Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

O ku,rwa rez to wiadomo

Opublikowano

Raczej project cars i rozgladanie się po kokpicie jak w real aucie.

Opublikowano

Ten DC już był pokazywany na jakiś targach, można było grać, gra chodzi na PS4 w 60fps, tak jak wszystkie gry pod VR. Oczywiście musieli coś tam obciąć, aby chodziła z taką płynnością, tu nawet jest gameplay.

PS. Już widzę te bundle GT S + PS VR.

Opublikowano

>coś

xD

Opublikowano

YETI, powiedz mi, lepiej czekać do E3 z zapowiedzią PS4K i kupić pod koniec roku czy lepiej kupić już teraz jakieś PS4 używane?

Opublikowano

Porownanie DC z Vrem do tego:

vxapzhN.jpg

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja (pipi)e - jaki ten MS jest w tej generacji zenujacy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nigdy nie ogarnę co za łby tam muszą pracować, żeby pomyśleć, że to ma jakikolwiek sens XD

"Hej patrzcie biedaki, teraz możecie poczuć się jakbyście mieszkali w willi i grali na 70 calowym telewizorze, zamiast na tych biedackich 32 calach"

Opublikowano

3 grosze od ukochanego Konami:

Konami believes that consoles should transition towards evolutionary platforms rather than be static. This will allow for a higher install base and the opportunity for more games to come to console in the form of free to play or even traditional premium priced games that can create a healthy profit despite the high development cost. Rather than creating PS3 and PS4, Sony should create a PS4.1 and have the OS and game library become the core of what defines the platform rather than the cosmetic evolution and differing ecosystems of prior generations.   

Moja branża, tak bardzo ewoluuje :banderas:

Opublikowano

Kisne ze stulejaro

Opublikowano

Rayos, nie zadawaj głupich pytań, bierz teraz. Za miesiąc pogramy co-op w Alienation, później grywalna bajka Pixara od Insomniac, w maju posiadacze tytanow spoglądając na swoje pc za 5tys i mesjasza od Naughty Gods, będą się zastanawiać czy można być bardziej wyr.uchanym. Już nie wspomnę co będzie się działo w dalszej części roku, nowa gra twórców Ico i Sotc, czyli top3 generacji, masa japońskiej dobroci, NiOh, Nier czy Person5, rpg od byłych twórców Wiedzmina w oprawie o której znów będzie się rozpisywac DF, już nie wspomnę o tych multiplatformach z 44% większą liczbą pikseli. Będzie też Dreams, gdzie stworzysz swoją własną grę ze wszystkimi postaciami Nintendo, grzybkami, kwiatkami, linkami i całą resztą tych pedal.uchow. Już nie wspomnę o community, zapomni o pograzaniu się niczym Jaczes, ej, chłopaki gramy w cs, gra ktoś za 15 minut, nie? To wpadające do mnie w weekend to pogramy w jakieś guwno z c64 w 4k. To tylko wierzchołek krainy pokrytej czystą kokainą, najlepszymi dzi.fkami, najdroższym kawiorem i szampanami, krainą zwaną Królestwem Niebieskim. Wyjdź z tego zielonego szamba i zaczni wygrywać życie.

A jeżeli wyjdzie coś takiego jak PS4K czy Xbon1080p, to już lepiej będzie kupić nowa konsole Nintendo.

Mazzeo, VR będę się jarał jak będą na to dobre gry, obecnie widzę tylko duże możliwości.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Mazzeo, VR będę się jarał jak będą na to dobre gry, obecnie widzę tylko duże możliwości.

Psujesz sobie opinie takimi stwierdzeniami. Np. taki Figlarz ciągle nie może uwierzyć, że zagra na morfeuszu już za 7 lat.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Na twoim miejscu Rayo również bym kupił teraz. Akurat ograsz na spokojnie BB do maja.

Ps4k to będzie raczej model wspierający 4k w blu-ray'ach, bo nie wierze, że wrócą mocniejsze bebechy.

Opublikowano

przeciez rayos to atencjusz, po ostatnich strzalach w kolano microsoftu na topie jest obgadywania loniaka, naczelne boty tez juz zmieniala oboz (np kubson), no i calkiem przypadkiem rayos nagle tez zaczyna hejtowac microsoft, przypadek, nie sadze, ten osobnik jest zdesperowany by ktos go zawsze klepal za ramie na naszym forum

Opublikowano

Od czego jest ten temat cooper?

Opublikowano

Z dedykacją dla Kovala .

Czy tu nadal są obrońcy obecnej generacji ?  Ma wyjść ps4 nowe i xbox one bo konsole nie domagają .  Generacja od początku spóźniona ze 2 lata. Śmieliście się z wii u ale nintendo przynajmniej nie udawało że wii u ma jakieś szanse z pc. NA wii u wyszło kilka za(pipi)istych gierek exów a na takim ps4 czy xbox one ? 

Jeżeli exy nie sprzedają konsoli to co? kiedyś w tym temacie było lepiej a obecnie to PC ma najwięcej dobrych exów . Oryginalnych nietuzinkowych pozycji jest pełno.  Na takim ps4 poza bloodborne nic się nie pojawiło a w tym roku na co czekają użytkownicy sony na rimejk gry którą ci co chcieli przeszli na ps2 i 4 cześć serii. Gdzie nowe i oryginalne ip ?  Xbox one nie lepiej . Poza Quantum break, sunset overdrive, scalebound i ori nic nie widzę . Tu jest jeszcze gorzej bo prawie wszystkie te gry na pc wyjdą.  Jak w następnym roku wyjdzie ps4.1 czy nowy xbox to ja będę wolał zainwestować w nowego geforce i może lepszy procek. Z konsolami nigdy nie było tak źle. To rynek powoli umierający.

Zabawne jest też to podniecanie się grafiką. Użytkownicy xboxa i ps4 przekrzykujący się nawzajem o ilośc pikseli. Gracze pc'towi GRAJĄ w DOBRE gry a nie patrzą na to ile coś ma pikseli. Czy Uncharted będzie w 1080 czy w 900 , czy quantum jest w 720 czy w 900 .... KOGO to obchodzi ?  Co to zmienia w GAMEPLAYU czy HISTORII?  Czy gra mając więcej pikseli będzie bardziej interesująca?

Żal mi was.

Opublikowano

Ale na pc gra sie w to samo co na konsoli, tylko troche lepsza jakość i 60fps - multiplatformy

exy to w tej generacji tylko mały dodatek póki co

wolisz pc graj tam, ja wole konsole wiec zostaje tu

no bo indykowe gierki na pc pomijam

Opublikowano

Sam jesteś rynek umierający. Ludzie zamiast PC do grania wybierają ps4 i taka jest prawda. Exy ich nie obchodzą w dużej mierze oprócz wielkich blockbusterów jak Uncharted. Je.bać ich.

Opublikowano

Na ps4 multiplatforma chodzi o 180p wiecej - yebany xkorek, co za szajs, yebane zielone szambo, beka, beczunia.

Na PC gra chodzi w fullhd przy 60 fps i ustawieniach ultra - no ale przeciez to samo sie gra tylko troche lepiej, wole grac na konsoli.

XDDDDDDDDD

A co do indykow to juz sie nie wypowiem jak potraficie lazenie po lesie albo laczenie kropek wyhajpowac do miana systemsellera i mesjasza.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

2005 rok, chłodny listopadowy wieczór, pan Paweł jedzie do Wrocławskiego sklepu GEKON, wówczas mieszczącego się w prywatnym mieszkaniu, po nową zabawkę. Był nią oczywiście Xbox 360, model CORE, do tego karta pamięci 64mb i Project Gotham Racing 3 z niemiecką okładką. Sprzedawca skasował od młodego Pawła 1880zł i nadszedł czas powrotu do domu z prawdziwym NEXT GENEM. Dlaczego Xbox 360? Bo Sony nie wypuściło jeszcze na rynek PS3-ki. Sprzętem był OCZAROWANY.

I tak mijały kolejne lata, oczywiście Pawełek zaopatrywał się we wszystkie konsole, było PS3, było Wii, ale prym wiódł Xbox 360, jako że był pierwszą platformą która wprowadziła w świat 720p. Każdy dzień zwieńczony był rytualnym wbijaniem acziwmentów, aż w końcu nadszedł moment premiery nowych konsol. PS4? A po co to komu... "Poczekam na XBONE". Nie uśmiechało mi się płacić 500 ojro za niemieckiego bąka (bo tam premiera była rok wcześniej), zatem cierpliwie czekałem do września 2014 by nabyć egzemplarz z polskiej dystrybucji. W międzyczasie na otarcie łez kupiłem PS4, ale tylko się kurzyło. Nic nie zwiastowało przewrotu...

Mamy 2016 rok, Xbox Store zalewane jest gunwem ze steamowych bundli, jeno na STEMIE gra kosztuje 2 dolary, a na XBONE 14.99$, patrzę na te wszystkie pierdółki co podostawały 1000 gamerscore i doszło do mnie, że zaczyna się psuć. Potem jeszcze Spencer zapowiedział fuzje z PC i wymienne konfiguracje sprzętowe - KOŃ TROJAŃSKI, to chyba koniec konsol. Jednak może nie wszystko jest stracone?

Wyciągnąłem miesiąc temu PS4 z szafki. Wrzuciłem do niego Yakuzę Kiwami, 50h prawdziwej ROZRYWKI, teraz wbiłem kolejne 50 godzin w Yakuza ZERO, czekam aż poczta dowiezie cztery zaje.biste gierki, Xboksa odpalałem tylko dla Netflixa, dopóki nie odkryłem, że na PS4 też jest Netflix. Egronomiczny pad (nakładki na gałki już dawno założone), świetny, nie zamulający system, uczucie konsolowości - nareszcie nie czuję się jak bym odpalił upośledzonego steamboxa, bawię sie na konsoli z krwi i kości. Xbox to dla mnie przeszłość, teraz gram głównie na PS4/PS3, ewentalnie odpalę coś na Nintendo dla odmulenia. Jak zobaczyłem ile jRPGów wyszło już na czwóreczkę to :banderas:

Post może długi, ale cieszę się, że odnalazłem światło w ciemnym tunelu, już się bałem, że jedynym ratunkiem będzie złożenie smoka. Mam już na liście 10 gierek, które chcę kupić w przyszłym miesiącu na PS4, nie wiem kiedy to wszystko ogram, ale obecnie jest doskonale, osiągnąłem ZEN konsolowości.

Opublikowano

Rayos trolluje bo ma bekę z PS4k, a wy tak na serio  :scratch_one-s_head:

:hi:ale PS4 kupię, pod koneic roku. Wolę poczekać na E3 :taknieco:

przeciez rayos to atencjusz, po ostatnich strzalach w kolano microsoftu na topie jest obgadywania loniaka, naczelne boty tez juz zmieniala oboz (np kubson), no i calkiem przypadkiem rayos nagle tez zaczyna hejtowac microsoft, przypadek, nie sadze, ten osobnik jest zdesperowany by ktos go zawsze klepal za ramie na naszym forum

:facepalmz: detektyw Ficusowski na tropie... własnego załamania nerwowego z powodu smierci Vity i niemożności kupienia innej konsoli niż Sony :dynia:

Edytowane przez Rayos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.