Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Pozwólcie,że na moment przerwę ten - przyznaję - przerozkoszny temat pt "Wdeptywanie blacharskiej patologii w glebę niczym obślinionego peta".

Dat pad!! :banderas:

:banderas:  :obama:  :banderas:  :obama:  :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ale żenada - PCtowcy nawet nie potrafiący się wybronić niczym porządnym i broniący się multiplatformami,

w kolejce u mnie czeka Pillars Of Eternity, nie mogę się doczekać Torment: Tides of Numenera, pewnie jeszcze coś ciekawego się nawinie, ale co tam 60FPS 4032895023K

serio jak tu żenadą trąci to ja nie wiem, tyle perełek można znaleźć, a wasz dealbreaker to 3dmark

Opublikowano

ale żenada - PCtowcy nawet nie potrafiący się wybronić niczym porządnym i broniący się multiplatformami,

w kolejce u mnie czeka Pillars Of Eternity, nie mogę się doczekać Torment: Tides of Numenera, pewnie jeszcze coś ciekawego się nawinie, ale co tam 60FPS 4032895023K

serio jak tu żenadą trąci to ja nie wiem, tyle perełek można znaleźć, a wasz dealbreaker to 3dmark

Kolego, ale co Ty do mnie mówisz, tu jest Console Wars, tutaj nie możesz rzucać jakimiś tytułami których kąsolorze nie znają i jeszcze trzeba w nich czytać, myśleć i to w ogóle nie jest grafika.

Opublikowano

Kolego, ale co Ty do mnie mówisz, tu jest Console Wars, tutaj nie możesz rzucać jakimiś tytułami których kąsolorze nie znają i jeszcze trzeba w nich czytać, myśleć i to w ogóle nie jest grafika.

Wasteland 2, Divinity i Pillarsy skonczone. Prawilnie czekam na Tormenta. :lapka:

A co Ty raven skonczyles?

Opublikowano

Czyli Macio jednak Mesjasz nie Judasz, opuscil blacharksie szambo w odpowiednim momencie :kaz:

Opublikowano

szybciutko raport ile p ma batman na xbonie, bo nei chce mi się czytać poprzednich stron.

900p

Opublikowano

>kończenie gierek

:yao::dynia::pawel::dog:  :rotfl:  :reggie:

Tak myslalem :dog:

Konsolowcy koncza pecetowe gry, a PCowcy je tylko kupuja za dolara w cebundlu i mowia ze MOGA grac w 4k/60fps, NAWET MI WAS NIE ZAL.

BTW 

12 osób robiło port na PC?

Ovqb1eC.jpg

Ovqb1e_C.jpg

I WSZYSTKO JASNE!

Opublikowano

12 osób, to może uda się zarobić na łososia z biedronki i kg pyrów.

Opublikowano

>kończenie gierek

:yao::dynia::pawel::dog:  :rotfl:  :reggie:

Wiadomix. Jak tylko się kapnąłem, że pierwszym MGSie walczę z ostatnim bossem, to szybciutenko przycisk power poszedł w ruch, żeby przypadkiem nie być zapchlonym konsolomaniek kończącym (KOŃCZĄCYM, czaicie :dynia:) gierki.

Najlepszych gier video (czytaj: pecetowych) się nie da skończyć, jak Victoria II, Europa Universalis, Dwarf Fortress czy Rogue. Choć Rogue i inne roguelike'i technicznie rzecz biorąc da się ukończyć, to zaliczam je, bo zrobili to tylko ludzie, którzy grają w piwnicy położonej tak głęboko, że minęli jądro i im się grawitacja obkręciła. 

KONSOLORZE :dynia:

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Swoją drogą mate5 teraz spać nie mogę po nocach jak napisałeś o czym marzysz: Grand Strategy w czasach zimnej wojny. Ale byłoby grane, (pipi)A MAĆ

Opublikowano

Wasteland 2, Divinity i Pillarsy skonczone. Prawilnie czekam na Tormenta. :lapka:

A co Ty raven skonczyles?

no i to jest odpowiedź

KuKruxKlan

BEKA BLACHY TAKIE TEMPE XD IDZCIE SIE UCZYĆ CZYTAĆ BO WASZE EXY TO OGRYWAJA CONSOLE PEASANTY!!!!!!!111111111

lepiej :)?

Opublikowano

Xbąk jest słabszy? 

:kaz:

Opublikowano

na forum beyond3d ktos pisal 900p ale glowy za zrodlo bym nie dal

Opublikowano

tam jest tyle postproccesingu dziwnego, ze nawet na ps4 w 1080p nie wyglada ten obraz jak super zyleta jak mam byc szczery, do tego nie bylbym taki pewien ze na 100% na xone jest 900p, jeszcze zaden portal o tym oficjalnie nie pisal

procz tego jak podobaly ci sie wczesniejsze batmany i nie znudzila cie koncepcja to bierz bo szpila swietna, do tego duzo strzelania z batmobila wiec dla ciebie to dodatkowy atut

Opublikowano

czemu zniesmaczyl? 

Opublikowano

BTW 

12 osób robiło port na PC?

Ovqb1e_C.jpg

I WSZYSTKO JASNE!

giphy.gif

Opublikowano

czemu zniesmaczyl? 

Bo był przehajpowany. 

Dla mnie AA>>>>>>>>>>>>AC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.