Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Pozwólcie,że na moment przerwę ten - przyznaję - przerozkoszny temat pt "Wdeptywanie blacharskiej patologii w glebę niczym obślinionego peta".

Dat pad!! :banderas:

:banderas:  :obama:  :banderas:  :obama:  :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ale żenada - PCtowcy nawet nie potrafiący się wybronić niczym porządnym i broniący się multiplatformami,

w kolejce u mnie czeka Pillars Of Eternity, nie mogę się doczekać Torment: Tides of Numenera, pewnie jeszcze coś ciekawego się nawinie, ale co tam 60FPS 4032895023K

serio jak tu żenadą trąci to ja nie wiem, tyle perełek można znaleźć, a wasz dealbreaker to 3dmark

Opublikowano

ale żenada - PCtowcy nawet nie potrafiący się wybronić niczym porządnym i broniący się multiplatformami,

w kolejce u mnie czeka Pillars Of Eternity, nie mogę się doczekać Torment: Tides of Numenera, pewnie jeszcze coś ciekawego się nawinie, ale co tam 60FPS 4032895023K

serio jak tu żenadą trąci to ja nie wiem, tyle perełek można znaleźć, a wasz dealbreaker to 3dmark

Kolego, ale co Ty do mnie mówisz, tu jest Console Wars, tutaj nie możesz rzucać jakimiś tytułami których kąsolorze nie znają i jeszcze trzeba w nich czytać, myśleć i to w ogóle nie jest grafika.

Opublikowano

Kolego, ale co Ty do mnie mówisz, tu jest Console Wars, tutaj nie możesz rzucać jakimiś tytułami których kąsolorze nie znają i jeszcze trzeba w nich czytać, myśleć i to w ogóle nie jest grafika.

Wasteland 2, Divinity i Pillarsy skonczone. Prawilnie czekam na Tormenta. :lapka:

A co Ty raven skonczyles?

Opublikowano

Czyli Macio jednak Mesjasz nie Judasz, opuscil blacharksie szambo w odpowiednim momencie :kaz:

Opublikowano

szybciutko raport ile p ma batman na xbonie, bo nei chce mi się czytać poprzednich stron.

900p

Opublikowano

>kończenie gierek

:yao::dynia::pawel::dog:  :rotfl:  :reggie:

Tak myslalem :dog:

Konsolowcy koncza pecetowe gry, a PCowcy je tylko kupuja za dolara w cebundlu i mowia ze MOGA grac w 4k/60fps, NAWET MI WAS NIE ZAL.

BTW 

12 osób robiło port na PC?

Ovqb1eC.jpg

Ovqb1e_C.jpg

I WSZYSTKO JASNE!

Opublikowano

12 osób, to może uda się zarobić na łososia z biedronki i kg pyrów.

Opublikowano

>kończenie gierek

:yao::dynia::pawel::dog:  :rotfl:  :reggie:

Wiadomix. Jak tylko się kapnąłem, że pierwszym MGSie walczę z ostatnim bossem, to szybciutenko przycisk power poszedł w ruch, żeby przypadkiem nie być zapchlonym konsolomaniek kończącym (KOŃCZĄCYM, czaicie :dynia:) gierki.

Najlepszych gier video (czytaj: pecetowych) się nie da skończyć, jak Victoria II, Europa Universalis, Dwarf Fortress czy Rogue. Choć Rogue i inne roguelike'i technicznie rzecz biorąc da się ukończyć, to zaliczam je, bo zrobili to tylko ludzie, którzy grają w piwnicy położonej tak głęboko, że minęli jądro i im się grawitacja obkręciła. 

KONSOLORZE :dynia:

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Swoją drogą mate5 teraz spać nie mogę po nocach jak napisałeś o czym marzysz: Grand Strategy w czasach zimnej wojny. Ale byłoby grane, (pipi)A MAĆ

Opublikowano

Wasteland 2, Divinity i Pillarsy skonczone. Prawilnie czekam na Tormenta. :lapka:

A co Ty raven skonczyles?

no i to jest odpowiedź

KuKruxKlan

BEKA BLACHY TAKIE TEMPE XD IDZCIE SIE UCZYĆ CZYTAĆ BO WASZE EXY TO OGRYWAJA CONSOLE PEASANTY!!!!!!!111111111

lepiej :)?

Opublikowano

Xbąk jest słabszy? 

:kaz:

Opublikowano

na forum beyond3d ktos pisal 900p ale glowy za zrodlo bym nie dal

Opublikowano

tam jest tyle postproccesingu dziwnego, ze nawet na ps4 w 1080p nie wyglada ten obraz jak super zyleta jak mam byc szczery, do tego nie bylbym taki pewien ze na 100% na xone jest 900p, jeszcze zaden portal o tym oficjalnie nie pisal

procz tego jak podobaly ci sie wczesniejsze batmany i nie znudzila cie koncepcja to bierz bo szpila swietna, do tego duzo strzelania z batmobila wiec dla ciebie to dodatkowy atut

Opublikowano

czemu zniesmaczyl? 

Opublikowano

BTW 

12 osób robiło port na PC?

Ovqb1e_C.jpg

I WSZYSTKO JASNE!

giphy.gif

Opublikowano

czemu zniesmaczyl? 

Bo był przehajpowany. 

Dla mnie AA>>>>>>>>>>>>AC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.