Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Xcom? meh :sir:

:shotgun:

Ja grałem tylko w 3. :frog:

3 osom bardzo ale 4 uber fuckin gotg. nie najlepiej się zachowałeś.

No jakoś tak wyszło panie. Cały czas łazi mi po głowie jeszcze raz kupno PS360 i ogranie co tam nie zdążyłem bo byłem jeszcze nieogarniętym graczem. Może kiedyś. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie ograłeś wszystkiego, co chciałeś na poprzedniej generacji i chcesz się pchać w PS4? Po co tak żyć. X360 używka za 300 zł, piękny kawalerze.

Opublikowano

+ gry po 15-20 zeta a ile godzin soczystego gamingu. przed kupnem xone na premierę jeszcze raz kupiłem pgr4 po 4 latach przerwy by pożegnać się z generacją. ta gra nic a nic nie straciła. jak robiła dobrze w rozporku tak robiła nadal.

Opublikowano

Nie ograłeś wszystkiego, co chciałeś na poprzedniej generacji i chcesz się pchać w PS4? Po co tak żyć. X360 używka za 300 zł, piękny kawalerze.

Nie nie. Ograłem co chciałem. Ot po prostu są gierki, w które może i bym pograł, ale jak nie pogram to nic się nie stanie i nie mam uczucia, że coś tracę. 

Bardziej już żałuję, że nie przeszedłem Demon's Souls tylko tak rzuciłem po pokonaniu trzech bossów, gra wydała mi się strasznie łatwa po zrobieniu calaka w Dark Souls. 

No i nawet jak coś jest na X360 to zawsze mogą to udostępnić w kompatybilności wstecznej więc posiadanie X360 mija się z celem. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jak zrobic luk na placu manewrowym?

W forzie np. jedziesz prosto skrecajac lekko w prawo, a potem cofasz czas.

Opublikowano

Ja grałem tylko w 3. :frog:

Jak na pierwsza gre na x360 to był kosmos dla mnie.

Ragus dwie z nich przeciez mozesz ograc na swoim rigu ze smokiem. :lapka:

Jasne że mogę, ale jakoś tak jeżeli nadrabiam zaległości to bardziej z czasów miedzy snesem a ps2.

No i ps4neo za rogiem :cool: Myślicie jest szansa na dostępność od razu po e3? Bo ciśnie mnie na Bloodborne i gdyby nie zapowiedź neo to pewnie dzisiaj bym jeszcze poleciał po ps4.

Opublikowano

brak dementi do dzisiaj od sony, milion plotek, jakies chore ceny zestawow(od 10maja empik bedzie miec za 1600zl ps4 1tb z u4,w3,driveclubem) - wg mnie neo objawi sie jesienia

Opublikowano

Pogoniłby wiedźmina 3 dla ubogich, wziął BB+raczeta i byłoby cudnie.

Ehh. Korci.

Opublikowano

Przecież tak na dobrą sprawę to jeszcze nic nie wiadomo o nowej PS4. Nawet nie wiemy na jakim poziomie będzie przyrost mocy w grach w stosunku do PS4. Bo jeśli to ma być jakieś marne 15% to niech sobie darują. 

A najlepsze będzie jak okaże się, że to tylko model w pełni stworzony do 4K i nic po za tym. 

Opublikowano

No i będzie smuteczek, bo okaże się, że graficzka nie będzie lepsza. :kaz:

Opublikowano

Może być jeszcze lepsza niż w Uncharted 4, Order, DC czy Pixar?

Ja (pipi)e, jaka dominacja, zupełnie jak za czasów PS2 i nowe standardy graficzne. :banderas:

Opublikowano

Ja (pipi)e, jaka dominacja, zupełnie jak za czasów PS2 i nowe standardy graficzne. :banderas:

8f4e63191662.gif

Każdy post taki sam, łoesu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja jestem ciekaw jak to pojdzie na standardowym ps4. Podobno oprawa A/V robi wrazenie, a jesli to prawda, to te standardowe ps4 moze zapomniec o 60fos oraz 1080p. Podziwiac Bf5 w pelnej glorii i chwaly mozna jedynie na PC i Neo. Nie wiem jak wy, ale zakup mocnego ps4 to koniecznosc. 

ZAKUP MOCNEGO PS4 

:banderas:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Opublikowano

999999. RDR

Od paru dni zastanawiam się czy można brać na poważnie jednostki którym nie podoba się RfuckingDr. 

Obrażanie rdr to mój jedyny słaby punkt, no biłbym takich typów pięściami za nieszanowanie tej gry wideo.

Opublikowano

Ja jestem ciekaw jak to pojdzie na standardowym ps4. Podobno oprawa A/V robi wrazenie, a jesli to prawda, to te standardowe ps4 moze zapomniec o 60fos oraz 1080p. Podziwiac Bf5 w pelnej glorii i chwaly mozna jedynie na PC i Neo. Nie wiem jak wy, ale zakup mocnego ps4 to koniecznosc. 

ZAKUP MOCNEGO PS4 

:banderas:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Skoro PS4 Neo Rematser się zbliża....A może PC 4 Neo Frayers?

63409323.jpg

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Nowy obesrany COD trzyma z szrotem3.1 900p bez gier, fenomenalnie zapowiadający się BF1 trzyma z XO, no cóż jakie konsole, tacy patroni  :)

Na XO Wyższa Kultura, na szrocie niebieskie szambo wylało z ADHD.

Opublikowano

Na xzero 720p i fruwające jak szmata na wietrze klatki. Dice tak bardzo kocha xboxa.

Opublikowano

W Królestwie Niebieskim Ratchet 86 Clank i Uncharted 94 Thief's End, a xboty jaranko, bo chodzą pogłoski, że Battlefield (który od trzech części jest coraz większym gównem) na szrocie nie będzie chodził dużo gorzej niż na PS4 xddddd

Opublikowano

Zapowiada sie najmocniejsze 720p w historii Xboxa.

Opublikowano

ms wysra sie z kasy na marketing a i tak ta gierka sprzeda więcej ps4 niz xbonow

Opublikowano

ms wysra sie z kasy na marketing a i tak ta gierka sprzeda więcej ps4 niz xbonow

Kermit....Ty weź już się uspokój  :scratch_one-s_head: 

7gEvG.gif

oFi... Czyżby prawda w oczy kole?

Wystarczy sobie poczekać na PC4Neo Remaster edition aby ograć te parę ciekawych gierek  :morning1: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.