Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

170zł dałem za wersję na stimie. Grałem 3h.

Z obrzydzenia aż ps4 kupiłem. Tutaj chociaż mógłbym odsprzedać.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

bo to byl moj pierwszy Failout

aaaaaa i tu cię mam ! :D zagraj w f1 i 2 a jak odstrasz cię grafa to fallout new vegas a zrozumiesz:D

Opublikowano

Drugi kupsztang a zarazem najwieksze rozczarowanie i zawód to Call Of Duty Black Ops 3.

a to czemu

Opublikowano

A na steam jezeli grales ponizej 2h mozesz dodac i ci cala kase zwroca
Opublikowano

ALE ON GRAŁ 3 I WTEDY DOPIERO CHCIAŁ SIĘ TEGO POZBYĆ TY TFU! PECETOWCU  :daddy:

Opublikowano

A na steam jezeli grales ponizej 2h mozesz dodac i ci cala kase zwroca

Często 2h to za mało żeby ocenić że gra to kupsztal

Konsole > zakład blacharski

Opublikowano

BTW ile wspaniałych gier wychodzi na pc w tym roku. X-com 2 i warhammer pozamiatały a przed nami jeszcze chociażby Offworld traiding company, tyranny, civ 6, torment tides of numenera, divinity orginal sin 2 czy hearts of iron IV.

Do tego gry które wyszły ale jeszcze nie zdążyłem ograć Stardew valley, stellaris czy banner saga 2.  

Większość to exy pc'ta a co w tym czasie na konsole wyjdzie ? Nowe gearsy i forza na x'sa?  Nowe co w tym roku na ps4 ? 

Ale czego ty się spodziewasz pisząc takie posty jak w prawie wszystkich tych grach trzeba myśleć, czytać lub liczyć a to są skillsy których przeciętny konsolowy sutek nie potrafi używać do grania.

To tak jakbyś poleciał na wyspę pełną dzikusów biegających w słomianych spódnicach i tłumaczył im, że latanie samolotem to fajna sprawa. Niby coś tam załapią, że chodzi ci o tego metalowego ptaka z niebios i że fajnie ale i tak lepienie domków z gówna będzie dla nich ciekawsze.

Opublikowano

:rotfl:

Opublikowano

Drugi kupsztang a zarazem najwieksze rozczarowanie i zawód to Call Of Duty Black Ops 3.

a to czemu

Słabe mapy w multi. To zarzut najwiekszy. Dotad Treyarch byli najlepsi pod tym wzgledem. W BO2 co jedna mapa to klasyk a w trójce? Spuśćmy nad tym guano zasłonę milczenia :frog:  Dość powiedzieć, ze jak w to jeszcze grałem to ludzie do zarzygania wybierali Combine, jedyna mape, której nic zarzucic nie mozna. To "najlepiej" swiadczy o reszcie. Poza tym mało broni. Tylko cztery snajperki? Tylko jedna samopowtarzałka? No bitch please! Do tego doszły teraz problemy z polaczeniami w multi w polskiej wersji na Łoniaku. Mnie juz to jednak wali, bo gry pozbywszy sie dawno, niestety w zamianie na jeszcze wiekszą spyerdolinę to jest Fuckout 4, którą po tygodniu sprzedałem nie mogąc znieść tego co tam widze...

Opublikowano

BTW ile wspaniałych gier wychodzi na pc w tym roku. X-com 2 i warhammer pozamiatały a przed nami jeszcze chociażby Offworld traiding company, tyranny, civ 6, torment tides of numenera, divinity orginal sin 2 czy hearts of iron IV.

Do tego gry które wyszły ale jeszcze nie zdążyłem ograć Stardew valley, stellaris czy banner saga 2.  

Większość to exy pc'ta a co w tym czasie na konsole wyjdzie ? Nowe gearsy i forza na x'sa?  Nowe co w tym roku na ps4 ? 

Ale czego ty się spodziewasz pisząc takie posty jak w prawie wszystkich tych grach trzeba myśleć, czytać lub liczyć a to są skillsy których przeciętny konsolowy sutek nie potrafi używać do grania.

To tak jakbyś poleciał na wyspę pełną dzikusów biegających w słomianych spódnicach i tłumaczył im, że latanie samolotem to fajna sprawa. Niby coś tam załapią, że chodzi ci o tego metalowego ptaka z niebios i że fajnie ale i tak lepienie domków z gówna będzie dla nich ciekawsze.

Nie ma to jak jehowi blachy prowadzą swoją krucjatę. Jak tacy dzwonią do drzwi mojego domu i mówią,że chcieliby porozmawiawiać o blaszanym królestwie to zawsze trzaskam im drzwiami pod nosem nawet nie wysłu(pipi)ąc tego co mają do powiedzenia...

Opublikowano

Myśleć to trzeba było w grach w okolicach roku 2000 gdzie wychodził chociażby Commandos, pierwszy Hitman, Age of Empries, Heroesy, a w szczególności w tamtejszych przygodówkach, a obecne pecetowe gierki są takie proste z masą tutoriali i podpowiedzi, żeby pecetowcy się nie pogubili podczas gdy na drugim monitorze otwierają skrzynki z csa. 

Opublikowano

byc graczem pecetowym na przelomie wieku  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Opublikowano

heroes 3 i dungeon keeper 2 <3

Opublikowano

heroes3, commandos, dungeon keeper, age of empires, faraon, half life, monkey island3, blade runner, homeworld, alien vs predator, fallout 1 i 2, baldurs gate, nfs porsche itp

Opublikowano

heroes 3 i dungeon keeper 2 <3

Jak dobrze być złym!  :wub:

Opublikowano

Return to Castle Wolfenstein, Unreal Tournament, Arcanum, Medal of Honor: AA, Colin 2.0, Gothic 1 & 2, Broken Sword, Jazz Jack Rabbit 2, Mafia, Red Faction, Robin Hood: Legenda Sherwood, Jedi Academy.....

A teraz co tam na PC? Lol, dota i cs. :pawel: 

Opublikowano

To samo co na konsolach tylko w lepszej jakosci :lapka:

Opublikowano

hehehe oj jak bardzo nie trafiłeś :D Patrz na steam mój fallout 4 6 h rozegrane i dla mnie to były pieniądze wyrzucone w błoto. Tu nawet nie chodzi o fps bo na pc chodziło płynniutko po prostu gra to kupsztal :D

PC to jedyna słuszna opcja jeżeli chodzi o fajne exy:)

No ale kąsolowcy i tak napiszą "PC? A co to? Ma to w ogóle jakieś fajne gierki lel?"

Myśleć to trzeba było w grach w okolicach roku 2000 gdzie wychodził chociażby Commandos, pierwszy Hitman, Age of Empries, Heroesy, a w szczególności w tamtejszych przygodówkach, a obecne pecetowe gierki są takie proste z masą tutoriali i podpowiedzi, żeby pecetowcy się nie pogubili podczas gdy na drugim monitorze otwierają skrzynki z csa.

no tak, każdy wie, że konsole to ostoja core'owego gejmingu bez tutoriali, miliona znaczników, auto-regena itd. itp.

Opublikowano

Gothic i UT :banderas: Ale największym roz(pipi)iatorem i tak było Enemy Territory :daddy:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

I najlepszy fps jaki powstał czyli Operation Flashpoint. Trzeba przyznac ze wtedy to gierki mega wychodzily i na Pc i konsole. To co teraz jest to szkoda gadac. My to chyba juz tylko z przyzwyczajenia gramy. Dlatego czekam na takie gry jeszcze jak Last Guardian czy mam nadzieje FF XV.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.