Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Po co Wam zabawa w serwis? Wystarczy szanować markę, a boska łaska Kaza spłynie na Wasze konsole. Bierzcie przykład z YETIego i Jurasa, oni szanują wiec ich konsole są ciche, bezawaryjne, a PSN jakością nie odstaje od Live. No i ekskluzywny pass do użytkowania PSN w czasie konserwacji :kaz:

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Steam Hacked: Accounts Compromised, Community Offline

Temu taka cisza w temacie i tylko pojedyncze xbotowe przegrywy popiskują?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

:daddy:

Brace yourselves, damage control is coming.

Opublikowano

Valve naprawiło błąd parę godzin temu (zajęło im to mniej niż 12h). To nie Sony, że miesiąc będą zastanawiać się o co chodzi. Przy okazji wyszło ile osób powyłączało Steam Guarda lub logowanie przez telefon.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Z taka roznica,ze konta juz wrocily do wlascicieli. A na psn jak konta kradna to sony mowi,ze nic nie moga zrobic :D

Opublikowano

Z taka roznica,ze konta juz wrocily do wlascicieli. A na psn jak konta kradna to sony mowi,ze nic nie moga zrobic :D

I jeszcze pobieraja z konta pieniadze za tego plusika,a kucyki sony nic z tym nie moga zrobic,ile to juz slyszalem placzkow ktorzy nie moga anulowac pobieranie oplat za plusa :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ponoć po sukcesie Symulatora kozy na pc szykuje się kontynuacja:

11755728_1637307706556220_52430989055278

:yao:

Opublikowano

Ponoć po sukcesie Symulatora kozy na pc szykuje się kontynuacja:

11755728_1637307706556220_52430989055278

:yao:

Muhammad_Sex_Simulator_2015.jpg

Opublikowano

- kąpiel ze starym

- gayway

- romans z drążkiem do zmiany biegów

- symulator kozy

- symulator sexu mahometa

dominacja jak za czasów ŚGK i SS :banderas:

konsolowcy na kolanach i z pełnymi ustami  ^_^ <daddy>

Opublikowano

O matko. Na ppl.pl jakis nygus rozpisal sie o vicie. Dostalem raka. Nds konsola dla dzieci psp dlahardcorow. Vita ogromnym sukcesem sony ale smartfony ja zgniotly. I fajnie jak by ja spiracili. Takie super rzeczy glownej stronie portalu.

Opublikowano

Blacha=Onkologia

Od zawsze, teraz i na zawsze...

Opublikowano

Ostatni post w temacie o batmanie xD

Opublikowano

Blacha=Onkologia

Od zawsze, teraz i na zawsze...

napisał fan call of duty grający na konsoli która jest ekskrementem wydalonym przez zdrowy blacharski organizm  :xboss:

Opublikowano

No on coś ma ostatnio z tymi atomówkami. Wszystko w porządku z makówką, Mazzuszku placuszku pierdziuszku?

nic, radioaktywny odpadzie.

cramp_twin__wayne_a__cramp_album_by_cmtv

No on coś ma ostatnio z tymi atomówkami. Wszystko w porządku z makówką, Mazzuszku placuszku pierdziuszku?

char_49316.jpg

Opublikowano

Najpierw zhakowali stema, a teraz xbl padło. Cóż za piękna niedziela :banderas:

cac1be85ec5a3437906769dfcfae1f06.png

Opublikowano

Nie wiem czym tu się cieszyć... ja psn nie działał całe święta to siedziałeś cicho jak mysz pod miotłą, a sorry Ty tu nie pisałeś tylko siedziałeś na IRCU gejonly. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

studenciak lemonczello śmieje się, że coś shakowali na steamie(naprawa nie zajęła im nawet doby to samo będzie z xbl), a gdzie kur.wa byłeś jak psn nie działało MIESIĄC bo ci idioci z japonii pogubili się w swojej prymitywnej usłudze online? :pawel:

Kur.wa MIESIĄC usługa nie działała. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aha, jak tam beta SFV, która została wstrzymana? :rotfl:

Ostatni post w temacie o batmanie xD

To je sylvan. 

Na nikogo żebyś widział jego posty na kilka stron a4 jak bronił hanny montany czy srpskiego filmu(dla niego 9/10). :pawel:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie karmcie dzieciaków z gejonly, raz na jakiś czas i XBL na nadkonsoli może mieć gorszy dzień, gdzie na droższym PSN w każdym tygodniu takie cuda,a płatny miał zbliżyć się do jakości XBL, zgadza się ale tego z 2002   ;)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Ja tam pyerdolę konserwacje. Przechodzę offline i kończę Wiedźmina. Akcja

obrony Kaer Moren przed Dzikim Gonem i sam fakt, że gra po tym trwa dalej

tylko ugruntowało GOTY dla Wiedźmina :obama: Shieeet, takie gry wychodzą raz na kilka generacji.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

na xbl taką sytuację nazywają "awarią", na PSN nazywają "dzień jak co dzień" :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.