Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 540
  • Wyświetleń 61,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @ Litwin - ja 6 lat temu też już raz skończyłam.   foto dostaniecie pod choinkę . :czesc:

• Nie ma rodzynów w spartakusie więc wklejam tutaj:  

• No wujek sadzi konkretnie ten cheat day. Dzien w dzien. Ale jak dolozy do tego sok to go wyebie w orbite.

Opublikowano

to i tak prawie 2 razy wiecej niz litwin, on 40 kg wyciska.

Ale ty masz kompleksy ;)

Opublikowano

gdybym byl taki zalany jak czezky to tez bym mial

Opublikowano

Ja też. :D Piona Litwin. :lapka:

jak pierwszy raz poszedłem na siłownie to na klate wyciskałem 50 kg te kilka razy. miałem chyba 17 lat

wujaszek "damski przedział" jj 

Kazubku zrób sobie już synka albo córkę i jemu / jej wjeżdżaj na ambicję i motywuj / demotywuj - ja ci już pisałem, że chuja mam wbitego w te twoje kąśliwości po same jaja.

Dzisiaj 2 dni regeneracji. Znaczy się 1 dzisiaj. Uwielbiam. Cuksów nie będzie tylko prawilnie. Biorę się za siebie, niebawem jesień i depresja, może zdążę przed topieniem smutków w snickersach.

Opublikowano

Poltorej tygodnia przerwy przez stłuczoną stope(boli troche jeszcze, ale no ecscuses czy jakos tak) i wracam dzis na trening. Nie wiem w sumie co bedzie, licze na jakis porzadny mma crossfit i porzadny wpie.rdol, Chociaz troche zmeczony jestem po rabocie, ciezko fizyczna prace polaczyc z takimi wyczerpujacymi treningami :v 

Opublikowano
  • Autor

właśnie trzasnąłem 10km. Super się biegło, ale trzeba zainwestować w jakąś czapkę bo pi,ździ po uszach

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

2 godziny na siłce. Klata, Plecy, Bic, Tric, Bary. Jutro same nogi do zrzygania. :) Te krótkie i intensywne treningi jednak nie dla mnie. Więcej odpoczynku ale z progresem. Jest dobrze.

Polecam sałatkę z tuńczyka i ryżem.

Tuna, ryż, 3 jaja, kukurydza (choć ja dałem fasolę czerwoną) bo to żółte guwno się nie trawi a ja mam później rewolucje żołądkowe, pikantne pikle, majonez i przyprawy. Robimy jak normalną sałatkę warzywną. Później do lodówy i fpytę na bogato. :)

Opublikowano

można się spokojnie zniszczyć w te 45-godzine, kwestia intensywności

mi na koniec dnia zwykle brakuje czasu i paliwa więc nie mam wyjścia

Opublikowano

Leci obiad domowy u mamy z ziemniakami i mielonym z ogórkami kiszonymi z domowej piwnicy. Poza tym regeneracja. Jutro 2 x fbw i waga pięknie stoi na 77 kg, sylwetka coraz lepiej pisząc nieskromnie ale jesień i święta tuż tuż. :twisted:

Opublikowano

2 godziny na siłce. Klata, Plecy, Bic, Tric, Bary. Jutro same nogi do zrzygania. :) Te krótkie i intensywne treningi jednak nie dla mnie. Więcej odpoczynku ale z progresem. Jest dobrze.

Polecam sałatkę z tuńczyka i ryżem.

Tuna, ryż, 3 jaja, kukurydza (choć ja dałem fasolę czerwoną) bo to żółte guwno się nie trawi a ja mam później rewolucje żołądkowe, pikantne pikle, majonez i przyprawy. Robimy jak normalną sałatkę warzywną. Później do lodówy i fpytę na bogato. :)

2 godziny? o_O

Zanudzilbym sie.

Opublikowano

To browary byś sobie wziął i popijał między seriami.

Opublikowano

Ide biegac przed robota, dzis wolne od siłki

Opublikowano

Plecy i triceps. Dzis mocno bo ze wspomaganiem przez kolege geja. Uczynne i spoko kolesie. Chyba zostane gejem. Wygodnie i rozumiemy sie bez slow. Polecam.

Opublikowano

Tylko jak robisz wiosłowanie sztangą w pochyleniu to uważaj, żeby za Tobą nie stał.

Opublikowano

No ja się nikogo nie boję możesz 20 lat ćwiczyć mma ale jak szczele to umrzesz .Pozdro

coś jak pudzian. 140 w klacie a po minucie oddychał jak ryba bez wody

45 godzinne? Jakieś selekcję na kozaków w bieszczadach?
Opublikowano

No ja się nikogo nie boję możesz 20 lat ćwiczyć mma ale jak szczele to umrzesz .Pozdro

coś jak pudzian. 140 w klacie a po minucie oddychał jak ryba bez wody

45 godzinne? Jakieś selekcję na kozaków w bieszczadach?

Dokładnie , najgorsze jest jak w klubie mnie napadnie 3-4 gości . To jeszcze 1 runda po 5 minut jest ok ale już w drugiej ledwo dycham.