Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 540
  • Wyświetleń 61,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @ Litwin - ja 6 lat temu też już raz skończyłam.   foto dostaniecie pod choinkę . :czesc:

• Nie ma rodzynów w spartakusie więc wklejam tutaj:  

• No wujek sadzi konkretnie ten cheat day. Dzien w dzien. Ale jak dolozy do tego sok to go wyebie w orbite.

Opublikowano

Dzień udany,mimo iż zjadłem mało węgli przed treningiem bo spaliło mi się żarcie(zagrałem się w Bf4 ;) ) to od dziś mam nowy rekord na cyce-20 razy 100 kg w pełnym zakresie ruchu,do wyprostowania.

W sensie że źle technicznie.

Opublikowano

Czyli piszac do pełnego wyprostu nie miał na mysli pełego wyprostu. Jak tak to luz.

Opublikowano

Dzisiaj nogi,poszło genialnie-2 rekordy na serie.Przód 120 kg na 2 i tył 160 kg na 3 ;) Mało brakowało i wstałbym dziś 180 kg.

Opublikowano

Ale fajnie dzis wolne , pójde sobie zrobic mega ciezki trening o 12 w pelni sił .

A jak tam u was nadludzie chodzący na super wypasne pro siłownie? Co dzis robicie? Wiosłowanie flagą na balkonie? hehehe

Opublikowano

Regeneracja i gęsina u babci. A wieczorem na urodziny do drugiej babci patrzeć jak rodzina truje sie paskudnymi ciastami :fe:

Opublikowano

Ja za 5 h biegnę w Biegu Niepodległości,ale totalnie aerobowo,za bardzo wieje nad morzem no i nie biegałem 3 miechy.

Opublikowano
  • Autor

ja dziś bieganko, muszę się ogarnąć bo ostatnio nie mogę wejść w rytm.

Opublikowano

Święto narodowe sprzyja fbw. Pozdrawiam koksy forumowe. :)

@Szarku - myślałeś po cyklu na teście wrzucić 3,4-divanillyltetrahydrofuran 95%? Wyciąg z korzenia pokrzywy robi ponoć furorę po cyklach SAA i trzyma wolny testosteron na mega poziomie.

Opublikowano

Ja dziś 45 minut plecy i barki, a potem 1h i 40 minut trening. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz byłem tak zniszczony.

Opublikowano

2razyjot , twoje wiedza mnie przeraża . Rzucasz jakimiś ciągami liter , których mimo paru lat stażu i czytaniu stron dalej nie ogarniam. Po pewnie clom/tamox/hcg , jeszcze za bardzo nie myślałem o tym bo z 5 miechów przede mną jeszcze (NPP+Cypio).

Opublikowano

Jutro z rana wbita na PUSH z nutą

Polecam Push&Pull to zupełnie inna para kaloszy niż wyświechtany split, który uruchamia partię raz na tydzień. Dzięki P&P czy FBW człowiek jest niszczony częściej, co z tym idzie, non stop nabity a same treningi nie są nudne. 

Opublikowano

2razyjot , twoje wiedza mnie przeraża . Rzucasz jakimiś ciągami liter , których mimo paru lat stażu i czytaniu stron dalej nie ogarniam. Po pewnie clom/tamox/hcg , jeszcze za bardzo nie myślałem o tym bo z 5 miechów przede mną jeszcze (NPP+Cypio).

Hehehe, co z wiedzy i ogarniania nowości jak wyglądam przy tobie jak niedorozwinięty pod kątem muskulatury? :D

Wygoogluj ekolego sympatyczny co robi wysoko standaryzowany wyciąg z KORZENIA pokrzywy z wolnym testosteronem i co to jest wolny testosteron. Pomyślałem o tobie bo latasz na SAA i na teściu szczególnie. Oczywiście żaden wyciąg z rośliny nie odblokuje jak apteczny, więc clomid jak najbardziej luz.

Z opinii ludków spadki o wiele mniejsze i można coś jeszcze dotyrać niejako "przedłużając cykl". :)

BTW. z jakiego pharmu masz nandrolon i cypionat jak można pytać?

Edytowane przez 2razyjot