Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Oprócz Iana McShane'a do obsady dołączył Max von Sydow. Zagra Three eye crow czyli wygląda na to, że po rocznej przerwie wątek brana zostanie kontynuowany. dyskutujmy. Edytowane 4 sierpnia 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l dyskutujmy. mam to du.pie wkurwiał mnie niemiłosiernie lepiej jakby zdechł Edytowane 4 sierpnia 20159 l przez koval
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l najgorszy watek serialu, a ten bachor bedzie jeszcze starszy i jeszcze bardziej nieznosny do ogladania z jego idiota hodorem
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Znowu trzeba będzie się patrzeć na tego dzieciaka wyglądającego jak dziewczyna? Jego nieobecność była największą zaletą piątego sezonu.
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Fajnie. Lubię wątek Brana. Liczę, że będzie w nim jakieś piedrolniecie. Zaczynał się bardzo spoko: od kalectwa, poznania Hodora przez ucieczkę od Theona do poznania Jojenów i wizyty w Nocnym Forcie. Potem zamuliła zbyt duża ilość wizji i magii. W książce jest świetnie ukazana tajemnica z faktu, że żyją razem z Rickonem.
Opublikowano 9 sierpnia 20159 l O W mordę, w 5 sezonie faktycznie go nie było O_O taka z niego nie zauważalna postać.
Opublikowano 26 września 20159 l http://www.kawerna.pl/aktualnosci/rone/item/10479-jon-snow-na-planie-szostego-sezonu-gry-o-tron-foto.html
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Krótsze włosy, ale dla mnie i tak zawsze już będzie wyglądał jak Kopernik
Opublikowano 8 marca 20169 l nawet jaranko oby ten sezon byl sporo lepszy niz ostatni gdzie dobre byly jedynie trzy ostatnie odcinki
Opublikowano 24 kwietnia 20169 l MACIE HAJPA??? Bo ja nie. Edytowane 24 kwietnia 20169 l przez selene
Opublikowano 24 kwietnia 20169 l Hajp tak 6/10. Może wzrośnie jak zrobię sobie recap poprzedniego sezonu.