Opublikowano niedziela o 10:072 dni Graliście z klasycznym ost całą grę? Daje radę i warto kupić? Grałem w czwórkę z og i było mocno średnio, stąd pytanie o remake dwójki.
Opublikowano niedziela o 10:102 dni Grałem, całkiem nostalgiczna rzecz i klasyczne SFXy robią fajną robotę, ale czy specjalnie warto brać? No nie wiem.
Opublikowano niedziela o 10:142 dni Koniecznie, soundtrack z oryginalnej dwójki potężnie podbija klimat, będziesz to czuł już od samego holu w RPD. RE4 nawet w oryginalnej wersji miało do dupy muzykę, więc nie ma co tego porównywać.
Opublikowano niedziela o 10:152 dni Niby spoko sie gra, ale często ta muzyka jest źle do pasowana z dupy sie wycisza albo zbyt późno odpala. Niestety zrobione na odpierdol, ale na promce można wziąć
Opublikowano niedziela o 10:172 dni 6 minut temu, Bzduras napisał(a):Grałem, całkiem nostalgiczna rzecz i klasyczne SFXy robią fajną robotę, ale czy specjalnie warto brać? No nie wiem.Kosztuje dyche to aż tak źle nie jest
Opublikowano niedziela o 10:302 dni To tak jakbyś zamówił prostytutkę i mógł dopłacić 10zł żeby po ruchaniu jeszcze posprzątała Ci mieszkanie. Świetny deal za niską cenę, bierz i się nie zastanawiaj.
Opublikowano niedziela o 12:482 dni 2 godziny temu, Josh napisał(a):RE4 nawet w oryginalnej wersji miało do dupy muzykęPrzynajmniej kilka kawałków było dobrych. Serenity, save, Hunk w Mercenaries, początek na wyspie, 4 rozdział Ady, napisy końcowe.
Opublikowano niedziela o 12:512 dni Ostatnia część z dobrym soundtrackiem później równa pochyła aż do dzisiaj
Opublikowano niedziela o 12:562 dni 4 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):Przynajmniej kilka kawałków było dobrych. Serenity, save, Hunk w Mercenaries, początek na wyspie, 4 rozdział Ady, napisy końcowe.Tak, kilka utworów było spoko, miałem na myśli że jako całość ost był słaby, a na pewno porównując go do poprzednich Residentów. Później jeszcze Revelations miało w miarę ok muzykę, a tak to lipa straszna i raczej nigdy bym się już nie nastawiał na poziom oryginalnej trylogii. Może Capcom powinno się rozejrzeć za jakimiś wolnymi strzelcami, tak jak to zrobili twórcy Clair Obscur, na pewno gdzieś w odmętach YT czy Spotify czają się perełki, które by zmontowały dojebany soundtrack do kolejnego RE.