Opublikowano 15 marca 20169 l Przepaliła mi się lewa żarówka świateł mijania w kozag i30 Tam chyba łatwo wymienić, nawet bez demontażu akumulatora. Jeno prawa wymaga wykręcenia zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodniczego. Pamiętaj że żarówki powinno się wymieniać parami bo i tak ta druga zaraz się przepali jak ta prawa będzie mocniejsza. Tak czy owak wykręcisz ten zbiorniczek;)
Opublikowano 23 marca 20169 l Przepaliła mi się żarówa od świateł mijania, kupiłem 2, żeby wymienić też drugą, szarpnąłem się na Phillipsy, niby lepsze, jedną zmieniłem, biorę się za drugą, a tam oprawka sfajczona jak sam skur.wesyn. Część dostępna tylko w serwisach ASO, albo gdzieś na internetach
Opublikowano 24 marca 20169 l Nie, takich bardzo drogich które nie przepalaja sie daja takie samo swiatlo jak zwykle i zaje.biscie wygladają w mojej kozak qurwa furze A nie sorry, mowilem o postojówkach nie mijania Edytowane 24 marca 20169 l przez kanabis
Opublikowano 24 marca 20169 l Te i tak dobrze dają, więc nie będę kombinował. Z resztą, nie wiem, czy za 2 miesiące do żyda nie pójdzie, więc nie będę dobajerowywał fury.
Opublikowano 24 marca 20169 l o jakich ledach mówisz? chyba nie takich montowanych na zderzaku? htt trzeba tylko ręcznie włączac Edytowane 24 marca 20169 l przez milan
Opublikowano 24 marca 20169 l Nom światło led to tylko dla dałnów. Tylko przepalające sie, grzejące i jedzące w chu.j prądu żarówy. W domu tez mam ledy wszędzie. Dobrze ze mam monitor duży to nie musze latarką po chałupie doświecac. Bo przeciez led to tylko za 9zł do latareczki
Opublikowano 24 marca 20169 l Ja raz w ta zime musialem odpalac z kabli, bo akumulator padl. Zrobilem 300km w trasie, naladowal sie i od tamtej pory jest git. Co do ledow to nienawidze jak ludzie na nich jezdza - w ogole tego gow na nie widac na drodze jak jedzie z naprzeciwka.
Opublikowano 24 marca 20169 l Przeciez to zalezy ile mają lumenów. Jak wsadzisz lampki z moca jak do latarki za 15zł to nie bedziesz ich widział, jak wsadzisz takie jak trzeba to moga i swiecic lepiej od twoich żarówek. Żeby w XXI wieku trzeba bylo tłumaczyc ze led ledowi nie równy. Edytowane 24 marca 20169 l przez kanabis
Opublikowano 24 marca 20169 l Typie, mi sie rozchodziło o te wsiurskie lampki z kauflandu, co janusze do zderzaków montują. Wartość w lumenach nic tu nie zmiania, one są mało wudoczne, szczególnie przy słonecznej pogodzie, zbyt mały kąt rozpraszania. Toć wiadomo, że nornalne reflektory ledowe są bardzo fajne. Edytowane 24 marca 20169 l przez krupek
Opublikowano 24 marca 20169 l Jak ledy tylko fabryczne, a nie jakieś wynalazki. Kabi z tymi żarówkami normalnymi to bez przesady że tak szybko się wypalają. Z drugiej strony mogę się mylić bo wypadłem trochę z obiegu jeżeli chodzi o klasyczne żarówki bo od kilku lat mam szczęście użytkować lampy bixenonowe z fabrycznymi ledami <buc> Edytowane 24 marca 20169 l przez balon
Opublikowano 24 marca 20169 l Kabi z tymi żarówkami normalnymi to bez przesady że tak szybko się wypalają. Z drugiej strony mogę się mylić bo wypadłem trochę z obiegu jeżeli chodzi o klasyczne żarówki bo od kilku lat mam szczęście użytkować lampy bixenonowe z fabrycznymi ledami <buc> Słabo bo juz laserowe są na topie
Opublikowano 24 marca 20169 l Spokojnie, to za dwa lata jak będę zmieniał auta, ewentualnie jakiś dobre full led + dwie gierki w foli od ciebie.