Opublikowano 18 grudnia 20195 l GT7 będzie lepsze niż życie. Niech dadzą GT7 z Gt Mode plus tryb Sport i mnie mają. Laguna Seca mega tor. Pamiętam te licencje w GT2. Jazda tam na kierownicy to mega fun. Zrobiłem 20 kilka okrazen, jak się złapie flow to jest piękna sprawa.
Opublikowano 18 grudnia 20195 l 9 godzin temu, malin1976 napisał: Laguna Seca Dopiero teraz się pojawił ten kultowy tor?
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Po roku przerwy mogę się spodziewać dużo dobroci? Słyszałem, że są dodane mokre nawierzchnie, nowe trasy i auta. Coś jeszcze pojawiło się w tej grze?
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Co chwile dodają nową trasę , kilka samochodów i ten deszcz (pipi)...ny to nie krople to strugi Dodają też do tych serii wyścigowych ciągle nowe przez co muszę wciąż wracać do poprzednich serii . Zbliżam się do 40 poziomu kierowcy tylko że ja pykam jedynie offline
Opublikowano 19 grudnia 20195 l ostatnio gralem w gts ponad rok temu i zrobiłem tam wszystkie licencje czy wyscigi na hard, a że jestem tutaj bardziej fanem singla to sprzedalem, dodali może jakieś nowe zadanka czy inny podobny kontent przez ten czas? bo czaje sie żeby znowu kupić
Opublikowano 19 grudnia 20195 l No jak się tory nowe pojawiały to masz każdy do przejechania w częściach i jedno okrążenie . Sporo doszło przez rok . Ja kupiłem GTS w cyfrze rok temu na gwiazdkę za jakieś 60 zeta bo to gra na lata i nie chciało by mi się ciągle zmieniać płytki . Wyścigi i piłka na dysku a inne gry do czytnika i wio single player Jeszcze jakieś wyzwania z Hamiltonem są od niedawna ale tylko dla posiadaczy plusa więc nie wiem bo nie widziałem co tam wymyślili .
Opublikowano 14 lutego 20205 l W dniu 20.06.2019 o 20:27, YETI napisał: Opieram się na tym. Nawet pod twittem jest komentarz Yoshidy potwierdzający wynik. no to mylnie się opierałeś bo oficjalne informacje z dzisiaj mówią o 8,2 milionach, ale graczy a nie sprzedanych egzemplarzach https://www.gtplanet.net/gt-sport-players-have-driven-25-billion-miles-in-almost-a-billion-races/
Opublikowano 14 lutego 20205 l nawet jeśli, to wciąż nie jest 8 milionów sprzedanych gier o których pisał Yeti jakiś czas temu
Opublikowano 14 lutego 20205 l No spoko, ale już raz to pisałeś te osiem miesięcy temu. Za pół roku znowu napiszesz, że się pomylił?
Opublikowano 30 marca 20205 l Nikt nie mówił, że w marcu coś będzie. To, że się ludzie przyzwyczaili, to nie znaczy, że do miesiąc będzie update. Zresztą pisał Kaz, że będzie rzadziej i mniejszej objętości wypuszczana dodatkowa zawartość. Także coś będzie, kiedy będzie i o ile będzie.
Opublikowano 30 marca 20205 l A wypowiadali się co z kultowym Labo Elemento ? W zasadzie jedyna fura której mi brakuje w tej odsłonie EDIT: Deszcz jest tylko na 3 trasach z 27 .... Coś w tym kierunku jeszcze może działają ? Edytowane 31 marca 20205 l przez kufir
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Ta gra jest zawsze online. A jesli chodzi o wyscigi multi to nie logowalem sie troche czasu ale jestem pewien ze spokojnie bedziesz mial randomow na peczki do wyscigow
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Napiszcie jeszcze proszę co w zawodach on line z ABS i kontrola trakcji ? Wszystko jest wyłączone ? Edytowane 7 kwietnia 20205 l przez kufir
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l A Ma ktoś ustawienia graczy PRO ? Mianowicie - ABS (standard, Słaby czy OFF ) ? - TCS - (Zapewne OFF ) ? A Co z ustawieniami: Maksymalny moment obrotowy 1-10 ? Czułość Force Feedback 1-10 ?
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Każdy ustawia pod siebie ffb. Nie ma ustawień standardowych "pro" dla każdego gracza. Po to są te opcje, żeby sobie dopasować jak najlepiej. ABS pewnie słaby jeśli jest dopuszczony, a TCS nikt nie będzie używał, bo jak wyżej napisano, spowalnia auto, mimo że stabilizuje.
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Gracze PRO z tego co widzę mają ABS włączony: A Tu przejazd Hamiltona gdy krecił czasu do DLC (tez ABS jest wlaczony) Edytowane 8 kwietnia 20205 l przez kufir
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Pytam z ciekawości bo na razie gram jedynie w singla, a chce potrenować przed wyścigami On line. Jednak nie wiem jakie tam obowiązują zasady; chce w wyścigach solo maksymalnie zbliżyć się do tych ustawień z trybu multi ....
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Tez duzo zalezy od tego czym jedziesz, w niektorych furach czujesz sie pewniej w innych mniej, zreszta nie bez powodu zmiana trakcji jest bardzo latwa podczas jazdy - zaczynasz popelniac bledy cyk +1 i juz sie lepiej trzymasz toru
Opublikowano 9 kwietnia 20205 l Ktoś z Was przechodził te wszystkie singlowe samouczki i wyzwania toru ? Chciałem posprawdzać swoje czasy z czasami "znajomych" ale póki co nie mam do kogo się odnieść ....
Opublikowano 9 kwietnia 20205 l Jak zmienic Avatar w lewym górnym logu (na ponizszym zdjeciu) ? Wie ktoś ? https://www.gran-turismo.com/images/c/i1kkiBIjkAJfJ8E.jpg