Opublikowano 9 marca 20259 mar 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, ale po zakończeniu gry pojawi się tablica wybór i możliwość wybrania odpowiedniej sceny. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba po każdym rozdziale to jest albo gdzieś w menu.
Opublikowano 9 marca 20259 mar Z tego co widzę to jest po każdym rozdziale można wejść w opcji i powtórzyć cały epizod. Na razie idę tak na żywioł i po prostu podejmuję decyzje na bieżąco, choć wiem, że już kilak opcji mogłem zrobić inaczej. Na końcu i tak będę chciał niektóre epizody powtórzyć bo były mega interesujące.
Opublikowano wczoraj o 13:28 1 dzień Odpaliłem to po latach na PS5. Ale miazga, wyglada jak gra z aktualnej generacji, świetne drzewka wyborów dające prawdziwe poczucie konsekwencji decyzji. Nie jest to oczywiście open world, ale konstrukcja świata, w ktorym chodzą przechodnie, jeżdżą auta, busy i coś się dzieję daje zajebistą immersję.Dla odmiany jadę na polskim dubbingu, który jest bardzo dobry - Hank jak zywy, a Androidy drewno jak Androidy xdNo i w sumie właśnie tknęło mnie, ze robopokojówka Kara to ta sama aktorka, która grała Firecracker w Boysach.Fajnie czasem pograć w coś na spontanie - miało byc na godzinkę a lecę trzeci dzień.
Opublikowano wczoraj o 14:04 1 dzień Muszę kiedyś odpalić, ale niby chciałem najpierw przejść Beyond.
Opublikowano wczoraj o 14:51 1 dzień 44 minuty temu, Square napisał(a):Muszę kiedyś odpalić, ale niby chciałem najpierw przejść Beyond.Nie rób sobie tego, Heavy Rain pod każdym względem lepsze. W Beyond te całe wybory to o kant rzyci potłuc, bo i tak zginąć się nie da, a różnica to mordy jakie zobaczymy na końcu gry.