Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HALO 5 - Multiplayer: ARENA (ustawki, customy, dyskusje itp.)

Featured Replies

Opublikowano

Goldowicze! Od dziś do 5 lipca gracie za darmo w Halo 5: Guardians!

Przez cały tydzień wbijajcie do aplikacji LivePlay bit.ly/Xbox_LivePlay i dołączajcie do sesji multi w nowym, bezpłatnym dodatku Warzone Firefight, z polskimi wymiataczami Halo: MaZZeoPL, BAR7H PL, TW Spartan i VeSDD.

Dołacz do Xbox Live Gold: http://www.xbox.com/pl-PL/live/join
  • Odpowiedzi 840
  • Wyświetleń 357,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oglądając to mam ochotę wziąć płytkę z grą i na nią nasrać ... 

• przed premierą gry cały pomysł Areny z rangami, dywizjami, sezonami uważałem za świetny, będący odpowiedzą na to czego oczekiwali fani. 3 miesiące po premierze stwierdzam że cała arena to chyba najwię

• Pograłem sobie znowu troszkę i jednak ta gra jest góównem. Poprawione celowanie niestety nie ratuje tej gry. Jednak najgorsze multi w całej serii. Wracam do MCC i GoW UE.

Opublikowano

Na reddit pracownik 343 podał, że Multi Halo 5 jest najpopularniejszym trybem sieciowym w Halo od czasu 3 i z miesiąca na miesiąc gra coraz więcej ludzi. Widać jakość Halo 5 + darmowe DLC zrobiły swoje.

Opublikowano

Na reddit pracownik 343 podał, że Multi Halo 5 jest najpopularniejszym trybem sieciowym w Halo od czasu 3 i z miesiąca na miesiąc gra coraz więcej ludzi. Widać jakość Halo 5 + darmowe DLC zrobiły swoje.

Absolutnie mnie to nie dziwi. Cieszy to,że sami gracze w końcu przekonują się co jest dobre, a wręcz najlepsze.

Opublikowano

Moim nowym uzależnieniem będzie Firefight :) Cały tryb zaprojektowany jest o lata świetlne lepiej niż pierwowzór, w który tak się zagrywałem za czasów ODST. Ostatnio chwilę zagrałem z chłopakami w Arenę po dłuższej przerwie i nadal jest ogień. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

wow, lepiej od Reacha? Nieźle.

firefight to bylo cos czego potrzebowala ta gra od poczatku - kooperacyjny multiplayer do grania bez spiny. Sam firefight rzeczywiście zrobiony lepiej niż w odst, przede wszystkim rzuca jakies wyzwanie, jest trudny i nieprzewidywalny no i wymaga współpracy. W reachu mozna byli samemu zrobić sobie spacerek z tymi falami, no i oczywiście byl niesamowicie zlagowany :/

don daj linka do tej wypowiedzi pracownika 343

Opublikowano
  • Autor

Po dluzszej przerwie (graniu w Overwatch i Dooma) odpalilem H5 i pierwsze wrazenie - boze jakie to powolne. Nawet biegnac czulem sie jakbym poruszal sie w smole :(
Mam nadzieje, ze H6 bedzie duzo szybsze :F

Opublikowano

Moim nowym uzależnieniem będzie Firefight :) Cały tryb zaprojektowany jest o lata świetlne lepiej niż pierwowzór, w który tak się zagrywałem za czasów ODST. Ostatnio chwilę zagrałem z chłopakami w Arenę po dłuższej przerwie i nadal jest ogień. 

Właśnie kiedy gramy? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po dłuższej przerwie wlazłem na Arenę i co widzę? Dwie funkiel-nówki mapy tj lodową Stasis (odpowiednik Torque jeno w zimowej scenerii), oraz Molten z lawą. Doprawdy...wsparcie 343i dla tej gry jest zarówno wzorowe jak i wzorcowe. Niech inni devi patrzą i się uczą.

Opublikowano

Nie, zeby mi na tym jakos szczegolnie zalezalo, ale w jaki sposob odblokowywuje sie kolejne pancerze lub helmy? Gram dosc sporo, a do tej pory mam odblokowane moze 5 skórek ubiorów...

Opublikowano

Ponapyrtalałem w ten weekend trochę mocniej i to po dłuższym czasie niegrania. Ciężko się warca, bo skill rdzewieje, a w H5 szczególnie widać to,że regularny trening jest niezbędny. Poza tym ludziska grają trochę lepiej i więcej. O ile poprzednio spotykałem się ze złotkami i sreberkami to teraz większość przeciwników stanowią gostkowie z co najmniej platynami i diamentami, przez co cięzko awansować.

Najczęściej grałem w Snajpera. Snajpa w H5 to czysta poezja :banderas:  Chyba najlepsza w całokształcie snajperka ze wszystkich gier konsolowych ever :banderas:

Opublikowano

Panowie przestańcie, bo robi się zbyt śmiesznie ;-)

Opublikowano

Napyerdalamy dzisiaj? Może dla odmiany wrzucimy Arenę a nie Zabójcę? Mam na myśli np Kapczer de Flag + Bastiony...

Opublikowano

Jeżeli Don się nie odezwie w sprawie coopa(mamy robić ale coś się ugadać nie możemy) to można pograć arenę. Tylko, że ja mogę być od ok 19 do 21:30 bo dziś pierwszą zmianę robię i jeszcze nocka mnie czeka :(

Opublikowano

mnie jak najbardziej pasi taka godzina i arena, później w Anal Wake pocisnę

Opublikowano

Mnie tez to odpowiada. Do tego czasu moge pograc alone.

Kuśwa, znowu mnie H5 wessało na amen, a tu za moment uiszczony miesiąc EAA mija, a ja Unravel ledwo liznalem... ;)