Opublikowano 29 czerwca 20168 l Goldowicze! Od dziś do 5 lipca gracie za darmo w Halo 5: Guardians! Przez cały tydzień wbijajcie do aplikacji LivePlay bit.ly/Xbox_LivePlay i dołączajcie do sesji multi w nowym, bezpłatnym dodatku Warzone Firefight, z polskimi wymiataczami Halo: MaZZeoPL, BAR7H PL, TW Spartan i VeSDD.Dołacz do Xbox Live Gold: http://www.xbox.com/pl-PL/live/join
Opublikowano 8 lipca 20168 l Na reddit pracownik 343 podał, że Multi Halo 5 jest najpopularniejszym trybem sieciowym w Halo od czasu 3 i z miesiąca na miesiąc gra coraz więcej ludzi. Widać jakość Halo 5 + darmowe DLC zrobiły swoje.
Opublikowano 8 lipca 20168 l Na reddit pracownik 343 podał, że Multi Halo 5 jest najpopularniejszym trybem sieciowym w Halo od czasu 3 i z miesiąca na miesiąc gra coraz więcej ludzi. Widać jakość Halo 5 + darmowe DLC zrobiły swoje. Absolutnie mnie to nie dziwi. Cieszy to,że sami gracze w końcu przekonują się co jest dobre, a wręcz najlepsze.
Opublikowano 8 lipca 20168 l Moim nowym uzależnieniem będzie Firefight Cały tryb zaprojektowany jest o lata świetlne lepiej niż pierwowzór, w który tak się zagrywałem za czasów ODST. Ostatnio chwilę zagrałem z chłopakami w Arenę po dłuższej przerwie i nadal jest ogień. Edytowane 8 lipca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 8 lipca 20168 l wow, lepiej od Reacha? Nieźle. firefight to bylo cos czego potrzebowala ta gra od poczatku - kooperacyjny multiplayer do grania bez spiny. Sam firefight rzeczywiście zrobiony lepiej niż w odst, przede wszystkim rzuca jakies wyzwanie, jest trudny i nieprzewidywalny no i wymaga współpracy. W reachu mozna byli samemu zrobić sobie spacerek z tymi falami, no i oczywiście byl niesamowicie zlagowany don daj linka do tej wypowiedzi pracownika 343
Opublikowano 9 lipca 20168 l Autor Po dluzszej przerwie (graniu w Overwatch i Dooma) odpalilem H5 i pierwsze wrazenie - boze jakie to powolne. Nawet biegnac czulem sie jakbym poruszal sie w smole Mam nadzieje, ze H6 bedzie duzo szybsze :F
Opublikowano 9 lipca 20168 l Moim nowym uzależnieniem będzie Firefight Cały tryb zaprojektowany jest o lata świetlne lepiej niż pierwowzór, w który tak się zagrywałem za czasów ODST. Ostatnio chwilę zagrałem z chłopakami w Arenę po dłuższej przerwie i nadal jest ogień. Właśnie kiedy gramy?
Opublikowano 25 lipca 20168 l Po dłuższej przerwie wlazłem na Arenę i co widzę? Dwie funkiel-nówki mapy tj lodową Stasis (odpowiednik Torque jeno w zimowej scenerii), oraz Molten z lawą. Doprawdy...wsparcie 343i dla tej gry jest zarówno wzorowe jak i wzorcowe. Niech inni devi patrzą i się uczą.
Opublikowano 29 lipca 20168 l Mazzeo Ty chyba chitujesz (pipi)a jeżeli to przez tego elita pada tak dobrze grasz, a nie przez napierdalanie godzinami w giertki to też go kupuje Montaż kozak
Opublikowano 30 lipca 20168 l Nie, zeby mi na tym jakos szczegolnie zalezalo, ale w jaki sposob odblokowywuje sie kolejne pancerze lub helmy? Gram dosc sporo, a do tej pory mam odblokowane moze 5 skórek ubiorów...
Opublikowano 30 lipca 20168 l Ja gram jakieś 20 lat i tak nie szczelam elite troche pomaga, ale to głównie kwestia grania od 2008 roku. Edytowane 30 lipca 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l Ponapyrtalałem w ten weekend trochę mocniej i to po dłuższym czasie niegrania. Ciężko się warca, bo skill rdzewieje, a w H5 szczególnie widać to,że regularny trening jest niezbędny. Poza tym ludziska grają trochę lepiej i więcej. O ile poprzednio spotykałem się ze złotkami i sreberkami to teraz większość przeciwników stanowią gostkowie z co najmniej platynami i diamentami, przez co cięzko awansować. Najczęściej grałem w Snajpera. Snajpa w H5 to czysta poezja Chyba najlepsza w całokształcie snajperka ze wszystkich gier konsolowych ever
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Napyerdalamy dzisiaj? Może dla odmiany wrzucimy Arenę a nie Zabójcę? Mam na myśli np Kapczer de Flag + Bastiony...
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Jeżeli Don się nie odezwie w sprawie coopa(mamy robić ale coś się ugadać nie możemy) to można pograć arenę. Tylko, że ja mogę być od ok 19 do 21:30 bo dziś pierwszą zmianę robię i jeszcze nocka mnie czeka
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l mnie jak najbardziej pasi taka godzina i arena, później w Anal Wake pocisnę
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Mnie tez to odpowiada. Do tego czasu moge pograc alone. Kuśwa, znowu mnie H5 wessało na amen, a tu za moment uiszczony miesiąc EAA mija, a ja Unravel ledwo liznalem...