Jump to content

Warcraft

Metoda

Recommended Posts

No to mamy zapowiedź zapowiedzi, filmu o których się mówiło już jakiś czas w środowiskach skupionych wokół gier Blizzarda.

Jeśli Blizzard  trzyma pieczę nad produkcją i nadzoruje przebieg powstawania obrazu, to myślę, że można być spokojnym o finalne dzieło. 

Edited by Metoda

:facepalmz:

Blizzard moglby juz od premiery W3 trzasc swiatem filmu wypuszczajac produkcje co pare lat w jakosc filmikow z intr swoich gier. Zamiast tego czekali 15 lat zeby zmiksowac zywych aktorow z CGI i krecic wszystko na blue screenie jak Lukas pierwsze epizody. Wstepnie gardze.

IN DUNCAN WE TRUST

jeśli film się sprzeda to jest szansa na zaje.bistą serię bo lore warcrafta to materiał do adaptacji pierwsza klasa. potem na jesień assasin's creed od reżysera Makbeta i splinter Cell od typa od bourne'ów i mamy oficjalnie boom na udane ekranizacje gierek wideo \m/.

• Upvote 1

:facepalmz:

Blizzard moglby juz od premiery W3 trzasc swiatem filmu wypuszczajac produkcje co pare lat w jakosc filmikow z intr swoich gier. Zamiast tego czekali 15 lat zeby zmiksowac zywych aktorow z CGI i krecic wszystko na blue screenie jak Lukas pierwsze epizody. Wstepnie gardze.

myślę że to byłoby średnio możliwe, biorąc pod uwagę że Blizzard głupi 3 minutowy trailer robił pare miesięcy.

Prawda jest taka, że oni badają grunt pod dalsze filmy - możliwe, że nie wydali tyle $ bo nie uwierzyli, że film może uzyskać X dochodu. Jeżeli zarobią na tej pierwszej części, to następne będą na pewno lepsze pod względem technicznym.

Guest mate5

Jestem fanem blizza ale wolałbym starcrafta ekranizowanego. Ja pójdę do kina bo chcę więcej takich filmów. Tylko może z większym budżetem.

ekhm, Starship Troopers, ekhm.

No narzekacie na jakość efektów a to budżet decyduje. Co do fabuły to nigdy warcraft nie miał super fabuły w grach i cóż będzie pewnie średnio. Byle by z tego nie zrobili disneya z dubbingiem :)

Chociaż mi się marzył zawsze film pełnometrażowy cgi tak jak wstawki blizzarda. Porównajcie ten trailer z trailerem filmu

na co byście do kina chętniej poszli :D?

Edited by blantman

Według mnie właśnie uniwersum warcrafta ma fajna i ciekawa fabule. Nie jest to moze jakis majstersztyk, ale zdecydowanie potencjał jest. Droga Arthasa z prawego paladyna na rycerza śmierci, postać Illidana... Problem w tym, ze dzieje sie to po fabule tego filmu, a nie wiadomo jak sie sprzeda ten festiwal "nieco" kiepskiego CGI i plastiku. Trzeba byc dobrej myśli.