Metoda 1325 Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 (edited) No to mamy zapowiedź zapowiedzi, filmu o których się mówiło już jakiś czas w środowiskach skupionych wokół gier Blizzarda. Jeśli Blizzard trzyma pieczę nad produkcją i nadzoruje przebieg powstawania obrazu, to myślę, że można być spokojnym o finalne dzieło. Edited November 5, 2015 by Metoda Quote Link to comment
Mejm 15197 Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 :facepalmz: Blizzard moglby juz od premiery W3 trzasc swiatem filmu wypuszczajac produkcje co pare lat w jakosc filmikow z intr swoich gier. Zamiast tego czekali 15 lat zeby zmiksowac zywych aktorow z CGI i krecic wszystko na blue screenie jak Lukas pierwsze epizody. Wstepnie gardze. Quote Link to comment
tk___tk 4795 Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 IN DUNCAN WE TRUST jeśli film się sprzeda to jest szansa na zaje.bistą serię bo lore warcrafta to materiał do adaptacji pierwsza klasa. potem na jesień assasin's creed od reżysera Makbeta i splinter Cell od typa od bourne'ów i mamy oficjalnie boom na udane ekranizacje gierek wideo \m/. 1 Quote Link to comment
Metoda 1325 Posted November 5, 2015 Author Share Posted November 5, 2015 No ja liczę na kawał dobrego fantasy w brutalnym stylu, gdzie podczas bitw hordy z przymierzem będą latały członki. Ale pewnie dostaniemy kino familijne, gdzie brutalność będzie na poziomie Władcy Pierścieni i jakiegoś komediowego goblina. żeby były śmieszki... obym się jednak mylił. Quote Link to comment
Plugawy 3621 Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Na bank bedzie dubbing i wiek od 12lat w gore i pozamiatane. Quote Link to comment
Pajda 2282 Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 o matko, ale nedzne CGI 2 Quote Link to comment
Mejm 15197 Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 O co chodzi? Ze wszyscy orkowie sa "biali" a urodzil sie szrek? xD Quote Link to comment
MaZZeo 14124 Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 :facepalmz: Blizzard moglby juz od premiery W3 trzasc swiatem filmu wypuszczajac produkcje co pare lat w jakosc filmikow z intr swoich gier. Zamiast tego czekali 15 lat zeby zmiksowac zywych aktorow z CGI i krecic wszystko na blue screenie jak Lukas pierwsze epizody. Wstepnie gardze. myślę że to byłoby średnio możliwe, biorąc pod uwagę że Blizzard głupi 3 minutowy trailer robił pare miesięcy. Quote Link to comment
Bielik 727 Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Ale słabo to CGI wygląda, mój borze jaki żal i żenua Quote Link to comment
Heviro (Fanboy BDG) 155 Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 CGI Wygląda ciut komicznie ale może bedzie nadrabiał klimatem jak TK wspomniał Warcraft ma na tyle rozbudowaną historie świata ,że można z tego czerpać i czerpać. Potencjał jest. Jestem.. zainteresowany Quote Link to comment
Starh 3165 Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Prawda jest taka, że oni badają grunt pod dalsze filmy - możliwe, że nie wydali tyle $ bo nie uwierzyli, że film może uzyskać X dochodu. Jeżeli zarobią na tej pierwszej części, to następne będą na pewno lepsze pod względem technicznym. Quote Link to comment
Tokar 8237 Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 No nie wiem co po takim trailerze miałoby przyciągnąć do kina przypadkowego widza, który ma w chu/ju warcraftowe gierki. Obraz nędzy i rozpaczy. Quote Link to comment
Metoda 1325 Posted November 6, 2015 Author Share Posted November 6, 2015 Po obejrzeniu tego trailera.... Nosz ku.rwa ich mać bardziej disneyowej otoczki nie mogli zrobić. Idź Pan w Piz.du Quote Link to comment
tk___tk 4795 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 nie wiem co myśleć w sumie. z jednej strony calkiem spoko i kibicuje temu filmowi, ale z drugiej jednak meh. tak czy siak ważne że po tym Jones zabiera się za już od dawna zapowiadane "mute". Quote Link to comment
Tommo 1003 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 szkoda bedzie mi pradu, zeby sciagnac to guwno Quote Link to comment
Plugawy 3621 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Jak bedzie za dyszke w kinie studyjnym to sie przejde. Juz teraz widac, ze bedzie dzieciakofriendly Quote Link to comment
Hum 3699 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Ale na gryfach fajnie latajo... Poza tym chuynia. Quote Link to comment
Masorz 13156 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Na gierki z tej serii miałem zawsze wywalone, ale zapowiada się całkiem niezłe widowisko. Ryan Robbins <3 Może dla niego pójdę do kina. Quote Link to comment
blantman 5780 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Jestem fanem blizza ale wolałbym starcrafta ekranizowanego. Ja pójdę do kina bo chcę więcej takich filmów. Tylko może z większym budżetem. Quote Link to comment
Guest Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Bo większy budżet powoduje, że film staje się lepszy? Quote Link to comment
Guest mate5 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Jestem fanem blizza ale wolałbym starcrafta ekranizowanego. Ja pójdę do kina bo chcę więcej takich filmów. Tylko może z większym budżetem. ekhm, Starship Troopers, ekhm. Quote Link to comment
blantman 5780 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 (edited) No narzekacie na jakość efektów a to budżet decyduje. Co do fabuły to nigdy warcraft nie miał super fabuły w grach i cóż będzie pewnie średnio. Byle by z tego nie zrobili disneya z dubbingiem Chociaż mi się marzył zawsze film pełnometrażowy cgi tak jak wstawki blizzarda. Porównajcie ten trailer z trailerem filmu na co byście do kina chętniej poszli ? Edited November 7, 2015 by blantman Quote Link to comment
Bielik 727 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Według mnie właśnie uniwersum warcrafta ma fajna i ciekawa fabule. Nie jest to moze jakis majstersztyk, ale zdecydowanie potencjał jest. Droga Arthasa z prawego paladyna na rycerza śmierci, postać Illidana... Problem w tym, ze dzieje sie to po fabule tego filmu, a nie wiadomo jak sie sprzeda ten festiwal "nieco" kiepskiego CGI i plastiku. Trzeba byc dobrej myśli. Quote Link to comment
Moldar 2228 Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Akurat warcraft i azeroth to najbogatszy świat z dostępnych u blizzarda. Wiele fajnych wątków do wykorzystania. Sam film dla mnie zapowiada się dobrze, ale piszę to jako fan, CGI wyglądają bardzo dobrze, utrzymują klimat świata z gier. 1 Quote Link to comment
kultywator 2083 Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Zgadzam się z przedmówcą. Nie widzę jakiegoś szczególnego downgoradu w grafice. Widziałem znacznie ciekawsze "perełki" sygnowane znanymi nazwiskami Quote Link to comment
Recommended Posts