Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Wrócił król ostrych ketchupów, habanero największa moc gdyby ktoś był ciekawy

WsufAHr.jpg

• Odpowiedzi 249
  • Wyświetleń 58,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ten jest dobry.

• e: Ja pierdole, widzialem ze Rudiok juz nakurwia posta i mysle - nie, bede szybszy, nie musze cytowac Reda. Gif sie zle wkleil wiec poszedlem po drugi link, patrze jeszcze pisze, odswiezam, nic nie ma

• Składniki: wodacukier koncentrat pomidorowy (18,2%) substancja zagęszczająca (E1422) sól regulator kwasowości (E260) cynamon aromaty     Musi byc rzeczywiscie boski.

Opublikowano

Ten z Habanero najlepszy. Fajnie, że znowu się pojawił w sprzedaży:banderas:

Opublikowano

Jak Madero to chyba tylko biedra.

Opublikowano

Fajny nawet ten habanero

Opublikowano

Z biedronkowych keczupów spróbowałem ostatnio słoiczkowy Premium. Dobra cena (3,49 zł), gęstość jak jasna cholera (280g pomidorów na 100g keczupu), przyprawiane miodem, tymiankiem, czosnkiem, bazylią. Ja pierdolę jakie dobre do tostów :banderas:

Opublikowano
W dniu 20.11.2018 o 20:16, Shen napisał:

WsufAHr.jpg

Jalapeno jest lżejsze o 5 gramów?:/

Używam srirachy zamiast ketchupu, fajny słono-ostry-paprykowy smak.

Opublikowano

No jest, a cena ta sama, więc nie polecam.

Opublikowano

Powodzenia, obleciałem kilka biedronek w tym tygodniu i już nigdzie nie mieli tych ketchupów. Chyba po karton na sklep rzucili.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 28.11.2018 o 22:20, _Red_ napisał:

Z biedronkowych keczupów spróbowałem ostatnio słoiczkowy Premium. Dobra cena (3,49 zł), gęstość jak jasna cholera (280g pomidorów na 100g keczupu), przyprawiane miodem, tymiankiem, czosnkiem, bazylią. Ja pierdolę jakie dobre do tostów :banderas:

xD Skonczyl mi sie keczup wiec mialem w planach kupic jakis nowy do testow. Pamietalem, ze Red zachwalal jakis z biedry, ze jakas nowa nazwa. No to ide wczoraj, szukam, nie ma, same madery i pudliszki. Ale dobra, widze ze madero ma jakiegos premium i ze ksztaltem podobne do mojego ulubionego devely wiec od biedy wzialem. Teraz chcialem poszukac co faktycznie Red polecal i okazuje sie, ze dokladnie to samo co kupilem. I ja tez polecam, troche slodkawy ale nie je.bie octem. I tak jak wyzej, sa rozne smaki, ja wzialem klasyczny.

Aha, jakby ktos jeszcze chcial kupic te habanero to sa ale musicie szukac na polkach gdzie sa "zrzuty" z roznych promocji czy innych "dni kuchni".

Opublikowano

Musze przyznać, że ten keczup z Biedry Madero z jalapeno ("halapeno" Ricky, nie "dżalapino, czyta sie "halapeno") to całkiem dobry szajs.

Wchodzi lepiej niż te markowe Hellmansy i inne Pudliszki.

Opublikowano

ja mam jakiś miodowo-bazyliowy, też fajny. Chociaż marka Madero nieco zniechęciła przed zakupem.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 20.11.2018 o 20:16, Shen napisał:

WsufAHr.jpg

Jak  coś to znowu rzucili, jedyne 2,75zl, zrobiłem zapas habanero :banderas:

Opublikowano

U mnie na przemian z Heinzem ten zawodnik :fsg:

619MtVmfoTL._SX466_.jpg

Kanapeczka z wurstem i goudą wchodzi jak złoto. Na dłuższą metę może odpychać, bo ma intensywny smak, ale ostrością tego Madero habanero wciąga nosem.

Edytowane przez Bartolinsky

Opublikowano

W aldim maja tez curry gewurz, ale innej marki. Przypomina dzieciństwo i wyjazdy do szwabow w wieku 5 lat :wub:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jezeli ktos przepada za keczupem Develey Premium to w lidlu jest wyprzedaz. Po 4zl sloik, w kaufie chyba 5,5. Wzialem dwa.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie będę zakładał tematu dla musztardy, ale... polecaną tu musztardę angielską w końcu dorwałem. Szukałem jej ze dwa lata. Nie widziałem jej ani w tesco, carefour, kaufland i w końcu przypadkiem dorwałem w Lidlu. I to kosztowała 1.99. Fajnie kręci w nosie, mimo ze jej się nie wciąga:) 

szukajcie w lidlu na dziale z tymi importowanymi extra rzeczami. Chociaż to roleski, to na sklepie nie ma.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Z innych ciekawych rzeczy w Lidlu ostatnio były też dania instant Heinz Creationz, całkiem dobre.