Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Xbox rozdaje nagrody za oglądanie konferencji MS na E3, w tym m.in Outer Wilds, nowa gra, która wygląda interesująco

Opublikowano

Potwierdzam, gra co prawda jeszcze nie wyszła i z mixpota dostaje się przypisany preorder. ale zapowiada się naprawdę nietypowo,. taki "dzień świstaka" w wersji grywalnej.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Chciałbym zakupić Game Pass - gdzie Panowie najlepiej? Kombinacje ze zmianą IP na brazylijskie i tego typu operacje wolałbym uniknąć.

Opublikowano

teraz jest promo za 1zl, spiesz się

Opublikowano
55 minut temu, oni napisał:

Xbox rozdaje nagrody za oglądanie konferencji MS na E3, w tym m.in Outer Wilds, nowa gra, która wygląda interesująco

gdzie sie dostaje info o tych nagrodach za ogladanie konfy przez mixera? na maila przychodzi? 

Opublikowano

zawsze dostawało się wiadomość na xbox live z kodem na gierkę. 

Opublikowano

w tamtym roku automatycznie się wszystko dodało 

Opublikowano
28 minut temu, kermit napisał:

teraz jest promo za 1zl, spiesz się

wcześniej już o tym pisałem, cos mi płatność przez PayPal nie przechodzi.

Opublikowano

ja wczoraj zwyczajna karta płatniczą z pekao placilem i poszlo z poziomu konsoli :/

Opublikowano
30 minut temu, Hum napisał:

zawsze dostawało się wiadomość na xbox live z kodem na gierkę. 

Wiadomości dostaję od czasu do czasu z xbox z jakimiś skórkami promocyjnymi do różnych gier, czy też ostatnio z grą Minecraft, którą dostałem sam nie wiem z jakiego powodu. Mixpot wpada z automatu, w zeszłym roku Rare Replay też wskoczyło automatycznie.

Opublikowano
Godzinę temu, Banny napisał:

Chciałbym zakupić Game Pass - gdzie Panowie najlepiej? Kombinacje ze zmianą IP na brazylijskie i tego typu operacje wolałbym uniknąć.

Teraz jest promo na 1 zł za miesiąc - kup, a później sprawdź czy na amazonie są kody na GP gdzie w cenie 3m dostajesz 6.

Opublikowano
43 minuty temu, kermit napisał:

ja wczoraj zwyczajna karta płatniczą z pekao placilem i poszlo z poziomu konsoli :/

a później można usunąć tą kartę?

Opublikowano

Mi wpadły skórki do Gears of War 5 i pakiet hełmów do H5:)

Opublikowano
42 minuty temu, Banny napisał:

a później można usunąć tą kartę?

A po co usuwać kartę, po prostu wyłącz automatyczne odnawianie. Następnym razem jak będzie za zeta będziesz musiał znowu kartę wpisywać. Niczego Ci bez wiedzy nie pobiorą.

Opublikowano

Ktoś wie jak skorzystać z Mixer Direct Purchase w regionie USA - lub jakimkolwiek innym regionie? Zwracają 5 $ po wydaniu przez ten Mixer min. 9.99$. Chciałem Cupheada kupić w ten sposób ale nie mam pojęcia jak to zrobić?

Opublikowano

Pytanie - jak wbijam kod ma GP to pokazuje mi tylko na ile mi go przedłuży, bez informacji o dodatkowym miesiącu promocyjnym. Dodam, że auto przedłużenie mam wyłączone - co robię nie tak?

Opublikowano

Musisz to wpisać przez stronę redeem.microsoft.com i odznaczyć automatyczne przedłużenie.

Opublikowano

Kiedy wpiszesz kod na stronie od razu masz odnawianie odznaczone,tak jak tu.

29012962688_162b0f253e.jpg