Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Xbox rozdaje nagrody za oglądanie konferencji MS na E3, w tym m.in Outer Wilds, nowa gra, która wygląda interesująco

Opublikowano

Potwierdzam, gra co prawda jeszcze nie wyszła i z mixpota dostaje się przypisany preorder. ale zapowiada się naprawdę nietypowo,. taki "dzień świstaka" w wersji grywalnej.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Chciałbym zakupić Game Pass - gdzie Panowie najlepiej? Kombinacje ze zmianą IP na brazylijskie i tego typu operacje wolałbym uniknąć.

Opublikowano

teraz jest promo za 1zl, spiesz się

Opublikowano
55 minut temu, oni napisał:

Xbox rozdaje nagrody za oglądanie konferencji MS na E3, w tym m.in Outer Wilds, nowa gra, która wygląda interesująco

gdzie sie dostaje info o tych nagrodach za ogladanie konfy przez mixera? na maila przychodzi? 

Opublikowano

zawsze dostawało się wiadomość na xbox live z kodem na gierkę. 

Opublikowano

w tamtym roku automatycznie się wszystko dodało 

Opublikowano
28 minut temu, kermit napisał:

teraz jest promo za 1zl, spiesz się

wcześniej już o tym pisałem, cos mi płatność przez PayPal nie przechodzi.

Opublikowano

ja wczoraj zwyczajna karta płatniczą z pekao placilem i poszlo z poziomu konsoli :/

Opublikowano
30 minut temu, Hum napisał:

zawsze dostawało się wiadomość na xbox live z kodem na gierkę. 

Wiadomości dostaję od czasu do czasu z xbox z jakimiś skórkami promocyjnymi do różnych gier, czy też ostatnio z grą Minecraft, którą dostałem sam nie wiem z jakiego powodu. Mixpot wpada z automatu, w zeszłym roku Rare Replay też wskoczyło automatycznie.

Opublikowano
Godzinę temu, Banny napisał:

Chciałbym zakupić Game Pass - gdzie Panowie najlepiej? Kombinacje ze zmianą IP na brazylijskie i tego typu operacje wolałbym uniknąć.

Teraz jest promo na 1 zł za miesiąc - kup, a później sprawdź czy na amazonie są kody na GP gdzie w cenie 3m dostajesz 6.

Opublikowano
43 minuty temu, kermit napisał:

ja wczoraj zwyczajna karta płatniczą z pekao placilem i poszlo z poziomu konsoli :/

a później można usunąć tą kartę?

Opublikowano

Mi wpadły skórki do Gears of War 5 i pakiet hełmów do H5:)

Opublikowano
42 minuty temu, Banny napisał:

a później można usunąć tą kartę?

A po co usuwać kartę, po prostu wyłącz automatyczne odnawianie. Następnym razem jak będzie za zeta będziesz musiał znowu kartę wpisywać. Niczego Ci bez wiedzy nie pobiorą.

Opublikowano

Ktoś wie jak skorzystać z Mixer Direct Purchase w regionie USA - lub jakimkolwiek innym regionie? Zwracają 5 $ po wydaniu przez ten Mixer min. 9.99$. Chciałem Cupheada kupić w ten sposób ale nie mam pojęcia jak to zrobić?

Opublikowano

Pytanie - jak wbijam kod ma GP to pokazuje mi tylko na ile mi go przedłuży, bez informacji o dodatkowym miesiącu promocyjnym. Dodam, że auto przedłużenie mam wyłączone - co robię nie tak?

Opublikowano

Musisz to wpisać przez stronę redeem.microsoft.com i odznaczyć automatyczne przedłużenie.

Opublikowano

Kiedy wpiszesz kod na stronie od razu masz odnawianie odznaczone,tak jak tu.

29012962688_162b0f253e.jpg