Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

A miałem brać kilka dni temu :pawel:

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie można pobrać Dooma? Gra miała być już wczoraj dostępna, na te chwile jedyna opcja to zakup gry...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Można już pobierac Rage ze sklepu. Nie wiem jak z Domem bo grę mam na dysku w cyfrze ale podejrzewam że też już wrzucili.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Tez chciałem wrócić do Rage i zobaczyć czy i jak się postarzał. Wczoraj myślałem o wyrwaniu go za 11 zł na steamie.

Spencer spełni każdą Waszą zachciankę. :xboss:

Opublikowano

Ryse wciaz slicznie wyglada.

Przejde chyba znowu singla i pogram troche w multi jako gladiator. :P

Ehh, czemu nie ma wiecej gier o tej tematyce. :(

Opublikowano

Wygląda spoko, wieczorem sprawdzę 

Opublikowano

Grałem z godzinę, bardzo fajne :) Wycinasz mięso że zwłok i jak masz lewy certyfikat, możesz je sprzedać w tawernie XD 

Opublikowano

Potwierdzam, opiekun cmentarza wciąga jak bagno :obama:

Opublikowano

Bardzo dobry szpil, za którego warto bylo nawet na premierę wyłożyć te 289 zł. I mówię to jako bijatykowy laik, fan button mashingu i samozwańczy król podwórka w Battlefield Arena Toshinden 3.

Opublikowano

ej pesa 2018 maja wyrzucić z gp, kurde zmuszają mnie do wzięcia 2019 nicponie

no dobra, wezme

Opublikowano

z tureckiego stora kosztuje jakies 100zł xd

Opublikowano

kupie za 289zł bo słyszałem ze to jedyny sposób żeby w przyszłości obniżyli w Polsce ceny cyfry

Opublikowano

ludzie od ms mowili wczoraj ze to cena za 1 msc a drugi dostaje sie za free