Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Coś czuje, że zaraz po tym jak doublefine skończy robić psycho 2 zajmie się nowym Conkerem :ogor:

Opublikowano

A to Rare nie ma praw do Conkera?

Opublikowano

Conker sztosik gierka była, ale po tylu latach chyba bym się nie odważył odpalać 

Opublikowano
13 minut temu, Rozi napisał:

A to Rare nie ma praw do Conkera?

Prawa do Conkera ma Microsoft

Rare nie ma praw do żadnych IP, odkąd zostali kupieni wszystkie ich marki są własnością M$.

Opublikowano
2 godziny temu, Lord Protector napisał:

Coś czuje, że zaraz po tym jak doublefine skończy robić psycho 2 zajmie się nowym Conkerem :ogor:

robią nowe IP i raczej mniejsze gry niż Psycho2

Opublikowano

Panowie po tym update DOOM ETHERNAL wam działa?

Ściągłem dziś update uruchamiam grę, wybieram opcję graficzna tą z RT lub bez (nie ma różnicy którą), załączam kampanię i dalej lipa... 

Gra niby zaczyna się uruchamiać, wczytuje do 37% i później wywala się do pulpitu.. 

Próbowałem już 4 razy i za każdym razem to samo. 

Opublikowano

No i elegancko z tym concerem. Pamiętam jak w niego grałem na og xboxie. Próbowałem przejść vanilla z rare replay, ale jednak nie dałem rady przez pracę kamery i ogólnie. 

Opublikowano

Ja pamietam jak resetowałem starego xboxa po kilku śmierciach w końcówce aby nie tracić żyć. Ogólnie dobra gra, humor jak i gameplay dla mnie sie nie zestarzały, nawet wygląda to dobrze. Pierwsze przechodziłem wersje z n64 i się śliniłem do tej xboxowej. 

Opublikowano

Skończyłem sobie wczoraj Hivebusters i imo lepsze niż podstawka - lokacje jak i ekipa, szkoda tylko że trochę krótkie i chyba będzie part2 kiedyś tam?

Opublikowano

Nie będzie, końcówka to nawiazanie do trybu Escape

Opublikowano

Hivebusters mi się ściągnie razem z podstawką? Nie widziałem tego w zakładce GP na sklepie.

Opublikowano

tak, o ile ściągniesz edycje Ultimate

Opublikowano

Tak sobie myślę, że mogli by do ea play/game pass wrzucić burnout revenge albo starsze osłony

Odpala wam się Conker? Bo mi pokazuje wstępny ekran i wywala do dasha :(

Edyta: Dobra działa, musiałem ściągnąć jeszcze raz

Edytowane przez Metoda

Opublikowano
17 minut temu, Metoda napisał:

Tak sobie myślę, że mogli by do ea play/game pass wrzucić burnout revenge albo starsze osłony

problemy z licencjami na muzyke, które wygasły. Stąd też nie ma def jamów, ssxów i innych bajerów od ea z dawnych lat

Opublikowano

Na szczęście najlepszy SSX jest we wstecznej i to się liczy :banderas:

Opublikowano

Amped seria to było coś. Dla mnie najlepszy Snowboard. Trójka już trochę mniej.

Opublikowano

jak coś to Greedfall w Game Passie dostał darmowy upgrade pod XSX i XSS,. Musze w końcu znaleźć czas i dokończyć ten tytuł, bo grałem ok 10h na XOX ale wkurzały mnie loadingi i 30 fpsów, teraz powinno być lepiej

EDIT:

No i Doom Eternal dostał ostatnio aktualizacje z Ray Tracingiem i trybem 120 fpsów

Opublikowano

Wczoraj pojawił się mały problem z grami z GP. Otóż chcialem popykać w kilk gierek z Rare Replay i niby wszystko git. Battletoads sobie śmigają aż miło. Problem jest kiedy chce pograc w nosze gierki. Dostaje info, że gierki nie są ściągnięte. W przypadku Banjo lub Perfect Dark to jest do zrobienia ze sklepu lub zakładki GP. Natomiast jak bym chciał popykac w Kameo albo Jetpac Refueled to tych gier nie ma nigdzie na sklepie. Jak to dościągać i gdzie te gierki są?

Opublikowano
1 minutę temu, pawelgr5 napisał:

Wczoraj pojawił się mały problem z grami z GP. Otóż chcialem popykać w kilk gierek z Rare Replay i niby wszystko git. Battletoads sobie śmigają aż miło. Problem jest kiedy chce pograc w nosze gierki. Dostaje info, że gierki nie są ściągnięte. W przypadku Banjo lub Perfect Dark to jest do zrobienia ze sklepu lub zakładki GP. Natomiast jak bym chciał popykac w Kameo albo Jetpac Refueled to tych gier nie ma nigdzie na sklepie. Jak to dościągać i gdzie te gierki są?

Rozumiem, że w bibliotece już sprawdzałeś?