Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 31.08.2022 o 08:13, Bzduras napisał:

@Mani Immortality obrażają, chyba tak tefo nie zostawisz :problem:

Kurde ziom giera petarda. Ci co nie czują klimatu to proponuje Cinematic ekspiriens u Sony. Oceny Nieśmiertelności w pełni zasłużone. Ja się wczoraj złapałem na tym, że 4h przed konsolą spedziłem kompletując film. gra wciąga jak bagno.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
10 godzin temu, Czoperrr napisał:

Zacząłem wczoraj na PC (klawiatura i myszka), ale coś jest skopane i trybie Full Screen i tak mam cały czas pasek zadań Windowsa na ekranie (Win 11) :frog:

Wolę w to grać na PC bo na kanapie bym spał jak przy Telling Lies.

Próbowałeś alt+enter?

Opublikowano

Czyli jak dobrze rozumiem nawet się nie oszukują że to będą ludzie mieszkający pod jednym dachem i mozna się spodziewać że NIE będzie bólu dupy jak u Netflixa?

Opublikowano

Były przepowiednie o podnoszeniu cen, a tymczasem będzie jeszcze taniej. Good guy microsoft

Opublikowano

Dopoki bedzie konwersja z golda to zostaje przy tym, ale pozniej to oczywista oczywistość.

Opublikowano
5 minut temu, Bigby napisał:

Dużo forumkowych rodzin powstanie.

Phil Spencer łączy rodziny i buduje przyjaźnie 

Opublikowano

ej a czy jak mam Game Pass Ultimate, to ja mogę też grać po sieci? Bo nie mam Golda, a zdziwiłem się, że chyba nie gram z botami w battle royalu Forzy 5 :)

Opublikowano

Gp ultimate = all

Opublikowano

Z 11 września wypadają:

• A Plague Tale: Innocence (Xbox, PC, chmura)
  • Aragami 2 (Xbox, PC, chmura)
  • Bug Fables: The Everlasting Sapling (Xbox, PC, chmura)
  • Craftopia (Xbox, PC, chmura)
  • Final Fantasy XIII (Xbox, PC, chmura)
  • Flynn: Son of Crimson (Xbox, PC, chmura)
  • I Am Fish (Xbox, PC, chmura)
  • Lost Words: Beyond the Page (Xbox, PC, chmura)
  • Mighty Goose (Xbox, PC, chmura)
  • SkateBIRD (Xbox, PC, chmura)
  • The Artful Escape (Xbox, PC, chmura)

Pogrubiam tytuły warte zagrania, niestety z tych trzech nie ograłem Mighty Goose ale nie chce mi się teraz w to grać

Opublikowano
12 minut temu, Czoperrr napisał:

Mighty Goose

Jest opcja ze pojawia sie jakies tanie kody. Ostatnio jak Hades wypadal to byl chyba za 15 zl.

Opublikowano

Oprócz Plague Tale najbardziej warto zagrać w Bug Fables. Proszę się poprawić następnym razem. :sonkassie:

Opublikowano

The Artful Escape must play dla ludzi lubiących gry Indie. 

Piękna graficznie i  świetna muza. Gra jest bardzo krótka, kto nie grał może jeszcze spróbować. 

Opublikowano
2 godziny temu, Hubert249 napisał:

The Artful Escape must play dla ludzi lubiących wychylać gałkę w prawo.

Nie nazwałbym tej "gry" must playem dla nikogo :pechowiec:

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał:

Kurde, też byłem tym zaciekawiony bo jestem fanem Paper Mario. Eh tyle gier, tak mało czasu.

Sam polecałem tę grę nieraz, ale szczerze mówiąc, to na dłużsżą metę to jest jednak za bardzo dosłownie Paper Mario. Dzisiaj się jednak inaczej robi gry, jest wiele uwygodnień i atrakcji. (Ok, akurat nie prawdziwe Paper Mario które też od niemal 20 lat jest nudne mdr, Bug Fables jest lepsze ale bardzo mocno pachnie czasami GameCube'a).