Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Na tym Xboxie nie...

Opublikowano

Against the Storm wyjebana gra, tylko raczej nie chce mi się w to grać na padzie.

Volcano Princess - ciekawa niespodzianka kuratorstwa, bardzo mało popularna gra, a całkiem fajna, jest to trochę japońskie visual novel, trochę symulator życia. Kilka godzin na przejście, ale 50 zakończeń i znaczące wybory, a przy tym całkiem wciągające. Chyba najlepsza realizacja hasła I Am the Dad w grach. Naprawdę zignorowana gra kiedy wyszła na PC.

Wildfrost super dla fanów gatunku, chociaż ledwo co wyszedł Monster Train 2, więc nawet na gamepassie ci są chyba zajęci lol.

Opublikowano

Tak, nie lada niespodzianka -gra się naprawdę przyjemnie, więc jak będą rozwijać tytuł to może z tego wyjść coś na lata.

Opublikowano
W dniu 17.06.2025 o 22:41, pawelgr5 napisał(a):

Własnie to bym chciał żeby było zaorane w pizdu. Jak już wrzucają na inne sklepy żeby można było pograc w GP to powinna być opcja kupna chociażby w MS Store.

Dokładnie. Tak samo nie ma osiągnięć w grach EA i ubiszaft bo też się łączy z ich chujowymi launcherami. Najlepiej jakby był tylko xbox i steam. Reszta do zorania.

Opublikowano
W dniu 17.06.2025 o 22:41, pawelgr5 napisał(a):

Własnie to bym chciał żeby było zaorane w pizdu. Jak już wrzucają na inne sklepy żeby można było pograc w GP to powinna być opcja kupna chociażby w MS Store.

Nie tylko starcrafty tak mają. Ale wszystkie gry z battle netykieta, tylko dla Codow zrobili wyjątek i można je kupić w MS store.

Opublikowano

No i mały update i ciekawostka - faktycznie została mi stara cena za Game Pass Ultiamte, już drugi miesiąc ściągają mi 54,99 zł. Więc na razie zostawiam tak jak jest i nie kupuje kodów.

XGP2.jpgXGP1.png

W dniu 22.04.2025 o 16:15, A_Bogush napisał(a):

Ja wiem, że tyle nie kosztuje, ale mam tak napisane na koncie. Ale chyba nic z tego, bo na początku kwietnia musiałem wyłączyć i włączyć płatności cykliczne, co rozwiązało problem z logowaniem na konto na Xboxie 360 i widzę, że po tym dostałem maila odnośnie odnowienia subskrypcji i tam już jest kwota 73,99.

Zrzut ekranu 2025-04-22 o 16.14.06.png

W dniu 22.04.2025 o 15:23, A_Bogush napisał(a):

Powoli kończy mi się Game Passowe eldorado, które trwało około 2,5 roku (za około 250 zł), mam subskrypcję do 22 maja i pokazuje mi aktualnie, że od tego dnia będę płacił 54,99 (za Ultimate). Czyli wychodzi na to, że to stara cena. Ktoś tak miał? Faktycznie tyle będę płacił czy się zmieni jednak na tą aktualną cenę, czyli 73,99? W obliczu raku promek te 55 zł brzmi całkiem spoko.

Opublikowano

Mogliby przy okazji THPS3+4 wrzucić też 1+2 do abonamentu. Mam to w pudełku na PS4, ale ograłbym sobie znowu w ekosystemie Xbox.