Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
9 minut temu, creatinfreak napisał:

Nikt jeszcze nie pisał? Gamepass na 6miesiecy za 87 zł na stronie ms :)

Podlinkuj, bo nigdzie nie widzę tej opcji.

edit: dobra, opcja dla kont bez aktywnej subskrypcji :/

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

mialem nie przedluzac konczy mi sie w grudniu, no ale za taka cene to szkoda nie brac. kupione! dzieki

Opublikowano
Teraz, Matriks_1111 napisał:

LINKA

Proszę :) 

Dzięki, ale tak jak w edycie - chyba jest to promo tylko dla kont bez aktywnego GP, bo u mnie widnieje jedynie opcja jednomiesięczna.

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Dzięki, ale tak jak w edycie - chyba jest to promo tylko dla kont bez aktywnego GP, bo u mnie widnieje jedynie opcja jednomiesięczna.

Oferta jest dla osób z aktywnym GP.

Jednomiesięczna oferta jest za złotówkę, ale zaraz potem jak zakupisz, to wskakuje Ci opcja na 87 zł za 6 m-c. 
Podsumowując masz GP na 7 m-c za 88 ziko ;)

EDYTA: żeby było zrozumiałe (bo piszę dziś po chińsku) - sam mam aktywny GP na rok do przodu, a mam dostępną opcję za 87 zł. Może musisz się zalogować? :D 

Druta EDYTA: Widzę, że ludzie zgłaszają problem, o którym piszesz - realnie pomaga ponoć zainstalowanie apki Game Passa na telefonie i aktywacja z poziomu mobilnego, ew. to może być kwestia ciasteczek, potrzeby wyłączenia cyklicznego odnawiania lub po prostu musisz chwilę poczekać ;) 

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano
1 minutę temu, Matriks_1111 napisał:

Oferta jest dla osób z aktywnym GP.

Jednomiesięczna oferta jest za złotówkę, ale zaraz potem jak zakupisz, to wskakuje Ci opcja na 87 zł za 6 m-c. 
Podsumowując masz GP na 7 m-c za 88 ziko ;)

EDYTA: żeby było zrozumiałe (bo piszę dziś po chińsku) - sam mam aktywny GP na rok do przodu, a mam dostępną opcję za 87 zł. Może musisz się zalogować? :D 

No to Spencer mnie nie szanuje chyba.

mApr3zc.jpg

Opublikowano

Żadna z opcji nie pomogła, woła 40zł za miesiąc. A w dupie z tym

Opublikowano

@PanSpencer jest pytanie, dlaczego Bzduras nie może kupić GP w promocyjnej cenie?

Poczekaj może kilka dni? Promo i tak trwa do 3 stycznia, więc jest czasu a czasu ;)

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano
Teraz, creatinfreak napisał:

@Bzduras wejdź na ppe i z tamtego linku spróbuj. Mi zaskoczyło za drugim razem. 

Nic, kaplica, żaden link, sklep MS na W10, apka GP, telefon, konsola, włączanie i wyłączanie rozliczeń cyklicznych - dalej twardo 40zł poprosimy, kawalerze.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Nic, kaplica, żaden link, sklep MS na W10, apka GP, telefon, konsola, włączanie i wyłączanie rozliczeń cyklicznych - dalej twardo 40zł poprosimy, kawalerze.

Tia, w dupie z tym, a przetrzepał wszystkie możliwości jakie daje MS :D 

Przeglądarki zmieniałeś? Pamięć podręczną czyściłeś?

Opublikowano
1 minutę temu, Matriks_1111 napisał:

Przeglądarki zmieniałeś? Pamięć podręczną czyściłeś?

Ta, trudno. Pojawi się to się pojawi, jak nie to nie ;)

Opublikowano

Nie mam aktywnej subskrypcji teraz i mam możliwość zakupu za 87zł. Teraz dwa pytanka. Czy da się kupić w tej cenie 2 razy i mieć GP na rok ? Co trzeba zrobić by mieć dodatkowy miesiąc ? Coś kiedyś pisaliście o tym by nie anulować automatycznego przedłużania chyba.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

mi tym razem nie wyskoczyla opcja z dodatkowym miesiacem, ale mam aktywna subskrypcje i na 100% mozesz kupic 2 razy.

Opublikowano

lol, chcialem sobie sprawdzic co tam doszlo w GP, jest Sniper Elite 4 w ktorego bym pyknal, mysle sobie, a wezme tego GP, ciekawe ile, zlotowka xddddddddd

Co biore na miesiac to non stop zetka i czuje sie jak cebulak jakis smierdzacy, dzieki pan spencer.

Opublikowano

biorac miesiac czy zgadasz sie na subskrypcje nastepna oplata bedzie juz w normalnej cenie, chyba ze anulujesz i kupisz ponownie tak mi sie wydaje. Ja mialem nie przedluzac bo od momentu kiedy mam gamepass skonczylem z niego tylko 3 gry, no ale za taka cene szkoda nie brac, a widac ze MS bedzie mocno promowal te usluge, wiec kupilem na rok xD

Opublikowano

calkiem mozliwe ze to blad, juz kiedys tak bylo ze byla jakas promocja chyba na golda miala trwac miesiac czy dluzej, a raz dwa sie skonczyla

Opublikowano

Cykliczne rozliczenia wyłączone, wygasa dnia 08.06.2019

Tyle dobra do wakacji za taki psi pieniądz :banderas: 

Dawać mnie tera te indyczki :nosacz3:

Edytowane przez chris85