Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie. Jak wpisałem te dwa 00 to numer odpowiedział. Anulowali mi zakup i twierdzą, że to musi być jakiś błąd na stronie, że jest ta gra. Właśnie czekam na infolinii po więcej szczegółów.

edit:

Z tego co dowiedziałem się na infolinii to popełniłem błąd z racji kliknięcia "kup" zamiast "zainstaluj na urządzeniu". Dowiedziałem się także, że jak skończy mi subskrypcja Xbox Live to gry nie będą działać. Nie wiedziałem, że tak to wygląda także przy tej subskrypcji, myślałem że tak jest tylko z GamePass i EA.

Edytowane przez Elitesse

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Xbox One - możesz grać w gry z Golda dopóki masz Golda.

Xbox 360/Xbox - dostajesz gry na zawsze.

Opublikowano

Człowiek uczy się całe życie ;) Dzięki za pomoc.  W domu sprawdzę czy mogę dodać grę, bo podczas konsultacji z konsultantem to się nie udawało. Podejrzewam, że to przez ten zwrot i że za jakiś czas będę mógł dodać grę. Powiedzcie czy w takim razie jak skasuję z dysku grę, którą miałem zakupiona podczas subskrypcji to czy mogę ją zainstalować znowu po upływie jej dostępności, np. po miesiącu czasu jak dostępne będą już nowe gry?

Opublikowano
13 minut temu, Elitesse napisał:

Powiedzcie czy w takim razie jak skasuję z dysku grę, którą miałem zakupiona podczas subskrypcji to czy mogę ją zainstalować znowu po upływie jej dostępności, np. po miesiącu czasu jak dostępne będą już nowe gry?

Jeśli mówisz o Goldzie to gry przypisują Ci się do konta i możesz je pobierać/usuwać dopóki masz aktywny abonament. Tytuły rotują przez jakiś czas, ale jeśli dodałeś je do konta raz to już tam zostają. Możesz zrobić sobie przerwę w abonamencie, ale w momencie w którym wykupisz go ponownie masz dostęp do wszystkich gier, które przypisałeś sobie wcześniej.

Opublikowano

LiS i TWD jak znalazł. akurat tej części zombiaków nie ograłem więc się z przyjemnością nadrobi.

Opublikowano

Po co kupować gierki na Xa jak za chwilę lądują w GP? Tak, MHW i Prey, na was patrzę

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Prey będzie grany :obama:

z ciekawości sprawdze może Monster Huntera

Opublikowano

Miałem nosa, by nie kupować Mon Huna :obama:

Kolejny dobry wrzut od Krula :xboss:

Opublikowano

Prey (11 kwietnia)
The Golf Club 2 (11 kwietnia)
Monster Hunter: World (18 kwietnia)
The Walking Dead: A New Frontier (18 kwietnia)
Life is Strange 2: Episode 2 (24 kwietnia)
Resident Evil 5 (25 kwietnia)

Opublikowano

Jeśli ktoś nie grał w Prey to pamiętajcie, że jest must play Panowie. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
33 minuty temu, chris85 napisał:

Jeśli ktoś nie grał w Prey to pamiętajcie, że jest must play Panowie. 

miałem brać z cex po leży po 4f ale jak dają za darmo to :xboss:

Opublikowano

Król Spencer dopiero co poleciał do Japonii i już Monster w XGP  :banderas:

Opublikowano
21 godzin temu, kermit napisał:

the golf club 2 :obama:

https://www.gameinformer.com/games/the_golf_club_2/b/playstation4/archive/2017/06/30/game-informer-review-the-golf-club-2.aspx

The Golf Club 2

This is a must-play for any golf fan, with lasting gameplay and features that make it better than the first title in every way.

8.75

ale będzie dołkowane :obama:

8.75 to będzie więcej niż Days Gone.

Edytowane przez chris85

Opublikowano
4 minuty temu, chris85 napisał:

https://www.gameinformer.com/games/the_golf_club_2/b/playstation4/archive/2017/06/30/game-informer-review-the-golf-club-2.aspx

The Golf Club 2

This is a must-play for any golf fan, with lasting gameplay and features that make it better than the first title in every way.

8.75

ale będzie dołkowane :obama:

8.75 to na pewni  więcej niż Days Gone.

Całkiem ładne to, na polu golfowym w GTA V spędziłem zdecydowanie za dużo czasu, trzeba będzie ściągnąć :notbad:

Opublikowano
32 minuty temu, sprite napisał:

3 miechy Game Passa za 43,50zł dla aktywnych subskrybentów. Można kilka razy brać, tylko za każdym razem trzeba wyłączyć automatyczne odnawianie

https://www.pepper.pl/promocje/3-mce-xbox-game-pass-polski-ms-store-151691?page=2#thread-comments

Ja sobie dwa razy załadowałem:xboss:

Od roku nie miałem żadnej takiej promocji aktywnej na koncie... Anuluje cykliczne rozliczanie, kombinuje no po prostu nie tylko 40/miesiac.

Opublikowano

W komentach pod promocją ludziki to samo mają co Ty. To jest jakaś loteria z tymi promkami. Niektórym się wyświetla, a niektórym nie :dunno:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Śmieszne trochę, że nie potrafią tego ogarnąć, ja rozumiem na starcie usługi ale teraz? Niektóre teorie spiskowe mówią, że M$ śledzi twoją historię zakupów kodów/zdrapek itd i na tej podstawie masz promke :yao: