Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

fajnie ze dali Castlevania kiedys gralem ale cos mnie odrzucilo, zrobie teraz drugie podejscie

Opublikowano

Castlevania + Torchlight, bardzo cacy, Forza (poza pierwszym Horizon) nigdy mnie nie interesowała, Gears tylko kampanie (akurat 4 zaliczona), z gier jestem bardzo zadowolony.

Opublikowano

Mesiąc jak na PS+. Dajmy gry które wszyscy już mają.  Na szczęście za chwilę info o nowych gierkach w GP na pierwszą połowę sierpnia. 

Opublikowano

Dla mnie największym sztosem jest rzecz jasna Castlevania: Lords Of Shadow, która znajduje się w pierwszej piątce najlepszych gier, w jakie kiedykolwiek i na czymkolwiek grałem ever. Z dziką rozkoszą przejdę ją jeszcze raz...

Opublikowano

Ja też się cieszę, że dali Castlevanie bo kiedyś grałem ale jakoś porzuciłem, a chciałem wrócić tylko okazji jakos nie było. No i cyk. 

Opublikowano
9 minut temu, suteq napisał:

Ja też się cieszę, że dali Castlevanie bo kiedyś grałem ale jakoś porzuciłem, a chciałem wrócić tylko okazji jakos nie było. No i cyk. 

Koniecznie dokończ. Nawet dzisiaj ta gra robi kolosalne wrażenie.

Opublikowano

Te wszystkie gry na lowcach gier chodzą od paru miesięcy po pare zł - dosłownie...  Gearsy 4 widziałem ostatnio jakos za 6 zl, zarówno na Xbox jak i PC,  kody na Castlevanie podobnie, nie wiem czym się tu jarac. Jak ktoś miał ochotę zagrać mógł poświęcić te 1 piwo w butelce, dlatego jak dla mnie słaby miesiąc.

Nowe gry w sierpniu w GP też lekki meh:

• Ashes Cricket (1 sierpnia, dostępne na konsoli)
  • Pandemic (1 sierpnia, dostępne na konsoli)
  • Downwell (1 sierpnia, dostępne na PC)
  • Jackbox Party Pack 2 (8 sierpnia, dostępne na konsoli)
  • Space Hulk Tactics (8 sierpnia, dostępne na PC) 
  • Slay the Spire (14 sierpnia, dostępne na konsoli) 

Edytowane przez easye

Opublikowano

nowe gry w passie meh oprocz Slay the spire bo w to chcialem zagrac 

Opublikowano

Slay the spire to goty kto nie ograł na pc niech ogrywa na konsoli. Najlepsze połączenie karcianki z rogalikiem jakie w życiu ogrywałem. Goty

Ja cieszę się na space Hulka bo chciałem w to zagrać dawno ale jakoś nigdy kasy na to nie wydałem xD

Opublikowano

W Slay The Spire gralbym na telefonie, gdyby już był dostępny game pass w takiej formie. Też polecam!

Opublikowano

Jackbox tez fajna alternatywa dla buzza. Chetnie odpale tego spacehulka, chcialem kupić ale zawsze było nie po drodze.

Opublikowano

czuję, że na Games Com wjedzie coś dużego od Capcom i Dirt 2.0 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Blanti, tylko nie graj w to na konsoli. :pawel:

Opublikowano

W tym miechu dochodzi jeszcze Blair Witch od Bloober Team więc zestawik nie taki zły mimo, że bez AAA. Ze swojej strony polecam Downwell bo wciąga jak diabli.  Barda i Slay chciałem sprawdzić, więc jestem zadowolony plus i tak nie wyrabia z zaliczaniem wcześniejszych tytułów. 

Opublikowano
3 minuty temu, Dante napisał:

W tym miechu dochodzi jeszcze Blair Witch od Bloober Team więc zestawik nie taki zły mimo, że bez AAA. Ze swojej strony polecam Downwell bo wciąga jak diabli.  Barda i Slay chciałem sprawdzić, więc jestem zadowolony plus i tak nie wyrabia z zaliczaniem wcześniejszych tytułów. 

Od jakiegoś czasu gry są dodawane w pierwszej i drugiej połowie danego miesiąca. AAA trzymają na gamescom.  

Edytowane przez chris85

Opublikowano
5 minut temu, Dante napisał:

W tym miechu dochodzi jeszcze Blair Witch od Bloober Team 

To to co pokazywali na E3?

Opublikowano
13 minut temu, tukan napisał:

To to co pokazywali na E3?

Nie inaczej. Gra jest dość mocno promowana w social mediach Xboxa

Opublikowano

Wygląda na to żd DMC V niedlugo trafi do gamepassa

evamndsmp4e31.jpg