Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Dishonored 2 i dlc mają 60 klatek?

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Dishonored 1 i Death of the Outsider tak.

Opublikowano

Ajajaj, to ściągnę i przejdę raz jeszcze jedynkę, tym razem w 60 klatkach i będę się modlił do spaślaka o fps boost do dwójki 

Opublikowano

W necie jest napisane, że Dishonored 2 na XSX z boostem spada do 900p, ale wtedy ma 60fps

Opublikowano
Is Dishonored 2 60fps on Series X?
Dishonored: Death of The Outsider
With FPS Boost enabled, Series X drops to 900p for 60fps playback

Takie info było w necie. Jeśli to się nie zgadza to przepraszam.

Opublikowano

Death of the Outsider ma 60 klatek, ale sama dwójka już nie.

Opublikowano

Polecam ograć Death of The Outsider, rozgrywka jest półkę wyżej niż w pierwszej części a i fabularnie jest nieźle. Jeżeli znasz historię z pierwszych dwóch gier z serii to ładnie zamyka opowieść.

Opublikowano

Pytanie, bo w sumie nie znam odpowiedzi :P

Do tej pory miałem tylko konsole, z której na moim koncie grałem ja i narzeczona. Teraz doszedł mi PC i zastanawiam się, czy jak w tym samym czasie ja będę grał na swoim koncie na PC, a narzeczona na konsoli, to lepiej jej utworzyć nowe konto (z głównego zrobić domowe z racji tego, że to na nim jest opłacany XGP), czy nie muszę zakładać nowego, bo i tak będzie działać?

Opublikowano

Wydaje mi się, że działa jednocześnie (przynajmniej działało), ale ja i tak bym zrobił oddzielne ze strachu przed jakimiś bugami.

Opublikowano

Del.

Opublikowano

Po zagraniu 10 min w demo obiektywnie stwierdzam, że na więcej gierka nie zasługuje.

Opublikowano
W dniu 22.09.2021 o 13:22, Shago napisał:

Pytanie, bo w sumie nie znam odpowiedzi :P

Do tej pory miałem tylko konsole, z której na moim koncie grałem ja i narzeczona. Teraz doszedł mi PC i zastanawiam się, czy jak w tym samym czasie ja będę grał na swoim koncie na PC, a narzeczona na konsoli, to lepiej jej utworzyć nowe konto (z głównego zrobić domowe z racji tego, że to na nim jest opłacany XGP), czy nie muszę zakładać nowego, bo i tak będzie działać?

Działa normalnie, możesz grać na swoim koncie na PC i na Xboxie w tym samym czasie.

Opublikowano

Działa pod warunkiem że gra się w różne gry. Wczoraj graliśmy w Subnautice z panną (ona na konsoli, ja na PC) w tym samym czasie. Ona grała na swoim koncie, ale w tle byłem zalogowany również na konsoli, to w momencie włączenia gry na PC na obu platformach wyskoczył monit że jestem już zalogowany na innym urządzeniu i z którego ma mnie wylogować.

Opublikowano

A no to normalne, w ta samą grę grać nie możesz, ale w różne już tak.

Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał:

Kurla to Polska może też się złapie patrząc na popularność 3 letnich cebul czy e-zakupów w Brazylii, Chile itd byle nie w Polsce.

Opublikowano

Lipa, tyle „starań” polskiej społeczności Xbox, a i tak obniżki nie będzie :(

Opublikowano

Ten trup to zaraz będzie w każdym możliwym abonamencie żeby ktoś w to jeszcze grał.