Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
Godzinę temu, Sven Froost napisał(a):

Ja chce WoWa na Xboxa a nie Warcrafta na PC

To raczej się nie doczekasz..

Opublikowano

Na tym Xboxie nie...

Opublikowano

Against the Storm wyjebana gra, tylko raczej nie chce mi się w to grać na padzie.

Volcano Princess - ciekawa niespodzianka kuratorstwa, bardzo mało popularna gra, a całkiem fajna, jest to trochę japońskie visual novel, trochę symulator życia. Kilka godzin na przejście, ale 50 zakończeń i znaczące wybory, a przy tym całkiem wciągające. Chyba najlepsza realizacja hasła I Am the Dad w grach. Naprawdę zignorowana gra kiedy wyszła na PC.

Wildfrost super dla fanów gatunku, chociaż ledwo co wyszedł Monster Train 2, więc nawet na gamepassie ci są chyba zajęci lol.