Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Czy jak zapłacę za aktualna promocję 29.99 Xbox Game Pass kartą pre-paid o wartości 50 pln to tą resztę z karty będę mógł później wykorzystać do jakiegoś zakupu? Np. jak bedzie kolejna promocja to część z tej karty i część z nowej itp?

Czy można kupic 2x po 20 pln i "połaczyć" by cos kupić? (za 30 pln)

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Wziąłem dziś GP na 3 miesiące - wychodzi do 1 listopada. Ogarnę Forze Horizon 4 w pazdzierniku. W międzyczasie chciałbym pograć w The Division i może w Sea of Thieves.

Pytanie - czy wiadomo jakie tytuły wyjdą na koniec każdego miesiąca? Gdzie to sprawdzić. Słyszałem na przykład że Dirt Rally jest do dziś.

Poza tym jeszcze nie wiadomo co od jutra :(

Opublikowano
21 minut temu, marbel007 napisał:

Pytanie - czy wiadomo jakie tytuły wyjdą na koniec każdego miesiąca?

No pewnie ogłoszą dzisiaj

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Promocja na Live i GamePass za 29zl trwa do dzisiaj?

Chyba do jutra bo jak brałem to było info że 2 dni jeszcze. Nie ryzykowałem bo do dziś chyba do 12 są oferty z Ultimate Game Sale więc mogą GP też wyłączyć.

Edit. Na Golda tylko dla nowych te promki są?

Edytowane przez marbel007

Opublikowano

Game pass powinien mi wygasnąć około 18 to liczę, że odnowie jeszcze na promce 29zł. Pokazuje 2 dni do końca promocji, więc powinno być luźno.

Opublikowano

Udało się złapać Game Passa w promocji, z tego co widzę trwa do 13:00 naszego czasu.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Podobno do Passa doszedł po cichu Ryse ze wszystkimi DLC. Potwierdzi ktoś?

I Hitman, wywnioskowane na tej podstawie, ze w sklepie przy obu pozycjach pojawił się rabat przy posiadaniu game passa, który dostają gry dostępne w game passie, jeśli chcemy daną pozycję na własność. Jeśli to prawda to jaram się, miałem akurat brać Hitmana z promocji letniej, ale wstrzymałem sie polując na tanie pudełko.

Opublikowano

byłoby elegancko, w Ryse nie grałem bo nigdy nie byłem do niego przekonany, a zakup nowego Hitmana ciągle odkładałem 

Opublikowano
4 minuty temu, oni napisał:

byłoby elegancko, w Ryse nie grałem bo nigdy nie byłem do niego przekonany, a zakup nowego Hitmana ciągle odkładałem 

To samo, ograłem na wszystkie sposoby darmowy Marrakesh (12h na liczniku na jednej mapie) i jest naprawdę znakomita skradanka.

Q0lgdr9.png

Opublikowano

No ja własnie miałem kupować pudełko niebawem a tutaj cyk. No pogra się. 

Opublikowano

Jeżeli to prawda to GamePass niszczy ^^ 

Jak dobrze, że nie kupiłem pudełka ostatnio.. uff

Opublikowano

Internety twierdzą, że najpierw była aktualizacja dashboarda o sekcje game passa, potem aktualizacja sklepu o rabaty z game passa i jak historia pokazuje następne powinny być te dwie gry w samym passie, ale pewności nie ma.

Opublikowano

Bardzo fajny rzut, żaluje że ruinera kupiłem xD

Opublikowano

Bez kitu starszych gier nie opłaca się już kupować xD dziekuje panie spencer 

Opublikowano

Fajnie, że Hitman na koxie dopicowany są dwa tryby 4K i 30 fps i 1440p i 60 fpsów

Opublikowano

No to w końcu ten Hitman będzie grany skoro całe dali a nie pojedyncze misje. Chyba miałem Marakesz i Paryż... Ale to nie po kolei było a fabuła w grze pewnie jakaś jest.

I DR2 też milutko. To wersja zremasterowana?

Edytowane przez marbel007

Opublikowano

hitman w 60fps, jezu jaki dobrobyt

no i ruiner tez mialem obadac

Opublikowano

tego hitmanka polecam ograć, szczególnie z takim framerate’m, świetny powrót do starej formuły, tylko nie liczcie na taki ciężki klimat jak w poprzednich częściach

Opublikowano

no pograłby w takie klasyczne skradanie, więc trzeba obczaić hitmanka