Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Wchodzi czlowiek od czasu E3 poczytac o grze, a ci dalej gendery, geje, transy... Jara was to, prawda? Kryptopedaly jebane.
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l no ja nie rozumiem po co transgender w tej grze, czekam na wyjaśnienia od studia
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Gracz gej zromansuje się z facetem, hetero z laską, trans zagra kobietą i przeleci faceta. Szukanie dziury w całym, ja yebie
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Ale trochę dziwne, że w początkowym edytorze postaci pozwalają wybrać nawet "przeszłość" bohatera, a potem w prologu na siłę wciskają kogoś do łóżka. Niech do opcji edytora wrzucą też wybór orientacji i na podstawie tego niech ustalają koło kogo budzi się nasza postać w predefiniowanych cutscenkach. Wilk syty i owca cała.
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l jeszcze trochę i pary o różnych płciach będą zabronione, bo to dyskryminacja osób chorych na transgenderyzm
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l boli was co sie dzieje w jakiejs grze? hahahahha, tworca gry choc raz pozwoli sobie na wyjscie poza banke komfortu graczy, poza ich stulejarski sen o byciu alpha op, i juz forum psx extreme sie gotuje xD
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l A przy tworzeniu postaci nie jest do wyboru po prostu male lub female? skończcie już może ten temat
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l 10 minut temu, Najtmer napisał: powinienes dostac warna za zawracanie dupy adminom czyms takim poszedł raport za wypowiadanie się w imieniu adminów
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Mam nadzieje, ze ta pobudka z typem w lozku to bedzie na serio. Bo jak sie okaze, ze to byl tylko zly sen bohatera (taki zarcik, wiecie, nie?) to pekniecie dopy lewakow i srodowisk lgbt na swiecie bedzie tak ogromne, ze w wisle zamiast wody zacznie plynac teczowy kal.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Super, może gdzieś z tego kodu uda się znaleźć link do gameplayu. Etrójkowy hajp minął, wypadałoby go trochę podsycić.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l A to nie chodzi o tą akcje z koszulkami i kodami do GOG'a? Coś było na redditicie...