Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

Mogliby podsumować co wywali z gry, a co jeszcze zamierzają wykastrować :pawel:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Ciekawe kiedy przyznają się, że przełożyli na przyszły rok. :)

Opublikowano

No jakby tak kolejny raz przełożyli, to internet ich zje. Chyba z pr punktu widzenia im się to nie opłaci. 

Opublikowano

Nie no, przełożenie po raz kolejny to będzie już mocny wizerunkowy cios. Zagorzali fani są cierpliwi ale to będzie już za dużo dla wielu.

Opublikowano
5 minut temu, Voytec napisał:

Nie no, przełożenie po raz kolejny to będzie już mocny wizerunkowy cios. Zagorzali fani są cierpliwi ale to będzie już za dużo dla wielu.

No to zobaczysz. Co zrobia ludzie - pogniewaja sie i nie kupia? Oczywscie ze kupia, popie.rdola chwile na forach i tyle.

Opublikowano

tez mi sie wydaje, ze bedzie poslizg i ten ich obrazek pokaza, gdzie tam pisza, jak bardzo jest im przykro i jakimi prefekcjonistami sa.

i luty 2021 :P

Opublikowano

Świetnie to wygląda. Szkoda ,że nie dało się więcej ludzi na ulicach umieścić no ale kotwica w postaci laptopowych procków w konsolach pewnie to skutecznie przyblokowała. Mam nadzieje ,że wyjdzie poprawiona wersja na nowe konsole gdzie kilka rzeczy dopieszczą i wydadzą też stosowną łatkę na PC. 

Opublikowano

Tak tak, to te przeklęte ograniczenia sprzętowe!!! Znowu one psujo wszystko!!!!

Opublikowano

byle do marca xd

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Arsenał w miarę bogaty, może strzelanie nie będzie takie złe.

Opublikowano

Super to wygląda, byle do kwietnia.

Opublikowano

Widzę, że lipsync polskiego nie będzie na wzór Wieśka nie będzie, ruchy warg wymawiane po angielsku.

Opublikowano

EfE2ETbWsAEW6um?format=jpg&name=4096x409

EfE2FDxXoAIUGht?format=jpg&name=4096x409

EfE2FsFXoAIE8zy?format=jpg&name=4096x409

EfE2GkIWsAIElb3?format=jpg&name=4096x409

EfFZA4iXoAI-UMV?format=jpg&name=4096x409

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

No i dylemacik między Nomadem, a Street Kidem. Chyba mimo wszystko będę wieśniakiem co zrobi burdel w mieście [emoji12]

Opublikowano

Zdecydowanie Nomad będzie grany na premierę w 2021 :banderas: