Opublikowano 27 maja27 maj @Homelander , to wszystko, co pisałem o fabule nie ma znaczenia w obliczu tego, jak bardzo zajebista i wyjątkowa jest to gra.Sam pomysł, setting, masa typowo kojimowskich dziwactw i zasad rządzących tym światem to majstersztyk.Podobnie jak gameplay, gdzie ze zwykłego chodzenia uczyniono sztukę i mini-gierkę samą w sobie. Serio, po DS nie mogłem bez pogardy patrzeć na takiego Assassina, gdzie wystarczy trzymać do przodu gałkę+X i nie ważne, czy góry, rzeki, przepaście - lecimy na automacie i nic nam nie zagraża. Tutaj musimy patrzeć na ukształtowanie terenu, dostosować swoją prędkość, łapać równowagę, balansować... Zajebiste to było i wiem, że w dwójce będzie jeszcze lepiej.I jasne - dziecinne nazwy postaci, cringe'owe dialogi z wyjebanym patosem w mega infantylnym stylu to coś, co nadal będzie mnie śmieszyć, ale ogólny zamysł całości i scenariusz jest naprawdę interesujący i wciągający.
Opublikowano 29 maja29 maj Mnie odrzucilo od tej gry, dracy sie dzieciak - dzieki mam swoje 3 i jak mam sluchac czwartego kaszojada ... nie przejdzie
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Obecnie gram sobie w ta dopieszczona wersje (D.C), gdzie jest wiecej struktur do wybudowania jak: katapulty czy rampy do skakania. Problem w tym ze nie mam ramp. Odczas tworzenia nie wyswietlajai sie w menu wyboru kiedy naduszam w dol. Brakuje mi tego jednego schatu do platynki. Jestem po ukonczeniu gry. Save przeslany z PS4. Wszystko wyglada w porzadku poza tym jednym mankamentem Tak mi sie cos wydawalo ze za gladko pojsc nie moze
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Upewnij się, że używasz dobrego sprzętu i masz miejsce.Requires a PCC Lv.2 and 550 bandwidth of the Chiral Network for its construction.
Opublikowano 52 minuty temu52 min Wydaje mi sie ze nie zrobilem misja 80 od V po ktorej to ona zostaje odblokowana. Olbo rozegram dlc od nowa