Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TitanFall 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 871
  • Wyświetleń 94,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie spodziewałem się, że praktycznie za jednym posiedzeniem, z przerwą na kibel i obiad, pęknie singiel. Nie dlatego że jest krótki, bo nie jest, raczej standardowe 6-7 godzin. Wciągnęło mnie po prost

• Myślę że największym problem tej gry jest data premiery. Nie dlatego że była pomiędzy Call of duty, którym moim zdaniem jest kupsztalem w multi, a BF'em który jest diametralnie inną grą. Titanfallowi

• Kurde - "średnio grywalna", "lagi", "wywalanie z serwerów"... Albo mam w stosunku do tej gry inne oczekiwania, albo gramy w zupełnie różne produkcje. Jak już pisałem - grałem w jedynkę przelotnie u k

Opublikowano

Bo do 17:00-18:00 nie zagrasz. Możesz sobie w treningu pobiegać.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Miło, że Respawn/EA pomyślało o osobach będących na wakacjach i zaplanowało dwa weekendy z betą. Chętnie sprawdzę nowe Tytany w przyszłym tygodniu. Martwią mnie jednak Wasze komentarze odnośnie rozgrywki...

Opublikowano

no też mnie intryguje sprawa, musze sprawdzić bete bez dwóch zdań.

Opublikowano

Miło, że Respawn/EA pomyślało o osobach będących na wakacjach i zaplanowało dwa weekendy z betą. Chętnie sprawdzę nowe Tytany w przyszłym tygodniu. Martwią mnie jednak Wasze komentarze odnośnie rozgrywki...

Uff  :obama:

Opublikowano

O której startuje beta?

Najprawdopodobniej o 19 godzinie. 

Opublikowano

Na PS4 tez ruszylo, ale czesto wywala z gry i problemy z serwerami.

Opublikowano

Pierwsze wrazenia sa mieszane.

Za szybko sie ginie. Nie ma szans zareagowac, jesli ktos ma Ciebie na celowniku to koniec. 900p na Source ? Bez jaj. Wycisneli by 1080p bez problemu. Nie wiem dlaczego, ale feeling grania tytanami w jedynce byl o wiele lepszy. Czasami laguje i wyrzuca z gry.

Opublikowano

gra o tytanach a najbardziej promowany tryb to ten bez tytanow xD musze wiecej meczy rozegrac zeby wyrobic sobie zdanie, ale poki co to zawod 

Opublikowano

Dobrze że będzie można w EAA sprawdzić pełną wersję wcześniej, bo na tą chwilę to moich pinionszków nie zobaczą :/

Opublikowano

Mam kiepski router czy lagi są AŻ tak kosmiczne? Slow motion masakryczny.

Diametralnych różnic w  stosunku do poprzednika nie zauważyłem, grafa taka se...ale mimo wszystko Call of Duty to  przy tym paździerz.

Opublikowano

U mnie będzie na premierę. Bardzo mi się podoba rozgrywka. Już przyzwyczaiłem się do skakania po całej mapie. Ta gra słusznie ora cod.