Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TitanFall 2

Featured Replies

Opublikowano

Jednak bycie w plusie niewiele pomogło tej grze :/ wczoraj troche pograłem, ale znaleźc coś nadal jest ciężko i miałem dziwne freezy na kilka sekund mimo, że ping był ok

• Odpowiedzi 871
  • Wyświetleń 94,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie spodziewałem się, że praktycznie za jednym posiedzeniem, z przerwą na kibel i obiad, pęknie singiel. Nie dlatego że jest krótki, bo nie jest, raczej standardowe 6-7 godzin. Wciągnęło mnie po prost

• Myślę że największym problem tej gry jest data premiery. Nie dlatego że była pomiędzy Call of duty, którym moim zdaniem jest kupsztalem w multi, a BF'em który jest diametralnie inną grą. Titanfallowi

• Kurde - "średnio grywalna", "lagi", "wywalanie z serwerów"... Albo mam w stosunku do tej gry inne oczekiwania, albo gramy w zupełnie różne produkcje. Jak już pisałem - grałem w jedynkę przelotnie u k

Opublikowano

O właśnie. Muszę zrobić trofea multi. Dzięki za przypomnienie o tej gierce smile.gif

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam nadzieje ze respawn juz trojke przygotowal na nowa generacje, bo to jest jedna z gier online ktora wciagnela mnie na aktualniej gemeracji na wiele godzin

Opublikowano
12 godzin temu, Plugawy napisał:

Jednak bycie w plusie niewiele pomogło tej grze :/ wczoraj troche pograłem, ale znaleźc coś nadal jest ciężko i miałem dziwne freezy na kilka sekund mimo, że ping był ok

Ostatnio grałem i szukało całkiem spoko...do minuty jakoś 

Opublikowano
6 godzin temu, Szymek napisał:

Ostatnio grałem i szukało całkiem spoko...do minuty jakoś 

Pewnie zależy jak się utrafi. Myslałem, że będize wiecej ludzi po tym jak dali ją do plusa.

Opublikowano

Ale w Plusie gra była pół roku temu, wtedy chyba był zastrzyk graczy. W międzyczasie większość zapewne przeskoczyła na inne tytuły z abo jak CoD.

Opublikowano
22 minuty temu, Plugawy napisał:

Pewnie tak, ale łudizłem sie, że ktoś zostanie na dłużej :P

Ktoś tam został :) przed tym jak wrzucili do plusa było 2-3 tys...teraz jest to 6-8 w zależności od pory i dnia 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z braku laku przedwczoraj dałem grze szansę i dzisiaj jestem na trzeciej od końca misji postrzegając fakt że gra faktycznej będzie musiała się kiedyś skończyć jako jej największą wadę.

Etap

fabryki i satelity[\spoiler] to co chwile opad kopary i stawiania na głowę mechanik gry (dwóch konkretnie, ci którzy grali będą wiedzieli o co chodzi).

Nie spodziewałem się że wciągnę się tego „raka” (w końcu CoD-opodobne strzelanie od EA), a jak dla mnie to jeden z cichych banderasow tej generacji, obłęd. :obama:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
4 godziny temu, Figuś napisał:

Pojawiają się plotki o możliwej trzeciej części.

Byle nie w czasie premiery kolejnego BF, bo przy TF2 sami sobie strzelili w kolano:dry:

Opublikowano

Trójka mogła by wyjść na nową generację tylko, byłoby przynajmniej w coś dobrego pograc. Ogóllnie oczekuje, że dodadzą więcej wszystkiego, szczególnie jakieś bronie do wyboru dla Tytana. Przy dwójce to chyba nie wiedzieli w którą stronę iść singla czy multi i wyszło jak wyszło, chociaż gra mi się bardzo podoba.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odpalcie. Na XSX czuje się jak bym grał w nowa grę.
Jaram się jak pochodnia [emoji91][emoji91][emoji91]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano

No ja na XSX wolałem jedynke odpalić, bo wczesniej nie miałem szans w to pograć. Szkoda, że już prawie martwe to multi... :frog:

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał:

No ja na XSX wolałem jedynke odpalić, bo wczesniej nie miałem szans w to pograć. Szkoda, że już prawie martwe to multi... :frog:

To odpal 2 :) muliti żywe 

Opublikowano
[mention=8561]kakus[/mention] sam grasz? Jak sciagne za 3 dni to sie odezwe [emoji6]

Gram gram

PolskiMurzyn

Szukaj takiego :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie ja gram codziennie

• 4 miesiące temu...