falcon87pl 123 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) W PESa gra się na PS4 Edytowane 2 Września 2016 przez falcon87pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Grafa także zaliczyła kopa a replaye wreszcie wyglądają jak powinny, no może poza tym przesadnym blurem. Naprawde jeszcze ta podciagnieta grafa wyglada przekozak. Te powtorki w poprzednich czesciach tak bolaly ze szok, jak na psx tylko z lepsza grafa a teraz miod. Możecie potwierdzić na jakiej platformie gracie w demo? Ja obecnie gram na XOne i o ile gracze na powtórkach wyglądają niesamowicie, to grafika przy kamerze meczowej to jakieś nieporozumienie. Jak to ujął kumpel, który wpadł żeby zagrać w demko, "Dlaczego to jest w 800x600?!" Może bardzo kiepskie wygładzanie krawędzi daje taki efekt, ale zdecydowanie nie tak powinna wyglądać gra na obecną generację. Takie coś to byłem w stanie zaakceptować jak jeszcze miałem PS3... Na PS4 PES 17 poza powtórkami posiada jeden z najbardziej krystalicznych i ostrych obrazów na tej generacji. Problemy z AA hehe u mnie podczas gry niema ani jednego zęba, wszystko wygładzone. Więc nie wiem, proponuje zmienić konsole albo ustawienia tv. A i gram na kamerze long po drobnej korekcie 5,10,4. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 U mnie tez ps4. Jak konami zdejmie ten blur z powtorek to osobiscie tam pojade i im nakopie do du.py. Avta kamera na powtorkach roznych <banderas> Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Na PS4 PES 17 poza powtórkami posiada jeden z najbardziej krystalicznych i ostrych obrazów na tej generacji. Problemy z AA hehe u mnie podczas gry niema ani jednego zęba, wszystko wygładzone. Więc nie wiem, proponuje zmienić konsole albo ustawienia tv. A i gram na kamerze long po drobnej korekcie 5,10,4. W pracy graliśmy na średniej klasy LCD, więc tam mogło być gorzej z jakością obrazu, ale w domu mam nowy TV 4k, więc tutaj powinno być ok. Idę coś pokombinować z ustawieniami obrazu Inne gry wyglądają bardzo dobrze, ale może jest coś co powoduje że PES nie wygląda tak jak powinien. To tyle kwestii w obrazu Jeżeli chodzi o gameplay to wg mnie najlepszy PES od kilku lat. Czy na tyle dobry, żeby do niego wrócić na dłużej to nie wiem, ale przyjemnie się klepie piłkę. Edytowane 2 Września 2016 przez falcon87pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Pesy na xone w tej generacji dzialaja w mniejszej rozdzielczosci niz na ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Dokładnie tak. PES 2015 chodzil w 720p a 16 w 900p w jakiej chodzi nowy to nie wiem ale krawędzie postrzępione widać dokładnie i dla porównania sciągnałem wczoraj demo na PS4 i odpale i zobacze, ale na stówe na XO jest nadal 900p Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 ogolnie wszystko co chodzi na fox engine konami wyglada tak jakby od podstaw bylo pisane na ps4, a wersje na xone powstawaly przy okazji jakby za kare Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Mam pytanie, bo już minęło sporo lat odkąd regularnie grałem w pesy. Czy da sie wyłączyć przy wolnych i rożnych odwrócony sposób celowania? Jest to mega niewygodne i totalnie bez sensu, daje w lewo a celuje w prawo itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 W opcjach ustawienia asyst to zmienisz, tak samo jak te beznadziejne kropeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Pograłem dla testów na PS4 i potwierdzam, że na XO rozdziałka jest niższa. Co do samej gry to fajnie, że w końcu SI coś fauluje, ale gra nadal mi się nie podoba, jest za szybka, animacje pokraczne (to jak piłkarze przebierają rękami jest komiczne) bramkarze wypluwają piłki nagminnie przed siebie i generalnie jakoś konstrukcja akcji nie sprawia mi tyle przyjemnosci co w 2015. Niezłego też babola miałem jak po wślizgu wjechałem w swojego bramkarza, który juz trzymał piłke nad nimi przeskoczył Suarez i wturlał się do bramki a sędzie karnego gwizdał i kartkę dał jeszcze, sprawdzam na replayu a tam nie ma mowy o kontakcie mojego obrońcy z Luisem bo zatrzymał ten wślig Cech na klate, nawet w grze drukują dla Barcelony xD Edytowane 6 Września 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Pograłem dla testów na PS4 i potwierdzam, że na XO rozdziałka jest niższa. Bardziej 720p czy 900? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Nie wydaje mi się, że to 900p coś niższego ale też nie 720p (2016 chodziło w 1360×1080) tak czy siak PES tylko na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Nigdy praktycznie w Pes 15 i 16 nie korzystałem z tricków, raczej l2 i drybling i tak popatrzylem na Youtube i fajne tricki są ale o co chodzi z tym auto feints? Jak jest na "on" to tych sztuczek nie można wykonać czy one jakoś z automatu w zależności od sytuacji się wykonują? Edytowane 3 Września 2016 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Są z automatu. Auto feints zawsze off jak chcesz się pobawić dryblingiem na pełną skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Myślałem że trollujecie tekstami "PES tylko na PS4", ale miałem możliwość zagrać dzisiaj w demko na PS4 i faktycznie wygląda wyraźnie lepiej niż na X One. Zwracam honor i potwierdzam - PES tylko na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Unitra 24 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Kufa ta gra to tylko klep klep, tu kontry sie nie zdarzaja, przynajmniej z si. Nie rozwazam zakupu juz. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Czy ja wiem, troche pogralem w demko ze znajomym wczoraj i na jakies 10 meczy mialem wiecej swietnych kontr niz przez 2 lata w fife. Demo mnie mocno porwalo i pre-order na fifke stoi pod znakiem zapytania... Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Ale ta gra vs AI to ... Ogień jest p vs p Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Ja preorder już mam zamówiony bo zapowiada się sztos i nawet nie czekam już na demko fify bo doszedłem do wniosku, że feeling gry się nie zmieni. Oby tylko szybko te mody porobili na budneslige plus herby itp. Edytowane 5 Września 2016 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
Unitra 24 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Ale ta gra vs AI to ... Ogień jest p vs p moze, nie mam z kim ograc dema, a online to mi mulil w 16 mimo ze grywam na dobrym kablu od upc Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Spróbuj demo z kimś na share play . Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 https://m.youtube.com/watch?v=L3qUlRwYmmc To jakiś dow(nene) prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 https://m.youtube.com/watch?v=L3qUlRwYmmc To jakiś dow(nene) prawda? Od kilku miesięcy pisze się, że w tym roku jest full OF, więc nie ma to żadnego znaczenia. Chyba, że nie masz kasy na USB z Biedronki . Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Jeżeli dla Ciebie nie ma znaczenia ze w my club nie ma Lewandowskiego i innych zawodników z United czy Monachium to współczuję, chyba że tym swoim pendrivem wlamiesz się na serwery konami i wrzucisz im lewego do piłek do losowania. Myślałem, że Ci piłkarze będą przynajmniej jako Free agent z kadr właśnie a tu widzę się przeliczylem. Edytowane 9 Września 2016 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Aha, ty chcesz grać w MyClub. Tam panują inne zasady ganeplayowe i tam nie sięga option File . PES pvp a MyClub to 2 inne gry. MYclub to rak niszczący ta grę . Edytowane 9 Września 2016 przez TrueGrand Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi