Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 189,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Jako, że spędziłem z najnowszą maszyną od M$ odpowiednio dużo czasu, to wypada przedstawić swoją opinię. Wiadomo, kto miał kupić, ten kupił. Niebieskich i tak się nie przekona, ale być może

• Nie ma czegoś takiego jak "marka sony", wsadź sobie to fanbojskie pierdolenie do kieszeni   Jakoś w latach 2005-2008 nie miała znaczenia marka playstation, która przecież dominowała wtedy już 10 lat

• Także ten...

Opublikowano
5 minut temu, PiPoLiNiO napisał:
14 minut temu, yab napisał:
Nie polecam Elite

Kpisz? Nie istnieje nic lepszego na świecie. Do momentu wyjścia wersji 2.0 niedługo...

Oczywiście, że istnieje. A wiem, bo grałem na jednym i drugim. Razer Rajiu jest lepszy. 

Opublikowano

Pad za 550zł który rozp, ier, da, la się po roku? Wszystkie gumy z pleckow poodchodzily. Raczej nie kpie

Kpisz? Nie istnieje nic lepszego na świecie. Do momentu wyjścia wersji 2.0 niedługo...
Opublikowano
  • Autor

mi gumy poodpadały i bumper prawie ze wyleciał w powietrze. Samo granie na nim to poezja, ale jakość pozostawia sporo do życzenia. Ale wersja 2.0 tuż za rogiem

25 minut temu, chris85 napisał:

Chyba o Elite. W ogóle @MaZZeoprzyszedl już Uber Headset? 

tak

Opublikowano

No dobra. Mi też pękł triger bez powodu po kilku miechach w jednej sztuce, ale mimo to i tak nie ma nic lepszego i bezprzewodowego z możliwością podpięcia łopatek :)

Opublikowano

Ja man elite od października 2016 i wszystko póki co jest ok, a używam go bardzo często, ta nowa wersja elite była by spoko gdyby dalej można było wrzucać swoje akumulatorki

Opublikowano

No nie wiem. Moj Elite jest jak na razie bez skazy, a uzywalem go nagminnie do grudnia zeszlego roku. Moze to kwestia szarpania za drągi, a moze faktycznie nie jast wykonany za dobrze, ale jak dla mnie nic lepszego jeszcze nie stworzono. 

We wtorek przyjdzie Kox, a Elite bedzie padem wiodacym. 

Opublikowano
11 godzin temu, chris85 napisał:

Oczywiście, że istnieje. A wiem, bo grałem na jednym i drugim. Razer Rajiu jest lepszy. 

yhy 700 zł za pada na kablu i z analogami (pipi)owo rozmieszczonymi jak w dualshocku? Kupić elitarnego pada aby poczuć się jak za czasów ps2 :D

Opublikowano
Godzinę temu, blantman napisał:

yhy 700 zł za pada na kablu i z analogami (pipi)owo rozmieszczonymi jak w dualshocku? Kupić elitarnego pada aby poczuć się jak za czasów ps2 :D

Zagraj 10 minut w jakąkolwiek grę z Raiju , wtedy pogadamy, ok? 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Podstawka vertical stand jest ta sama co do modelu xos?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I jak wasze X1X znoszą upały? :D 

Opublikowano

Bez problemu katowalem na maksa ostatnie kilka dni. Za to pad nie wytrzymał mojej zabawy z dark souls. Pad od skorpio poszedł do serwisu. Tu duży plus ms. Jak tylko coś mi się popsuło na czacie ustlilem kuriera i tego samego dnia pada odebrał. Dodatkowo jako że nie mieli scorpio edition na stanie serwisu od razu pytanie czy jak nie naprawią może być inna wersja pada i dali mi ok 10 różnych limitowanych do wyboru. Teraz wręcz kibicuje aby nie naprawili bo dostanę piękny odpustowy z sea od thieves albo gyrosow:D. A i padł u mnie prawy bumper czyli atak w ds. Akurat padł na ornsteinie;)

Opublikowano

Absolutnie nic się nie dzieje, a napyerdalam w DS po kilka godzin dziennie w największe upały.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

IMO Spencer rzucił info o nowej konsoli by uciszyć ludzi którzy powątpiewają w nowy sprzęt od Microsoftu.

Premiera w 2020 roku, dokładnie wtedy kiedy PS5. 4K i 60fps powinno być focusem. Na premierę Halo Infinite oraz Forza Motorsport 8 z nowym oświetleniem i dynamiczną pogodą i cyklem dnia i nocy. 399$ i mają to.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Tak jak Mazzeo mowi. Chcieli przedstawic jakies info na swoja wizje xboxa i platforme do streamingu i jakby nic nie powiedzieli o nowej konsoli to by zaraz byl szum w mediach ''zly MS zabija konsole i chce zebysmy wszyscy streamowali gry na Lumii''. 

Edytowane przez hav7n

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mam takie pytanie, czy gdzieś można kupić oryginalny kabel hdmi do xbox one x?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Od kilku dni gram z KOXie no i trzeba przyznać że to kawal solidnego sprzętu z górnej półki. Świetne wykonanie, minimalistyczny design bez udziwnień, konsola jest malutka i dosyć ciężka jak na swój rozmiar.  

Co do mocy to każdy wie jak to wygląda, dobrze że to ekipa od KOXa robi nextgena.

btw. te ok. 20 ulepszonych gier z x360 też robi wrażenie

Opublikowano

Kox już u mnie. Wczoraj kopiowałem dane z Fata. Bardzo fajne rozwiazanie po sieci lokalnej.

Niestety po tych wszystkich aktualizacjach konsoli i gier do 4K nie zdążyłem pograć.

Dziś trochę w FM7 potestowałem i demo FH4.

FM7 bez szału. Dubaj wygląda mega ale Szwajcaria czy Hokhenheim w deszczu takie se.

FH4 wygląda jak życie.

Pytanie - czy mam w jakiś sposób odpiąć konto ze starej konsoli? - pójdzie na sprzedaż na WiiU i na PS4 jest problem jak się o tym zapomni by przenieść jako domowe na nowy sprzęt.

Nie chciałbym się zaskoczyć a działa coś takiego jak konsola domowa ale nigdy się tym nie przejmowałem...