Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Autor wykończenie jest fajne, ale ten napis z przodu w tej ohydnej zieleni wygląda wieśniacko
Opublikowano 19 sierpnia 20177 l Generalnie dołączam sie do zdania ze z padem elite to byłby day one, niestety M$ Rownież nie odpuści okazji do zarabiania na akcesoriach...
Opublikowano 19 sierpnia 20177 l Gdyby ta bestia wyszła dodatkowo z padem elite to cena spokojnie sięgnęłaby 2499zł za golasa. Nie ma opcji żeby to wypaliło.
Opublikowano 19 sierpnia 20177 l Komputronik wystawił przedpremierowo za 1999. Może jeszcze jest szansa aby się to sprzedało w polszy. http://planetagracza.pl/xbox-one-x-cena-w-polsce-sklepy-juz-oferuja-zamowienia-przedpremierowe/
Opublikowano 19 sierpnia 20177 l Autor biorąc pod uwagę że przelicznik na marketplace 10$=40zł to Scorpio powinien właście tyle kosztować
Opublikowano 19 sierpnia 20177 l Czyli wcale nie tak drogo. Poczekam do Halo 6. Póki co moj zwykły One w zupełności mi wystarcza.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Chcę zamówić w sklepie MS i się zastanawiam, bo przy wysyłce jest coś takiego: Standardowa — BezpłatnaPrzewidywany czas realizacji dostawy: 3–5 dni roboczych Ekspresowa — 55,00 złPrzewidywany czas realizacji dostawy: 2–3 dni roboczych Myślicie że dadzą radę, żeby mi to w dzień premiery dotarło do domu? Ktoś zamawiał preordery w sklepie Microsoftu?I na chu* ekspresowa opcja przy preorderze?
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Ja wolę nie ryzykować z kurierem z Holandii w Microsoft Store albo jeszcze dopłacać do szybkiej wysyłki, więc wziąłem sobie w Media Markt. Zwłaszcza że nic ekstra nie dają.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l klika razy zamawiałem z holandii z ms i wszystko sztywniutko, gierki na premiere z samego rana, konsola tez solidnie była zapakowana
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Z ciekawości zapytam jakie w sklepie ms są rodzaje płatności tzn. karta, paypal, coś jeszcze?
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Tak, cena wyjsciowa to tez 500 dolcow/ojro. Edytowane 23 sierpnia 20177 l przez hav7n
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l No to mogłaby być normalnie dostępna bo ta specjalna edycja mi nie podchodzi.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Pewnie wrzuca na chwile przed premiera, teraz robią szum o limitowanej edycji xD w sumie zamiast tego napisu Scorpio wolałbym design na horze taki sam jak ma pudełko
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Troche nie widze sensu przy wybieraniu opcji wysylki priorytetowej, a zwyklej. Jezeli zamawiam pre-order i cos ma wkrotce premiere, to skladam zamowienie z zamyslem, ze otrzymam to wlasnie w dniu premiery o_O.