Opublikowano środa o 08:253 dni Mam do Was pytanie bo wczoraj mi mignął filmik, na którym gość miał miniguna, a przy wcześniejszym przejściu nie trafiłem na taką broń to jakiś mod na pc?
Opublikowano środa o 08:363 dni Wycięta broń z pełnej gry? https://daysgone.fandom.com/wiki/The_Growler
Opublikowano środa o 11:503 dni On nie jest czasem i tak jednorazowy? Jeden magazynek i do wyrzucenia?
Opublikowano środa o 12:213 dni Mi tylko mignął na jakiejś rolce jak gościu strzelał do świrusów. Ale taki mini gun na hordę to mogłaby być niezła kosiarka.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Jak by poprawili błędy jedynki to z tego byłby mega kozak, ale raczej zakopana dwójka już dawno.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Teraz jest jakaś szansa na DG2. Bend skasowało GaaSa nad którym pracowało od 5+ lat i niby rozpoczęło pracę na kolejnym ale nie był bym zaskoczony jeśli DG2 też się powoli pichci bo z czegoś muszą się utrzymać. Jeżeli jednak całe zasoby pakują w kolejnego GaaSa i nie dość że będą pracowali nad nim kolejne lata to okaże się albo porażką albo zostanie skasowany to Bend zostanie zaorane.