Skocz do zawartości

Days Gone

Featured Replies

Opublikowano
Czyli kolejny niepotrzebny remaster. Nawet mnie to nie dziwi.
Ogólnie przez oświetlenie i lepszy HDR czuć różnicę ale całość psuje gorsza ostrość.
Tak jak wspomniałem, haptyka jest, wibracje poprawione, doczytywanie tekstur mniejsze choć coś tam występuje.
Na ps5 pro wygląda to lepiej, tylko szanujemy się to jest gra lekko poprawiona i powinna tak samo wyglądać na bazowym PS5.
  • Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 415,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie oczekuję, że Ty to zrozumiesz, bo jesteś właśnie jedną z tych osób, o których pisał @ASX - nie umiesz wyrażać swojego zdania w sposób w miarę neutralny, tylko musisz operować przejaskrawionymi skr

• No dobra, na chwilę obecną gra jest naprawdę dobra. To zdecydowanie najlepszy setting-postapo jaki widziałem. Nie ma absolutnie żadnych atomówek (czy innych badziewi), a sam świat i tak leży w komplet

• Ja mam fundamentalnie inne zdanie, na różnych płaszczyznach.  Po pierwsze, uważam, że branża gier i tak jest za mało przejrzysta jeśli chodzi o kalendarz wydawniczy. Osobiście życzyłbym sobie znać w p

Opublikowano

No tak tutaj różnicy jakiejś solidnej być nie powinno bo jednak to gra z ps4 lekko podpicowana, ale na pewno się znajdą chętni.

Opublikowano

Jakby był upgrade dla Plusa to bym ograł na Prosiaku. Dziwne, że Remaster Horizon ZD tak odpicowali, a tu słabizna.

Opublikowano

Trzeba ludzi naciągać na PS5 Pro przez sztucznie osłabienie grafiki na bazowym PS5.

Opublikowano

Odpaliłem na kompie i widać pewne różnice, lepsze oświetlenie, odbicia na powierzchniach jakby lepsze ale w wersji na PC jeszcze z modem ultra plus gra już wyglądała kapitalnie więc tutaj to jest czysta kosmetyka, póki co nawet wydaje mi się, że z tym modem odbicia w kałużach były lepiej zarysowane niż teraz. W każdym razie gra nawet dzisiaj wygląda świetnie i nie ma się czego wstydzić.

Opublikowano

Masakra, że ta gra i oblivion obie nazywają się remasterem. To co dostajemy tutaj powinno być darmową łatką ale jak wiemy sony uwielbia doić frajerów

Opublikowano

Na PC jest darmowa, pobrało mi się chociaż wcale tak szczerze mówiąc tego nie chciałem.

Opublikowano
42 minuty temu, Qbon napisał(a):

Odpaliłem na kompie i widać pewne różnice, lepsze oświetlenie, odbicia na powierzchniach jakby lepsze ale w wersji na PC jeszcze z modem ultra plus gra już wyglądała kapitalnie więc tutaj to jest czysta kosmetyka, póki co nawet wydaje mi się, że z tym modem odbicia w kałużach były lepiej zarysowane niż teraz. W każdym razie gra nawet dzisiaj wygląda świetnie i nie ma się czego wstydzić.

na pc jest skalowanie screenów, potrafi taki 115MB zajmować przy rozdzielczości 11.5k na 6.4k

Opublikowano

Pierwszy i trzeci screen to Remaster na bazowym PS5 a screen drugi i czwarty pochodzi z wersji PS4.725959d1a0042c5e6bf7a303e5d810a5.jpg5ef1edd5386f62630d299670805039e8.jpg693d9e637b4f1cdafce9c01fa420498f.jpg3f0e335b814008dcb99ce8c0986e242b.jpg