MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 The Animated Series 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 mega, że będą całe stroje do zdobycia tak jak w rdr z konkretnymi umiejętnościami, bonusami. a nie obsrane "elementy pancerza" w ilościach setek różniące się prawie zerem - czołówka obecnych raków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Damn. Jakos zajarany jestem jak przy premierce pierwszego Gacka. To nie może sie nie udać. Jaram sie na sama myśl o przemierzaniu New Jorka. Ta swoboda w połączeniu z animacja i graficzka. Mogloby to na koxa wyjść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 22 godziny temu, MYSZa7 napisał: The Animated Series Najlepszy strój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Gra na 20h na normal bez robienia wszystkich pobocznych, 45gb, mały patch day1 https://gearnuke.com/spider-man-ps4-20-hours-long-default-difficulty-game-size-accessibility/ Pewnie jakieś 30h na masterowanie pobocznych, idealny czas gry Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Nie wiem, jakoś całkowicie obojętna mi jest ta gra. Ale może to lepiej, nie mam wygórowanych oczekiwań i uniknę ewentualnego rozczarowania Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ja też nie mam mega zajawki na Spidermana, bardziej na Days Gone chyba czekam, ale dawno w NIC nie grałem to wezme pająka day1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 To samo co kolega wyżej - na premierę biore, ale zero podjary. Po tych gameplayach to tak powiedziałbym ze średnio mi się podoba i liczę na mile zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Skoro Ci się średnio podoba to po co bierzesz na premierę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Też nie widzę sensu, ale kolega iksem może nie ma w co grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Albo po prostu wiem ze co innego oglądać filmiki na yt a co innego grać. Albo po prostu jestem fanem pająka. Wystarczy ruszyć głową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 1 minutę temu, XM. napisał: Wystarczy ruszyć głową. To rusz głową i nie kupuj na premierę, skoro Cię nie porywa :) No, ale ja nikomu do portfela nie zaglądam i kupować gierek nie wzbraniam, ot, po prostu się zdziwiłem, że z jednej strony nie ciągnie cię aż tak bardzo, a z drugiej i tak bierzesz day1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 11 minut temu, Rayos napisał: To rusz głową i nie kupuj na premierę, skoro Cię nie porywa :) No ale przestań mu mówić co ma robić, jezu. Chce kupić day one to wezmie day one to tylko (pipi),ane 200zł a zachowujesz jakby ktoś ci matkę krzywdził Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Rozumiem, że przeczytanie 2 linijek w jednym poście przekracza Twoje intelektualne zdolności, ale mógłbyś chociaż czasem spróbować pisałem niżej, że może robić co chce i to nie moja sprawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 9 minut temu, Rayos napisał: Rozumiem, że przeczytanie 2 linijek w jednym poście przekracza Twoje intelektualne zdolności, ale mógłbyś chociaż czasem spróbować pisałem niżej, że może robić co chce i to nie moja sprawa. logika w jednym zdaniu piszesz mu nie kupuj a potem rób co chcesz, zdecyduj się w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 5 godzin temu, Fanek napisał: Ja też nie mam mega zajawki na Spidermana, bardziej na Days Gone chyba czekam 5 godzin temu, XM. napisał: To samo co kolega wyżej - na premierę biore, ale zero podjary. Strach to pisać, ale... mam dokładnie tak samo jak Fanek - Days Gone to konkret podjarka, a tutaj ot tak sobie... Ale i tak kupię, bo jakoś tak sobie wbiłem w banię, że ma być day-one i chooy. Bardziej czekam na Shadow of the Tomb Raider, które wychodzi tydzień później, więc pewnie i tak Spider pójdzie w odstawkę (no chyba, że jakimś cudem w tydzień uda mi się go wymaksować), ale kasę mam odłożoną na obydwa wrześniowe tytuły, więc żal byłoby nie kupić i nie spróbować na własnej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Wiecej o strojach Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 The first chapter of Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps is Marvel’s Spider-Man: The Heist, and it will be released on October 23. As you play the base game, you’ll realize that Felicia Hardy, aka Black Cat, is back in town and she’s leaving clues around town to toy with Spider-Man. In Marvel’s Spider-Man: The Heist, she finally reveals herself. Featuring new missions and challenges, as well as a brand new faction of enemies and three additional suits to unlock, you won’t want to miss it. In addition, we’re also excited to share the full release calendar for the second and third installments of the Marvel’s Spider-Man: City That Never Sleeps: October 23: Marvel’s Spider-Man: The Heist November 2018: Marvel’s Spider-Man: Turf Wars December 2018: Marvel’s Spider-Man: Silver Lining Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jaworq 11 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 (edytowane) Wszyscy się jarają tym pajonkiem a ja po obejrzeniu poniższego filmiku stwierdzam że to biedna gra. System walki przypomina mi spidermana z PSX =) No grafika też nie powala.... https://www.youtube.com/watch?v=o131MlCHVP4&t=205s Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez Jaworq more info 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Będzie +20%, pozdro dla kumatych. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jaworq 11 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 36 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Będzie +20%, pozdro dla kumatych. obejrzyj ten filmik to może sobie dodasz też parę % do idei, że może jednak nie warto kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Wyglada ok, dupy nie urywa ale na pewno sobie kupie. Od fabuly i solidnego obijania ludzi po pysku mam juz lepsza gre, ale do bujania sie po pajeczynie na pewno bedzie warto siegnac po nowiutka kopie. Co jak co ale Insomniac wie jak zrobic mega przyjemny traversal w giereczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 wiadomo już ile waży wersja cyfrowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi