Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Nowy gameplay z Crasha. Ech ale mam sentyment do tej serii. https://www.facebook.com/CrashBandicoot/videos/1855024111428241/
Opublikowano 3 maja 20177 l Nie wiem czy mi się wydaje, ale w oryginale jak się zebrało ten pierwszy srebrny diamencik, i się skuło to diamencik przepadał, a tu po checkpoincie gość dalej go ma. To co jeszcze mi się nie podoba to muzyka w oryginale była lepsza, mam wrażenie, że za mocne brzmienia tu są. Poza tymi uwagami również nie mogę się doczekać. Oby tego Panowie nie spieprzyli, a na E3 poproszę zapowiedź CTR. Edit: Specjalnie załączyłem Crasha, aby sprawdzić jak to jest z tymi srebrnymi diamentami podczas skucia, i jest tak samo jak na filmiku. Mój błąd. Edytowane 3 maja 20177 l przez ubol
Opublikowano 3 maja 20177 l Boże, remake marzeń. Zero głupich zmian gameplayowych, tylko boost grafiki. Chyba już nie ma zadnych obaw, że bedzie petarda ta kolekcja.
Opublikowano 3 maja 20177 l Misiek w wersji "nowszej" jest jakby dalej. Jakoś wersja z PSXa wygląda bardziej stresująco. Dobra, dawać mnie to już!
Opublikowano 4 maja 20177 l jest w takiej samej odleglosci, wydaje Ci sie po prostu, moze dlatego, ze caly ekran jest szerszy ;) goty to wyglada, dawac mnie to juz!
Opublikowano 4 maja 20177 l Nie ma co sie znowu doszukiwac rzeczy których nie ma. Wszystko jest tak samo, tylko grafikę podbili.
Opublikowano 4 maja 20177 l Nie często się zdarza okazja do pochwalenia Activision, ale tym razem zasłużone propsy.
Opublikowano 4 maja 20177 l Nie ma co sie znowu doszukiwac rzeczy których nie ma. Wszystko jest tak samo, tylko grafikę podbili. To kwestia perspektywy, ale miałem to samo wrażenie co grzybi. Ochłoń. Przecież nikt nie kwestionuje, że będzie to świetny tytuł.
Opublikowano 4 maja 20177 l Bedzie sztos jak nic, na ten moment wygląda na książkowy wzor jak zrobić rimejka. Sprzedaz tez powinna być konkretna, fani oryginalow zrobia swoje.
Opublikowano 4 maja 20177 l Nie ma co sie znowu doszukiwac rzeczy których nie ma. Wszystko jest tak samo, tylko grafikę podbili. To kwestia perspektywy, ale miałem to samo wrażenie co grzybi. Ochłoń. Przecież nikt nie kwestionuje, że będzie to świetny tytuł. A gdzie się spiąłem że mam ochłonąć?
Opublikowano 4 maja 20177 l Zrozumiałem jakoby wyrażenie opinii było "doszukiwaniem się rzeczy których nie ma". Edytowane 4 maja 20177 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 4 maja 20177 l Raczej chce uniknąć znowu sytuacji gdzie najpierw był strach ze nie pokazuja nic z kolejnych czesci (grzybiarz) wiec tzn. ze nie ma ich w kolekcji, a teraz widze ze znowu Grzybiarz sie doszukuje, tym razem, ze niedzwiedz jest dalej niz w wersji na psxa.
Opublikowano 4 maja 20177 l No sorry, ale już widzę w czym różnica: misiek w pierwowzorze bardziej skacze i wyglada to jakby zaraz miał nas złapać... dobra, dziwna ta dyskusja:)
Opublikowano 5 maja 20177 l Sorry, ale mi tez wydaje sie, ze niedzwiedz jest nieco dalej albo mniej skacze.
Opublikowano 5 maja 20177 l Rozumiem, że ten remak to jakis nowy kult, nie wolno nic złego powiedzieć i w ogóle no ale takie pier dolenie, że inna perspektywa (lmao) to mozna uskuteczniac na forum wp.pl albo onetu. Widac wyraznie, ze w oryginale misiek depcze nam praktycznie po piętach i to nie podlega zupelnie jakiejkolwiek innej interpretacji. Tylko czy to ma jakies znaczenie? Biegnie to biegnie, po ch to roztrzasac.