Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, ze tylko trzeba czekac na te zestawy do konca wrzesnia albo koncowki pazdziernika (w przypadku wyboru BF1).

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 55,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kriss_Hietala
    Kriss_Hietala

Drogo powinni te konsole rozdawać za pół darmo by dogonić sony. Opcja odpalania homebrew i piratów też zwiększyłaby sprzedaż.

• Udało się ;-) Zapraszam do oglądania:   Xbox One S Unboxing pierwsze wrażenia o 4K i Ultra HD Xbox One S test funkcjonalności Ultra HD / 4K - najtańszy odtwarzacz Ultra HD Blu-ray na rynku

• Ja wlasnie swój zestaw odebralem [emoji106]

Opublikowano

Ja mam 4K z HDR i brałbym S'kę gdyby nie fakt, że za rok będzie Scorpio. Wolę jednak poczekać rok :)

Ciekawe czy lekka poprawa framerate'u występuje również w przypadku gier we wstecznej kompatybilności.

to samo czekam na scorpio. Mam hdr ale nie będę co roku konsoli kupować a rok temu grubasa kupiłem.

Opublikowano

Musza miec kase na oplacenie dostaw od dystrybutora.

Opublikowano

Przeciez to firma kurierska bierze a nie Muve to 15zl

Opublikowano

Mrożenie 2 000 zł w muve.pl brzmi jak rozsądny sposób na oszczędzanie, faktycznie :cool:

zapłacone kartą kredytową koleżko, termin spłaty 15 wrzesień :lapka: ty nie ucz bankowca jak obracać pieniędzmi :cool:

ale tak serio to taki amazon ściąga hajs z karty dopiero w momencie wysyłki towaru, nie rozumiem czemu w polandzie nie ma takiego zwyczaju

Opublikowano

W tych zestawach od muve byly jakies inne gierki do "wyboru" oprocz Battleborna?

Domyslam sie tez ze nawet z tą (pipi)ozą od gearboxu nie ma lepszego deala nigdzie cnie?

Opublikowano

Dark Souls 3 był i pewnie takie zestawy najszybciej się rozeszły.

Opublikowano

Ja wzialem z Doomem, ale moge opylic jak cos za 100 jak przyjdzie, bo pewnie nawet nie odpale, albo chetnie sie wymienie na FM6 :)

Opublikowano

Z tą nową S-ją to niezłe jaja. Bylem dzisiaj w Jowiszu w gdyńskiej Rivierze. Chciałem obejrzeć jak wygląda pudełko itp. Tymczasem okazało się, że na caly sklep przyszła 1 (słownie: jedna) sztuka! No to se obejrzałem XD

Opublikowano

U nas w MM tez tylko jedna sztuka i jeden pad. Polska sto lat za...

Opublikowano

Bo u nas trzeba sprzedać jeszcze stare Xone, które nie zeszły i już nie zejdą w innych krajach..