Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Śmiganie w open world

Super. Open World w wyścigach. Pojadę do Polski, na stację benzynową, gdzie sr.ał Kazub. To będzie mój prywatny achievement.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

1474978985_068593_1474997136_noticia_nor

Zawsze kisnę z tej obudowy jaką byli w stanie wypuści, no wieś.

Potem jeszcze gorzej jak widzę takiego pada jak wersja Darth Vader edition na PS4.

article_post_width_Darth-Vader-Edition-D

Edytowane przez Faka

Opublikowano

W marcu nintendo, pokemon stars oraz dragon ball fusions.

A co na xbąku? Śnieżne dlc do pług rizon 3. Teraz zamiast lamp i drzew będą jeszcze zaspy w ktorych się bedzie robic tunele?

REALISTYCZNE

Opublikowano

Że tobie jeszcze opiekunka pozwala postować ofi...

Opublikowano

o jezus maria jest 2016 rok a oni jeszcze hajpują tą gierkę tlou że niby jakieś arcydzieło xD

no fajne to było w 2013, mocne 9/10 nawet ale już świat poszedł dalej mkay, można się rozejść

Opublikowano

tlou to jest ta gierka gdzie przez polowe nic sie nie dzieje?

Opublikowano

drabina, paleta, drabina, paleta, o nie zombi grzyby atakują, drabina...

Opublikowano

Znowu SONY roz(pipi)ie te zielone pomioty, gierkami co wyglądają jak (pipi)any next gen a nie guvno rozmazane w 900p, jak ostatnio odpaliłem ONE to myślałem, że mgłe mam w domu  :pawel:

Za rok ten sam post o tej porze roku ale w drugą strone. Drugi Czezky :D

No ale czy w jakiś sposób nagiąłem prawdę?  W sercu zawsze XBOX, to, że PS4 PRO świeci lepiej co jest oczywiste nie oznacza, że jest już moim nr1 wręcz przeciwnie, hejtuje ją mocno za to co się dzieje w D2, gdzie non stop wyskakuje mi jakiś (pipi)owy błąd i wrzuca do menu konsoli  :pawel:

I patrz nawet rok nie musiałeś czekać bomba prawdy od razu zapodana  :czezky:

Co poradzę, że jakość obrazu na ONE to taki meh  :frog:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

tlou? no fajna gierka sprzed 2lat, ale jest cos jeszcze na plejstejszyn?

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Tlou się nadzieje na kolejną część.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Szczerze to ja takiej gry na XBOX nawet bym nie chciał, jestem jedną z tych osób które nie rozumieją zgrzewy na ten tytuł.

Opublikowano

O widzę ze asax i jego alt znowu wyszly z nory zeby wora przewietrzyc i popisac o tym jak spencer dostarcza.... gierki multi dla przedszkolakow co marzą o bicepsach i BCAA w szejku.

Opublikowano

A ty o czym marzysz? O dobrych grach?

Opublikowano

A jest jakies zrodlo tych plotek chociaz?

Konfe moze sie obejrzy, z cicha nadzieja ze zapowiedza tlumaczenie Yakuzy nowej :cool:

Opublikowano

Najlepszy leaker sony to ogłosił, więc tak jakby trailer puścili. Ja już przelałem 300zl za preorder

Opublikowano

Osoba, która jako pierwsza pisała o Horizon, Days Gone i nowym God of War :lapka:

Opublikowano

Szczurek  :lapka:

Opublikowano

ktos napisal po amerykansku na gafie wiec pewniak

Opublikowano

Okens (pipi)i jestem na 100000 procent pewien że nie zagrał w planescape, fallouta 2 czy Deus Exa 1 . Jak moża TLOU nazywac grą z najlepszą historią. Teraz myślę i cholera kilkadziesiąt lepszych było. A co do survivalu zombie to też znajde lepsze jak chociażby state of decay. No ale wiadomo GRAFIKA !!!!!!!!!!  Jak coś grafiki nie ma to już nie warto. A z postów wnioskuje że okens w 99 roku ssał jeszcze cycka.  

Wybacz Blant ale jestem megafanem Falloutow. Dwojke skonczlem moze z 10 razy zaczynalem dla zabawy i zroznicowania moze 100 choc pewnie wiecej. Gralem w te gry gdy ty szukales po targowiskach podrabianych spodni z adidasa z mama za reke wiec nie (pipi).

Jak dla mnie TLOU to przepiekna opowiesc i gra, jedna z tych ktore zdarzaja sie raz na dekade. Nie stawiaj jej obok takiego zabugowanego( przynajmniej wtedy gry to ogrywalem) raka jak State of Decay.

I wy zalosne, (pipi) wymiociny porownujecie ta gre z grami PCtowymi bo z czymkolwiek z Xboxa nawet nie macie. Placze nad waszym losem i pomodle sie za was w grudniu na pasterce. Tak mi was zal.

Tfu...

TFU.....

Edytowane przez okens

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.