Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

gekon myśli, że ktoś będzie zazdrosny o gierki ograne dobrych kilka lat temu na past genie.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

jaki odzew klapów, chyba jednak dupka zabolała xD

gekon myśli, że ktoś będzie zazdrosny o gierki ograne dobrych kilka lat temu na past genie. 

no na pewno nie ja, ja tam wszych gównianych exów "press X to wacz custscen" nie będę oglądał. Ale jest taka możliwość. Śmialiście się z gier na MS ekosystem to teraz będzie sony pc ekosystem. Z resztą już za moment wszystkie gry będą wychodzić tylko na pc

Co się dzieje? Mam anulować swoje zamówienie na PS4?

nic nie wiesz? Sony powoli udostępnia swoje gry na PC https://www.playstation.com/pl-pl/explore/playstation-now/ps-now-on-pc/

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Playstation 3 pierwsza w historij konsola bez exow. Nawet na Xbox One kilka sie zachowalo

Opublikowano

Jakość streamowanych gier przez PS Now jest tak słaba, że może obrzygać TV/monitor. Wiem, bo sam testowałem. A tym bardziej jak ktoś gra na PC i jest przyzwyczajony do wysokiej jakości obrazu, zwymiotuje od razu na widok takiego Killzona 3 w PS Now. Więc niby te gry można 'ograć' na PC, ale tak naprawdę to granie jak zwierze.

Opublikowano

Ekosystem bez gier? Tylko wg MS.

Lepiej niech zaczną produkować exy bo już tylko Halo 6 mnie powstrzymuje przed sprzedaniem Xa.

Opublikowano

Halo 6 będzie na PC więc nie ex. :kaz: 

Opublikowano

Scorpio wg najnowszych plotek: 7 teraflopsow i 13gb ramu gddrx5. Zielooooono mi :banderas:

Fanek pewnie się już poci

I cena z kosmosu tylko 999,99 $.

Opublikowano

Ale ja na PC nie gram.

Uwielbiam tą logikę. Ja nie gram na sprzęcie X wiec gierka nadal jest exem na platformie y

Opublikowano

Czyli na PC zarówno exy z PlayStation, jak i z Xboksa. Co za wspaniała platforma.

xD

MS - exy x1 na pc w dniu premiery wersji konsolowej

Sony - gierki z ps3 in 2017 (srotfl xdddd), w choyowej jakości ze streama + czekanie na ochłapy z pańskiego stołu bo może za 3 lata dorzucą Bloodborne i Yakuzę 0.

no ale zawsze można przejść na jutjub

Opublikowano

no ta bo te xboskowe exy na pc z żydowskiego stora są za(pipi)iście grywalne.

Jedno GoW4 się trafiło bez większych problemów ale taki Quantum Szrot był niegrywalny dopóki nie zawitał na steama.

Opublikowano

Scorpio wg najnowszych plotek: 7 teraflopsow i 13gb ramu gddrx5. Zielooooono mi :banderas:

Fanek pewnie się już poci

Tak to widze

ford_scorpio_1989__7.jpg

Opublikowano

No ale jest jeszcze Nintendo.

Nintendo, a owszem najnowsza Zelda do ogrania na Wii U.

Switch narazie nikogo normalnego bo gier nie ma na ta przehajpowana super mobilke koorwo XD

5901ee435b8926a2a9bb490cb57fbd9e.jpg

Gimbaza next level _-_

6e7bb8d0cb26efd6721b8b986f6444e0.jpg

A teraz badzmy powazni Nintendo tylko raz zawojowalo swiat za czasow N64 przy gierce Turok. Ale to byl wtedy wizualny i gameplayowy sztos :banderas:

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

no ta bo te xboskowe exy na pc z żydowskiego stora są za(pipi)iście grywalne.

Jedno GoW4 się trafiło bez większych problemów ale taki Quantum Szrot był niegrywalny dopóki nie zawitał na steama.

Dlaczego niby byl niegrywalny? Przeciez jedynym problemem bylo 30 fpsow bez znaczenia jaka miales karte. Ogolnie te exy MS mimo hejtow wcale zle nie chodza, Horizin, Forza 6, Killer Instinct, Dead Risingi nawet na starszych sprzetach dobrze wygladaja.
Opublikowano

No to proszę się zdecydować

hejtujemy Microsoft za to, że exy MS chodzą źle więc są oni nieudacznikami, czy za to, że chodzą dobrze?

Opublikowano

Zalezy, jak ktos ma kompa za 10 kola i gra w QB w 30 fpsach to lekka mogila, jednak sama gra nagle nie staje sie przez to "niegrywalna".

Ogolnie MS ma tego typu problemy - a to gra nie dziala na 140 hz monitorach, a to QB nawet na Tytanach chodzi w 30 fpsach, a to remaster Gearsow do 60 klatek potrzebuje kart za min. 2 kola - jak dodasz do tego ich z(pipi)any sklepik, to leca hejty, ale w ogolnym rozrachunku nie ma az takiej tragedi jak ludzie pisza...

Edytowane przez easye

Opublikowano

No to proszę się zdecydować

hejtujemy Microsoft za to, że exy MS chodzą źle więc są oni nieudacznikami, czy za to, że chodzą dobrze?

jestem rozdarty....

przyjmijmy że w dyskusji z blacharzami śmiejemy się że większość dotychczasowych chodzi źle, a z wami, że zostaliscie bez exów, bo pecetowcy potrafią znieść najgorsze porty

Opublikowano

Dlaczego niby byl niegrywalny? Przeciez jedynym problemem bylo 30 fpsow bez znaczenia jaka miales karte. Ogolnie te exy MS mimo hejtow wcale zle nie chodza, Horizin, Forza 6, Killer Instinct, Dead Risingi nawet na starszych sprzetach dobrze wygladaja.

tutaj jest CW, 98% ludzi wypowiadających się o innej platformie koło tych tytułów na X1 nawet w sklepie nie stała, co dopiero mówić o ogrywaniu ich na PC

Opublikowano

Czyli na PC zarówno exy z PlayStation, jak i z Xboksa. Co za wspaniała platforma.

Najlepsza. Bo ma mesjasza Gabena.

Opublikowano

Geez, ale proszę nie piszcie o graniu na PC, bo nas google będzie w jakiś kategoriach typu "scat/bdsm" wrzucać i dostaniemy filter stron niewskazanych dla dzieci, a przecież zbliża się premiera Switcha i głupio byłoby jakby nikogo z jego nabywców tu nie mogło być... :Coolface:

Opublikowano

Jakaś babcia po 70 nabyła ps4 i jakoś musi się prezentować w salonie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.