Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

(Nie)granie w gry

Featured Replies

Opublikowano

Na pewno zasłużył sobie na krytykę. Ale czy na klamstwa o tym że jest martwy? No mam wątpliwości.

Zaryzykuję stwierdzenie, że jeśli ktoś nie ogląda YT, nie śledzi branży to mógł nawet przegapić moment w którym "umarł". bo jeśli chodzi o to co najważniejsze czyli gry, to jest o wiele lepszej w sytuacji niż 5 lat temu.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 126,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Stary ja gram od podstawówki. Ostatnimi tygodniami  mniej, bo większość czasu pochłaniają mi przygotowania do ślubu. Ale nie czuję, żebym marnował czas czy pieniądze. Dać Ci numer do mojego brata i wu

• KarolJanuszGejmingu
    KarolJanuszGejmingu

Na swoim przykładzie zauważyłem jedną rzecz: czasami najlepiej w ogóle nie śledzić branży gier. Nie wiem, kiedy wychodzą nowe gry. Nie oglądam trailerów, przecieków ani zapowiedzi. Kompletnie się od

• Indyki znajdzie sie pare perelek ale 95% to zwykly szrot. Jak widze jak ktos zachwyca sie takim what remains of edith finch czyli symulatorem chodzenia który by normalnie opluł, platformówkami 2d jak

Opublikowano

Myślałem że chodzi o jakiegoś youtubera, że sobie nie zasłużył, a to kłamstwo o śmierci dotyczy kawałka plastiku D

Nokia 3310 też nie jest martwa jak co.

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał(a):

Na pewno zasłużył sobie na krytykę. Ale czy na klamstwa o tym że jest martwy? No mam wątpliwości.

A Ty nowy w internecie? To jest rodzaj krytyki, może Ci się nie podobać sformułowanie tego w tak skondensowanym hasełku ale jak wgłębisz się w treść (nie w hasło na miniaturce) tych filmów to dostajesz jasno wyjaśnione co jest nie tak z Xboxem w 2026. Aśka może coś podziała, ale zaufanie do marki szoruje po dnie i odbudowanie go to jak namówienie Mejma żeby zaczął kupować cyfrówki w preorderach - może jakoś się da, ale szczerze mówiąc to nie wiem jak.

Opublikowano

Nowy nie jestem, ale może wlaśnie dlatego narzekam na tych jutuberow, bo widzę od lat ten sam schemat oparty o clickbaity i hiperbolizacje i to w kontekście roznych gier czy sprzętów. Nie jest to ani pierwszy, ani na pewno ostatni taki przypadek.

I wiadomo, że sama krytyka jest na pewno w pełni zasłużona, każdy kto nie jest zaślepiony znajdzie w ostatnich latach mnóstwo powodów do krytyki. Bardziej chodzi mi o sam dezinformujacy styl i to że koncentrują się wyłącznie na negatywach, ale widocznie taka już jest ta internetowa konwencja, że trzeba uciekać się do takich chwytów i trzeba to po prostu zaakceptować.

Opublikowano

Jak najbardziej sobie microslop zasłużył na takie nagłówki, co nie znaczy że od razu wystawiłem swojego xboxa na olx tylko dalej na nim gram bo mam tam masę zaległych gierek.

Co do najlepszego okresu dla gracza i tak i nie. Najlepszy okres dla gier indie i AA, które coraz częściej odnoszą sukces deklasując wiele gier wysokobudżetowych sprzedażą i ocenami graczy. Azja jeszcze trzyma poziom (capcom, from software) a zachód to równia pochyła. Duże firmy ładują masę hajsu w gaasy i gry z agendą ale na szczęście szybko spadają z rowerka.

Nadal uważam 2010 za najlepszy rok. Gdyby czasy się nie zmieniły to byśmy dostali po paru latach kontynuację The Elder Scrolls czy GTA zamiast czekać parenaście lat. Po chuj to gadanie, że teraz gry się robi dużo dłużej itd jak często okazują się gównem. To na co było to całe czekanie? Take me back.

Edytowane przez Chewie