Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na pewno zasłużył sobie na krytykę. Ale czy na klamstwa o tym że jest martwy? No mam wątpliwości. Zaryzykuję stwierdzenie, że jeśli ktoś nie ogląda YT, nie śledzi branży to mógł nawet przegapić moment w którym "umarł". bo jeśli chodzi o to co najważniejsze czyli gry, to jest o wiele lepszej w sytuacji niż 5 lat temu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Myślałem że chodzi o jakiegoś youtubera, że sobie nie zasłużył, a to kłamstwo o śmierci dotyczy kawałka plastiku Nokia 3310 też nie jest martwa jak co.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, ASX napisał(a):Na pewno zasłużył sobie na krytykę. Ale czy na klamstwa o tym że jest martwy? No mam wątpliwości.A Ty nowy w internecie? To jest rodzaj krytyki, może Ci się nie podobać sformułowanie tego w tak skondensowanym hasełku ale jak wgłębisz się w treść (nie w hasło na miniaturce) tych filmów to dostajesz jasno wyjaśnione co jest nie tak z Xboxem w 2026. Aśka może coś podziała, ale zaufanie do marki szoruje po dnie i odbudowanie go to jak namówienie Mejma żeby zaczął kupować cyfrówki w preorderach - może jakoś się da, ale szczerze mówiąc to nie wiem jak.
Opublikowano 10 minut temu10 min Nowy nie jestem, ale może wlaśnie dlatego narzekam na tych jutuberow, bo widzę od lat ten sam schemat oparty o clickbaity i hiperbolizacje i to w kontekście roznych gier czy sprzętów. Nie jest to ani pierwszy, ani na pewno ostatni taki przypadek.I wiadomo, że sama krytyka jest na pewno w pełni zasłużona, każdy kto nie jest zaślepiony znajdzie w ostatnich latach mnóstwo powodów do krytyki. Bardziej chodzi mi o sam dezinformujacy styl i to że koncentrują się wyłącznie na negatywach, ale widocznie taka już jest ta internetowa konwencja, że trzeba uciekać się do takich chwytów i trzeba to po prostu zaakceptować.