Opublikowano 24 czerwca 20177 l Zobaczyć chciałem zawsze Transformers w Imaxie ale dalej w budowie we Wro. Może kolejną część się uda.
Opublikowano 24 czerwca 20177 l 12 latka dziewczynka grająca poważną kobiete, wypowiadająca poważne kwestie z poważną miną. Już chyba wolałbym pijanego yano na chacie.
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Plankton z PPE się obruszył na tego Jędrzeja co dał 1/10, co niektórzy piszą, że czują się obrażeni, że nie zna się na filmach, nie zna uniwersum więc jak to tak iść do kina i recenzować film itd. Beczułana kek.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Dlaczego ludzie chodzą na Transformersy, skoro jest tyle przyzwoitych Marveli w kinach, a ostatnio nawet DC ogarnęło dupę?
Opublikowano 27 czerwca 20177 l No juz chyba takie tłumy nie walą. http://www.filmweb.pl/news/Box+Office+USA%3A+Transformers+-+tak+upadaj%C4%85+giganci-123773
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Mnie się podobało, efekty lepsze niż na jakimkolwiek marvelowskim czy warner brosowskim filmie i pewnie lepsze CGI się zobaczy dopiero jak wyjdzie Transformers 6 w 2020 roku. Nie rozumiałem za bardzo fabuły filmu ale mam na to wysrane, są wybuchy, rozwałka, fajne auta i najlepsza loszka od czasów Megan Fox. Dwadzieścia złotych dobrze wydane Ale ten trailer Valerian był piekny
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Bardzo mocno polecam 3 recenzje RedLetterMedia na temat tego niesamowitego filmu.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Byłem widziałem i co powiem? kicha na maxa, to chyba pierwszy transformers gdzie nawet walki robotów nie dały rady, główny przeciwnik żal.pl, nowe deceptikony (pipi)nia na maxa a nowe autoboty nawet nie miały swoich 5 minut, hot roda zlali totalnie xD Jedyne co dało radę to nowa dupka faktycznie za(pipi)ista.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Ok, ktoś jeszcze powie, jak bardzo ten film jest ciulowy? Nie wiem, zastanawiam się czy nie iść i przekonać się na własne oczy
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Yebać każdego kto za obejrzenie tego łajna zapłaci pieniądze no przeciez mnie do reszty nie poyebao jeszcze
Opublikowano 1 lipca 20177 l Musiałem niestety iść jako wujek towarzyszący na tenże fil.. wróć, teledysk. Jechanie po Bayu jest trochę jak kopanie leżącego, można, ale po co. Scenariusza brak, slow-mo w co drugiej scenie, montażysta epileptyk i sceny po 2 sekundy, do tego fajne efekty i seksowne lachony. I Hopkins "zrobiłem to dla pieniędzy i nie muszę się tłumaczyć". Może jedynie ten mechaniczny lokaj wzbudził jako takie drgnięcie wargi w uśmiechu, aż tyle humoru jest. Idę zapalić świeczkę w podziękowaniu za to, że Bay już nie będzie dotykał tej marki. 3/10?
Opublikowano 16 września 20177 l Wytrzymałem jakieś 15 minut, dziewczynka się rozpłakała i poziom żenady mnie przytłoczył.
Opublikowano 17 września 20177 l Nic nie straciłeś. Nawet ciężko sprecyzować, o czym był ten film, ale jeśli widziałeś poprzednie, to widziałeś i ten. Pod koniec nie wiedziałem nawet, do kogo oni właściwie strzelają. Jedynie Cogman był czasem zabawny. Czasem...
Opublikowano 19 września 20177 l Ostatnio zostałem zmuszony do obejrzenia Sharknado i szczerze mówiąc czułem wtedy mniejsze zażenowanie, niż podczas oglądania nowych Transformersów.
Opublikowano 19 września 20177 l Ale Sharknado w swej formie ma być jakie jest i nie musi udawać czegoś ambitnego. Musze w końcu się przysiąść i obejrzeć :)
Opublikowano 19 września 20177 l Też próbowałem oglądać. Wow, zlepek jakichś randomowych, pseudo śmiesznych scen, nie mających związku ani z trannsofmersami, ani z niczym. A to i tak chyba najlepsza część poza jedynką.
Opublikowano 19 września 20177 l Z tego forum chyba tylko Shagohad pójdzie na to do kina. Nie poszedłem. Recenzje wystarczająco mnie zniechęciły i nie planuję tego filmu oglądać w najbliższej przyszłości.