Opublikowano 20 czerwca20 cze Time Extension"It's A Middle Finger To Everybody" - Producer Behind Net..."I don't intend on having anyone tell me what to do on this one"OMG, nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć fajtłapowatego Duke'a ratowanego przez laseczki. Dajesz Adi, dajesz!
Opublikowano 27 czerwca27 cze W dniu 20.06.2025 o 15:52, ginn napisał(a):Ktoś już po obejrzeniu Dept.Q? Oceny całkiem zachęcające.Jestem po 4 epkach i bardzo fajny!Dziś finał Squid Game!
Opublikowano piątek o 11:185 dni Oczywiście nie wytrzymałem i musiałem w pracy włączyć squid game, drugi odcinek jest chyba najmocniejszy ze wszystkich dotychczasowych
Opublikowano piątek o 11:245 dni Ja się w końcu wziąłem za drugi sezon, jestem po 3 odcinku i trochę się męczę. Myślałem, że największym problemem będzie dla mnie Tranzystor, ale gorsza jest wtórność, absolutnie przegięte zbiegi okoliczności i kilka postaci, które są tak kretyńskie i niepasujące, że mam wrażenie, że oglądam zupełnie inny serial (babeczka wierząca w chuje muje dzikie węże albo ten pajac w kolorowych włosach). Show powinno się zakończyć na pierwszym sezonie, ale wiadomo że kasa musi się zgadzać.
Opublikowano piątek o 11:325 dni 6 minut temu, Josh napisał(a):Myślałem, że największym problemem będzie dla mnie Tranzystor,Spoko zagrany i sensownie wpleciony w fabułe. Trzy sezony i 22 odcinki łącznie jeszcze do przeżycia, amerykańce by ciągneli do porzygu jak jakieś prison break i ostatni sezon by był w kosmosie.
Opublikowano piątek o 11:425 dni Bez obaw, krowa będzie jeszcze długo dojona. Już coś kombinują ze spinoffami.
Opublikowano piątek o 20:585 dni Koniec Squid game, trzymał w napięciu, do końca nie wiedziałem jaki będzie finał. Po ostatniej scenie mamy się spodziewać Spoileramerykańskiej edycji?
Opublikowano sobota o 11:244 dni Dostałem wylewu od tej końcówki.Spoiler50-kilogramowa Cate Blanchet okłada z liścia wielkiego brodatego zakapiora w zaułku ulicy gdzieś w LA, gdyby ją pobił i okradł to bym uwierzył, że to się dzieje w USA xd Amerykańce tylko rimejki potrafią więc mam nadzieję, że to tylko takie heheszki do widza, że wiesz, gra trwa dalej na całym świecie, a nie faktyczne wprowadzenie do amerykańskiego wersji Edytowane sobota o 11:274 dni przez mcp
Opublikowano poniedziałek o 05:433 dni A to nie jest przypadkiem oficjalna zapowiedź i to sprzed pół roku?Wygląda na to, że będziemy mieć tworów w uniwersum do zarzygania, jak swego czasu TWD xdFinał fajny, choć chciałem, żeby się skończyło trochę inaczej.Btw, też tak macie, że nie możecie słuchać VIP-ów i że normalnie Was skręca, jak tylko otwierają mordy? Nie wiem, gadają z taką dziwną manierą, że sam bym chciał im za.jebać xD Edytowane poniedziałek o 05:443 dni przez Szwed
Opublikowano poniedziałek o 06:183 dni To samo xddWydaje mi się że ich głos był dubingowany i to przez to tak brzmią, często slychac to w azjatyckich filmach.
Opublikowano poniedziałek o 06:523 dni Godzinę temu, Szwed napisał(a):Wygląda na to, że będziemy mieć tworów w uniwersum do zarzygania, jak swego czasu TWD xd
Opublikowano poniedziałek o 07:083 dni Dziwne, że Alice in Borderland nie zrobiło takiej furory, jak dla mnie dużo lepsze.
Opublikowano poniedziałek o 07:563 dni Głos VIPów był dubbingowany, jak w pierwszym sezonie, no krindż straszny
Opublikowano poniedziałek o 08:542 dni 1 godzinę temu, Josh napisał(a):Dziwne, że Alice in Borderland nie zrobiło takiej furory, jak dla mnie dużo lepsze.Po 1 sezonie Alice przeczytałem mangę dosłownie ciurkiem i potem 2 sezon mnie tak znudził, że finał skipowałem. Nie wiem co się stało, ale za cholerę mi nie podeszło po 1 sezonie.SG za to mi się podobało. Tak samo The 8 Game, o którym tu kiedyś pisałem.
Opublikowano poniedziałek o 11:212 dni Dajcie sobie spokój z SG i sięgnijcie po coś odświeżającego - Dept.Q. Póki co wjechał niesamowicie dobrze. Zacząłem w weekend i został mi już tylko finałowy odcinek...
Opublikowano poniedziałek o 20:402 dni Squid 1987 mnie zaciekawiło, będzie historia tego dziadka gracza z pierwszego sezonu? 3 sezon mi się podobał, niby dużo ludzi narzeka, a mi się przyjemnie oglądało, najlepsza była ta skakanka, tam już ludziom odjebało totalnie ze stresu i strachu, to jest fascynujące dla mnie, jak działa ludzka psychika w takich sytuacjach.
Opublikowano wtorek o 16:101 dzień W dniu 30.06.2025 o 13:21, ginn napisał(a):Dajcie sobie spokój z SG i sięgnijcie po coś odświeżającego - Dept.Q. Póki co wjechał niesamowicie dobrze. Zacząłem w weekend i został mi już tylko finałowy odcinek...Z tym odswiezajacym to bym się nie zapędzał, bo to remake filmu który jest ekranizacją książki.
Opublikowano wtorek o 16:421 dzień Obejrzałem do końca drugi sezon Kalmara, w sumie dobrze że poczekałem za trzecim, bo cliffhanger był w opór chamski. Nawet się wciągnąłem pod koniec mimo że całościowo gorsze od pierwszego sez, niestety czuć że format jest już nieco przeruchany i tak długa przerwa nie zrobiła dobrze temu serialowi. Najlepsze oczywiście główne mięsko czyli mordercze gry, bo te brednie pomiędzy nimi typu trans idący się odlać do damskiego kibla, tiktoker ładujący w siebie narkotyki we wszystkich kolorach tęczy albo dialogi babci z jej synem, to jakieś comedy gold. Postacie średniawka, polubiłem może ze 2, zdecydowanie najlepiej wypadają antagoniści, aktorsko jest w porządku, Korea to tak ze dwa poziomy wyżej od Japonii w tej kwestii, gore konkretne (niezła akcja z widelcami) i... w sumie to tyle. Docisnę do końca tę historię, ale pewnie szybko o niej zapomnę.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. The Old Guard 2 - pamiętam, że pierwsza część to był lekki paździerz 6/10 z klasycznymi netflixowymi motywami (silna postać kobieca, gejuchy, biały facet jest zły, murzyni są bohaterami) i niezłym pomysłem (nieśmiertelni). Lubię Charlize więc włączyłem sobie do kolacji sequel, wiedziałem czego się mniej więcej spodziewać, ale tym razem netflix przeszedł samego siebie xD nie wiem co tu się odje.bało, chyba cała kasa poszła na gaże dla Charlize i Umy, bo to coś śmierdzi produkcją już nawet nie straight-to-DVD. To jest poziom straight-to-tv puls i to bardziej z biblioteki The Asylum. Bez kitu, ten film wygląda jakby miał nałożony bieda-filtr wszystkich niskobudżetowych produkcji. Wszystko jest tu tak złe i bez sensu, że ciarki żenady nie opuszczają ani przez chwilę. Dialogi, aktorstwo, sceny akcji, zwroty akcji (spojler: murzyni znowu kradną), cała fabuła jest ekstremalnie durna, poświęcenie bohaterów powoduje wybuch śmiechu, i ta końcówka... Oglądałem na przewijaniu więc wiedziałem ile zostało do końca, ale to jak perfidnie to jest ucięte to się w głowie nie mieści, aż musiałem sprawdzić czy to nie jest przypadkiem serial. Jak ktoś nie patrzył na czas i dostał to zakończenie to musiał niezłe WTF zaliczyć. Nawet jeżeli od początku było jasne, że wypuszczą trzecią część tego potworka to tak się nie kończy filmów jasny chu.j xd nie oglądajcie tego @Rudiok tym razem ja się poświęciłem żebyś ty nie musiał, bo w końcu wylewu dostaniesz od tych jakościowych produkcji. Chyba wysiadam z netflixa na jakiś czas po tym hicie.
Opublikowano 37 minut temu37 min 12 godzin temu, mcp napisał(a):The Old Guard 2 - pamiętam, że pierwsza część to był lekki paździerz 6/10 z klasycznymi netflixowymi motywami (silna postać kobieca, gejuchy, biały facet jest zły, murzyni są bohaterami) i niezłym pomysłem (nieśmiertelni). Lubię Charlize więc włączyłem sobie do kolacji sequel, wiedziałem czego się mniej więcej spodziewać, ale tym razem netflix przeszedł samego siebie xD nie wiem co tu się odje.bało, chyba cała kasa poszła na gaże dla Charlize i Umy, bo to coś śmierdzi produkcją już nawet nie straight-to-DVD. To jest poziom straight-to-tv puls i to bardziej z biblioteki The Asylum. Bez kitu, ten film wygląda jakby miał nałożony bieda-filtr wszystkich niskobudżetowych produkcji. Wszystko jest tu tak złe i bez sensu, że ciarki żenady nie opuszczają ani przez chwilę. Dialogi, aktorstwo, sceny akcji, zwroty akcji (spojler: murzyni znowu kradną), cała fabuła jest ekstremalnie durna, poświęcenie bohaterów powoduje wybuch śmiechu, i ta końcówka... Oglądałem na przewijaniu więc wiedziałem ile zostało do końca, ale to jak perfidnie to jest ucięte to się w głowie nie mieści, aż musiałem sprawdzić czy to nie jest przypadkiem serial. Jak ktoś nie patrzył na czas i dostał to zakończenie to musiał niezłe WTF zaliczyć. Nawet jeżeli od początku było jasne, że wypuszczą trzecią część tego potworka to tak się nie kończy filmów jasny chu.j xd nie oglądajcie tego @Rudiok tym razem ja się poświęciłem żebyś ty nie musiał, bo w końcu wylewu dostaniesz od tych jakościowych produkcji. Chyba wysiadam z netflixa na jakiś czas po tym hicie.Oglądanie szitów netflixowych to ważna, acz niebezpieczna dla zdrowia funkcja społeczna. Społeczność jest ci wdzięczna