Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Skończyłem maraton Alice in borderland, ten trzeci sezon niepotrzebny i momentami męczący, mimo, że tylko 6 odcinków, chociaż dwie gry mi się podobały.

• Odpowiedzi 7,3 tys.
  • Wyświetleń 633,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Główny aktor w Alice wygląda jakby się postrzał o jakieś 10 lat od poprzedniego sezonu, a minęły zaledwie 3. Sezon na siłę, bez ładunku emocjonalnego, zdążyłem już zapomnieć jakie tam były gry, pamiętam jedynie cameo

Kena Watanabe

w końcówce

Od wtorku jest za to kolejny sezon Physical 100, ale w wersji zespołowej. Produkcja netflixa więc znaleźli murzyna-geja i paru innych cudaków. Korea ma prawie cały skład z poprzednich dwóch sezonów, Filipiny mają w składzie Pacquiao, Australia to w ogóle nie wiem co tam robi, są dwa razy więksi od pozostałych składów i nawet ten australijski angielski mi tam nie pasuje. Ale jestem fanem programu więc polecam lapka

Opublikowano
4 minuty temu, mcp napisał(a):

zdążyłem już zapomnieć jakie tam były gry

Pociąg, plaga zombie i to bieganie za puszką były spoko, ale ta ostatnia to zamuła.

Opublikowano

Nie potrafią w ostatnie gry, w drugim sezonie finał też był do dupy. Brakowało mi Shuntaro, kolo i jego rozgrywki ciągnęły według mnie poprzednie sezony wysoko, za to Arisu strasznie wkurzający, cały sez z miną jakby miał się zaraz zesrać (nie żebym ja miał inną w tej sytuacji). Wolałem sceny z gościem na wózku, dużo ciekawszy bohater, chociaż wszystkie wyzwania fizyczne w jego wykonaniu to: dynia

Podejrzewam, że kolejny sezon to już będzie typowo Netflixowe cudowanie. Materiał z mangi się skończył, więc będą mogli bez problemu popuścić wodze fantazji wciskając Julki w niebieskich włosach i czarnych pedałów, niemniej i tak czekam, bo gier na śmierć i życie nigdy za wiele.