Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inwestycje, kredyty na 500 lat ogolnie liczymy pieniazki

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 619,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie chcę się porównywać, ale jak już mamy wchodzi w szczegóły to zestawimy tu dom vs nieduże mieszkanie (coś podobnego obecnie wynajmuje jako dochód pasywny)  i Forda Fiestę z Audi Q8. Myślę, ze to je

• haha na gotowe idzie, do dziewczyny. brawo, zrobiłeś świetny Research szukając wybranki.

• Jeśli mowa o stopach to ja bym na twoim miejscu masował je dziewczynie codziennie po wręczeniu kwiatów, bo jak coś jej się odwidzi to zostaniesz na pokoju z ukraińcami.

Opublikowano

Ktoś śmiał mieć osobiste doświadczenie z próby sprzedaży nieruchomości dwa razy w krótkim czasie. Dla złagodzenia bólu dupy, że ktoś miał przywilej być w takiej sytuacji, trzeba dojebać się o posiadanie opinii i o umiejętność pisania „długich” postów na pięć zdań. :kekw:
I chuj, że ma dodatkowe mieszkanie na sprzedaż i praktyczną wiedzę, skoro pisze długie posty i ma opinię - głupek jeden. :nosacz3:

@gtfan - następnym razem pisz max 3 zdania na post i mniej złożone, bo nie ma co denerwować interpunkcją. Daj też łatwiejsze, krótsze słowa. Takie mniej głupio mądre. :potter:

Spoiler

Ja prdle. Trzask dupy aż w Londynie było słychać. :dynia:

Opublikowano

ale pieknie w tym tygodniu zapierdala, juz jestem tylko 1k euro na minusie w tym roku :obama: co jak co ale ten Microsoft przy calej chujni jaka oferuja ich wszystkie serwisy to jednak swietna inwestycja i dobrym krokiem bylo zainwestowanie 40% portfolio w te akcje

Opublikowano
4 godziny temu, C1REX napisał:

Ktoś śmiał mieć osobiste doświadczenie z próby sprzedaży nieruchomości dwa razy w krótkim czasie. Dla złagodzenia bólu dupy, że ktoś miał przywilej być w takiej sytuacji, trzeba dojebać się o posiadanie opinii i o umiejętność pisania „długich” postów na pięć zdań. :kekw:
I chuj, że ma dodatkowe mieszkanie na sprzedaż i praktyczną wiedzę, skoro pisze długie posty i ma opinię - głupek jeden. :nosacz3:

@gtfan - następnym razem pisz max 3 zdania na post i mniej złożone, bo nie ma co denerwować interpunkcją. Daj też łatwiejsze, krótsze słowa. Takie mniej głupio mądre. :potter:

Pokaż ukrytą zawartość

Ja prdle. Trzask dupy aż w Londynie było słychać. :dynia:

Cudowny post i plusik od gtfana. No wypowiedzial sie twoj przyjaciel na temat o ktorym nie ma pojecia. Cudownie bawcie sie razem. 

Opublikowano
2 minuty temu, MichAelis napisał:

Cudowny post i plusik od gtfana. No wypowiedzial sie twoj przyjaciel na temat o ktorym nie ma pojecia. Cudownie bawcie sie razem. 

Sprzedawał i kupował więcej nieruchomości od Ciebie i napisał jakieś konkrety, a Ty wyzywasz ludzi i siejesz ferment. 

Nie ma znaczenia, czy ma pojęcie, choć wydaje się mieć więcej od Ciebie. Ważniejsze dla mnie jest to, że nie jest burakiem i szanuje innych. 

Opublikowano

I jak tam, ktoś ma możliwość już złożenia wniosku online na te wakacje? :)

Opublikowano
8 godzin temu, C1REX napisał:

Nie ma znaczenia, czy ma pojęcie

No nie dziwię się, bo to twoje motto życiowe w każdej dziedzinie życia.

Opublikowano
23 minuty temu, Shago napisał:

I jak tam, ktoś ma możliwość już złożenia wniosku online na te wakacje? :)

Ja już na dwumiesięcznych wakacjach :cool2: bnp paribas stawia

Opublikowano

Podobno już można składać wnioski ale od godziny szukam zakładki dyspozycje w aplikacji Pekao SA. Tragiczna apka nigdy jej nie ogarniam :frog:

OK mam. Raty płacę 30 danego miesiąca, więc lipcową płacę jutro. Jeśli teraz złoże wniosek na 2 miesiące wakacji to raty będę miał zawieszone 30 sierpnia i 30 września, racja?

Opublikowano
45 minut temu, Shago napisał:

Online dzisiaj mogłeś złożyć?

Tak

Z tego co rozumiem to jak zlozysz dzisiaj to bedziesz mial zawieszona lipcowa i sierpniowa

Opublikowano

Wszyscy na tych wakacjach, a niekredyciarzom jak zwykle zero ułatwień od państwa :nosacz2:

Opublikowano

W pko tez juz dziala, ale poczekam pare dni az bugi systemowe wykosza, bo wolno smiga wszystko.

9 godzin temu, C1REX napisał:

Sprzedawał i kupował więcej nieruchomości od Ciebie i napisał jakieś konkrety, a Ty wyzywasz ludzi i siejesz ferment. 

Nie ma znaczenia, czy ma pojęcie, choć wydaje się mieć więcej od Ciebie. Ważniejsze dla mnie jest to, że nie jest burakiem i szanuje innych. 

Wyzywam tylko ciebie parchu jeden. Skad ty wiesz co ja sprzedalem i kupilem xddd caly cirex nie wiem ale sie wypowiem. EOT

9 minut temu, Czoperrr napisał:

Macie zamiar przepić te środki, kupić gry na Switcha czy nadpłacić kapitał?

Wiadomo, ze kapital. Tyle pieniazkow droga nie chodzi. Lepiej wrzucic 3 kola, niz 200 zl kapitalu w racie xd

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał:

Macie zamiar przepić te środki, kupić gry na Switcha czy nadpłacić kapitał?

Nadplata oczywiscie, wyciac tego raka jak najszybciej sie da

Opublikowano

a właśnie, ktoś miał jakieś ostrzeżenia nt. informacji do BIK? Mam aktywną ochronę konsumenta, i żadnego info nie dostałem. Nawet w samym wniosku na stronie mbank nic nie było.

Opublikowano
15 minut temu, Kalel napisał:

a właśnie, ktoś miał jakieś ostrzeżenia nt. informacji do BIK? Mam aktywną ochronę konsumenta, i żadnego info nie dostałem. Nawet w samym wniosku na stronie mbank nic nie było.

Czyli mBank też już działa? Dopiero po pracy będę mógł ogarnąć.

Opublikowano

W Santanderze już wyklikałem. Trzeba pamiętać o tym, że klika się co miesiąc (7 dni przed terminem spłaty ma się pojawić kolejna opcja odroczenia).

Miałem w sierpniu spłacić całość, środki na ten cel już grzeją się na koncie ale szczerze - wolę potrzymać tę kasę 4 miechy na oszczędnościowym 7.05%.

Opublikowano
6 minut temu, Shago napisał:

Czyli mBank też już działa? Dopiero po pracy będę mógł ogarnąć.

si, śmiga. Od razu można wybrać wszystkie miesiące na kiedy chcesz wakacje. Na maila przychodzi informacja o złożeniu wniosku, a potem od razu potwierdzenie zaakceptowania.

Opublikowano

Pan dżejdżej ma wakacje kredytowe przez najbliższe 4 miesiące. :cool: Wniosek złożony elektronicznie. 7 minut roboty. :hi:

Opublikowano

W Pekao SA właśnie złożyłem wniosek na 2 miesiące. Pewnie na kolejne dwa pojawi się opcja później.