Opublikowano 2 października 20168 l Wolę nie wierzyć, wtedy jest śmieszniej. Dokładnie, ja też wolę wyobrażać sobie, że projektujesz doniczki, a nie autostrady, że Maus jest gejem, a bizon biega w czerwonej pelerynie i ma na imię Raul. Zostawmy to tak, po to jest forumek.
Opublikowano 2 października 20168 l Pytanie o same luzem leżące pieniążki jest nie fair, bo przekształciłem większość gotówki w nieruchomość :[
Opublikowano 2 października 20168 l Autor Zaraz to kto z foruma bedzie rzadzic krajem skoro milan projktuje tylko doniczki?
Opublikowano 15 października 20168 l Odpowiadając na pytanie topicowe. W skali 40 lat szedłbym w srebro. Jest to metal mocno eksploatowany, a opłacalnych złóż coraz mniej. Zamierzam zacząć kupować w następnym miesiącu, bo mnie szlag trafia jak z winy jakichś idiotów przez raptem kilka miesięcy moja gotówka traci 20% wartości.
Opublikowano 16 października 20168 l Wymienilem wszystkie zarowki w mieszkaniu na ledowe bo mialem tylko w lazience. Rachunek za prad przyszedl 35zl mniejszy. Czy moge juz nazwyac sie zaradnym kogucikiem? Edytowane 16 października 20168 l przez kanabis
Opublikowano 16 października 20168 l Autor Lepsze są świeczki i brak tv w chałupie. Grasz na konsoli tylko u kolegi któremu pożyczyłes konsole. Zaspokojasz u niego głód gierkowi przez miesiąc czasu a później znów rok odpoczywają od grania. Dobra opcja dla wielbicieli dobrych trunków które w knajpach kosztują astronomiczne kwoty.
Opublikowano 16 października 20168 l Bardzo ladna roznica, widać juz pierwsze piórka. Smiechy smiechami ale w sumie jestem bardzo zadowolony. W ciagu roku to ponad 400zl zaoszczedzone na glupiej zmianie zarowek. W zime pewnie jeszcze wiecej bo wiecej sie swieci. Gdak
Opublikowano 16 października 20168 l W zyciu bym sie nie śmiał z udanej oszczędności. Propsy. Już kiedyś wspominałem, ze na mieszkanku 2x mniejszym mialem zużycie 230kWh/mc, gdzie gotowalem na gazie, ale ciepla woda była z bojlera elektrycznego. W obecnej chacie wszystko jest na prąd, dodatkowo zmywarka i piekarnik, a nie przekraczam 90kWh/mc. Magia jakas czy co, ale to ok 80zl mniej. Nie gdak, ale ko ko.
Opublikowano 16 października 20168 l po roku mozna się przyzwyczaić do lodowatej wody, wystarczy liczyć złotówki na głos.
Opublikowano 16 października 20168 l Chcialbym xD Wystarczyło ze umylem sie ja i zona, to naczynia potem juz zmywalo sie w zimnej wodzie, taki pojemny bojler byl. Dlatego wiem co to prawdziwa bieda. Ci ktorzy mieli cale zycie ciepła bieżącą wodę, to rozpuszczone szlachcice.
Opublikowano 16 października 20168 l No ja tak miałem w ostatnie święta. Zje.bał się wieczorem w dzień przed wigilią, a jego następcę udało mi się kupić dopiero tydzień później. Nie polecam takiego stylu życia. Edytowane 16 października 20168 l przez columbo
Opublikowano 16 października 20168 l Wystarczyło ze umylem sie ja i zona. Rozumiem, że w tej samej wodzie. Kto pierwszy? Jakieś losowanie? Edytowane 16 października 20168 l przez MichAelis
Opublikowano 16 października 20168 l W dniu świra był poradnik oszczędzania. Więc w parzyste – twarz tylko, tyłek, krocze, stopy.
Opublikowano 16 października 20168 l Skoro w jeden dzień tyłek a w drugi twarz, to jak uskutecznic higieniczne ass to mouth
Opublikowano 16 października 20168 l Źle kombinujesz. W parzyste tyłek stopy twarz. Gorzej że fiuta, tyłek myje się w wodzie po umyciu reszty ciała. W takim przypadku druga osoba musi się umyć przed Twoim umyciem fiuta. Kumasz?
Opublikowano 16 października 20168 l Wprowadź więc w życie, po Q4 sprawdzimy excela czy się coś poprawiło.
Opublikowano 16 października 20168 l A tak poważnie - zaczynam wyczuwać że ktoś ma "smykałkę" do oszczędzania jak pamięta cenę z 2 miejscami po przecinku. Brat mojej żony tak ma. Powiem jedno - masakra.